Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
424.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome

Burdaki videoyu izleyemiyorum...
    http://www.youtube.com/watch?v=7Q3VN2LjajA

Çok merak ediyorum ama olmuyor.... Error oldu sonra deneyin diyo. Off ölücem meraktan...

deminki videodaki gameplayin yakın çekim gösterilmiş hali sadece gameplay karıncalar çift kale maç yapıyo işte

• quote:

Çok merak ediyorum ama olmuyor.... Error oldu sonra deneyin diyo. Off ölücem meraktan...

İYiki seyredemiyorsun ben bakayım dedim şaşı görüyorum heryeri şuan. Ne kalitesiz video bu ya...
  • quote:

Buyur dostum seyret ben açtım sorunsuz izleniyor ama videonun kalitesi biraz kötü.Yinede koydum seyretmek isteyebilirsin diye

• Hee iyi o zaman sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

5vtknmz ve GkhnFB
    Eyvallah yapacağım tamam.
    Örnek için sağol Gökhan ama sağ kaleye giderken 2 yönünde çekersen sağından geçiyor da 10 yönünde çekerken arkaya dönmesin bu adam?
    Neyse tamam sustum artık

Dostum şu anda müsaitsen maç yapalım mı ? :)) Hem hareketi öğretirim :)

Hocam senin psn hangisi?
    Ya ben tatildeyim burada misafirim yani milletin internetini çok harcayamıyorum akraba da olsun yabancı sonuçta :/
    Ankaraya dönünce bütün gün onlinedayım ama.

Olay budur

RiqueLme034
    Hocam ortalar da çok iyi bence.

• GencayA Juventus ss'ini bilerek mi koydun yoksa tesadüf mü hocam?

Hem de son maçlarında bizi yenmişler ss'te.

Şaka maka ben de tatildeyim bu aralar. Dönünce senle bir maç yapalım istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

GencayA Juventus ss'ini bilerek mi koydun yoksa tesadüf mü hocam?

Aaa tesadüf Juve miymiş o?
    Tamam ama seninle aramızdaki asıl maç FIFA 11'de Bianconeri-Rossoneri maçı olur.
    Psnin ne?

• quote:

quote:

Tamam ama seninle aramızdaki asıl maç FIFA 11'de Bianconeri-Rossoneri maçı olur.
    Psnin ne?

PSN arcan999 benim.

FIFA 10'u çıkarmıştım elden ama WC oynarız.

FIFA 11'e yaparız artık Milan-Juventus maçını ama Silvio'dan kızları bırakıp Milan'la ilgilenmesini, takviyelerin devamını bekliyoruz. Sonra işimiz zor oluyor Barça, Chelsea alanlara karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 23 Temmuz 2010; 18:21:01 >

• Gozum bozuldu sasi oldum vesselam :) Yinede herkezin eline koluna saglik. Arcan benimlede yaparsin artik bir dostluk maci :) Beni ayiklayamiyacak kimse yoktur :) sende ayiklarsin ilk defa oynuyacagimda Fifa 94 den bu yana :) :)
  • Yaparız tabii ki.
  • neden fifa sorusunun benim için 3 altın cevabı

1)müthiş bir online binlerce rakibe karşı kendinizi lagsız sınayabilirsiniz( gol atınca rakibe harekette çekebilirsiniz 2 ye 2 maçlar onlineda inanılmaz zevkli ne yapın edin oynayın bi daha 1 e 1 maçların kolay kolay yüzüne bakmazsınız)

2)her anı motion capture ile süslenmiş maç izlermişçesine maç yapmanıza izin veren bir görsellik (akla hayale gelmeyecek insani hareketler her yönüyle oyuncuyu oyuna bağlıyor)

3)oyuncuyu takım oyunu oynamaya mecbur etmesi( pozisyon üretmek bile inanılmaz zevkli)
  • quote:

quote:

quote:

Psnin ne?

PSN arcan999 benim.

FIFA 10'u çıkarmıştım elden ama WC oynarız.

FIFA 11'e yaparız artık Milan-Juventus maçını ama Silvio'dan kızları bırakıp Milan'la ilgilenmesini, takviyelerin devamını bekliyoruz. Sonra işimiz zor oluyor Barça, Chelsea alanlara karşı.

Ekledim hocam, FIFA 11 demiştim zaten farketmemişsin :)

Valla biz de bekliyoruz takviyeler ama Moggi'siz zor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

@5vtknmz'ın dediği gibi geçiliyor ama zamanlama ve iteceğin yer çok önemli 10 defa denesem 7'si geçer

bir diğer yoluda elini hızdan çekip +R3(topu ayaklarının arasına alıp zıplayarak) bunun içinde kaleciye fake atıp yatırmak lazım

Evet ama bu çok zor arkadaki adamın mesafesi baya bi uzak olması gerek..Çünkü topu durdurcaksın sonra kaldırcaksın onları yapana kadar arkadan defans topu alır :))

quote:

'e de basacağım yani onu diyorsun?
    Tamam sağol

Hayır sadece koşarken sağ analoğu ileri ittir geçer ama zamanlama önemli..

Aslında en kolayı fake atarak geçmek ben bu şekilde kullanıyorum kalecinin bana doğru koştuğunu görürsem + sağ yada sol hangisi müsaitse küt kaleci yerde topla birlikte kaleye gir :) fake atacakken ++ yaparsam aslında daha kontrollü olarak fake atabiliyorum ama her zaman elim gitmiyor, diğer şekildede çok rahat kaleci geçe biliyorum, onlinde de böyle çok gol attım

• Vay be Fifa 2003-2004 zamanında filan Milan'la Juventus ezeli rakipti. Aklım o günlere gitti bak şimdi

• Pro Passing will be optional - a wise move on EA Canada's part - as will the much-loved mainstay of manual passing. There are plenty of other incremental passing changes to get wrapped around too, like swerve passes and backspin-lofted through balls. In better hands than mine, I feel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

@5vtknmz'ın dediği gibi geçiliyor ama zamanlama ve iteceğin yer çok önemli 10 defa denesem 7'si geçer

bir diğer yoluda elini hızdan çekip +R3(topu ayaklarının arasına alıp zıplayarak) bunun içinde kaleciye fake atıp yatırmak lazım

Evet ama bu çok zor arkadaki adamın mesafesi baya bi uzak olması gerek..Çünkü topu durdurcaksın sonra kaldırcaksın onları yapana kadar arkadan defans topu alır :))

quote:

'e de basacağım yani onu diyorsun?
    Tamam sağol

Hayır sadece koşarken sağ analoğu ileri ittir geçer ama zamanlama önemli..

Aslında en kolayı fake atarak geçmek ben bu şekilde kullanıyorum kalecinin bana doğru koştuğunu görürsem + sağ yada sol hangisi müsaitse küt kaleci yerde topla birlikte kaleye gir :) fake atacakken ++ yaparsam aslında daha kontrollü olarak fake atabiliyorum ama her zaman elim gitmiyor, diğer şekildede çok rahat kaleci geçe biliyorum, onlinde de böyle çok gol attım

Evet hocam buraya yazmadım ama şans eseri kontrollere bakarken o aklıma geldi benim de ve kullanmaya başladım ve çok can yakıyorum artık
    Sağol yine de aklıma gelmeseydi baya iyi bir öneri olacaktı

Bu arada oyunun en büyük saçmalıklarından biri de training yapacağımız takımı ya da arenaya oyuncu seçemememiz sanırım. Training için 2de bir gidip profilden takım mı değiştireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Pro Passing will be optional - a wise move on EA Canada's part - as will the much-loved mainstay of manual passing. There are plenty of other incremental passing changes to get wrapped around too, like swerve passes and backspin-lofted through balls. In better hands than mine, I feel.

pro pasın isteğe bağlı olması kötü olmuş neticede manuel pasta var ve isteğe bağlı özellikle onlineda herkesin tabi olacağı sistem önemli
  • Pro Passing dediğiniz ping pong olmayan pas türü mü?
    Eğer öyleyse EA derhal vazgeçsin bu kararından böyle şey olmaz.
  • quote:

Pro Passing dediğiniz ping pong olmayan pas türü mü?

ne güzel işte her top adama gitmeyecek..mıknatıs gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Pro Passing dediğiniz ping pong olmayan pas türü mü?

ne güzel işte her top adama gitmeyecek..mıknatıs gibi

Hayır bu olay süper tabi de üstteki haberi görmedin herhalde, seçilmeli olacakmış pro passing olayı.
    Böyle saçma şey mi olur ya? Oyunda yenilik yapıyorsun sim.e yaklaştırıyorsun ama bir taraftan da arcade severler için oyun arcadee yakın olsun diye pro passing kapalı da oynatıyorsun oyunu hey Allahım.
    Satış kaygıları sarmış EA'yi...

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.