Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu puan sistemini anlamış değilim..Lütfen biri bana açıklayabilir mi? Adamı 5-1 yeniyorum adamın hala puanı yükseliyo ve benim puanım düşüyo neye göre puan veriyo anlamış değilim ben bu oyunu..Çok sinirleniyorum..Her yendiğim kişinin benimle beraber onunda puanı yükseliyo ama ben yenilince benim puanım düşüyo..Bi hile falan mı var ben mi bilmiyorum... ????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

Arkadaşlar ben bu puan sistemini anlamış değilim..Lütfen biri bana açıklayabilir mi? Adamı 5-1 yeniyorum adamın hala puanı yükseliyo ve benim puanım düşüyo neye göre puan veriyo anlamış değilim ben bu oyunu..Çok sinirleniyorum..Her yendiğim kişinin benimle beraber onunda puanı yükseliyo ama ben yenilince benim puanım düşüyo..Bi hile falan mı var ben mi bilmiyorum... ????????????

maçtan önce puanına bak yendiğin zaman artıyor puanın ama ok kırmızı aşağı gösteriyor

aynı adamla bir iki kez maç yap adamı yendisen adamın puanı düşüyor ama oku yukarı yeşil renkli oluyor

benim de dikkatimi çekmişti sende dene göreceksin
  • Online oyuna girerken kadroları tekrar tekrar düzenlemekten bıktım.Maça girmeden kaydedebilecegimiz bi yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

quote:

Arkadaşlar ben bu puan sistemini anlamış değilim..Lütfen biri bana açıklayabilir mi? Adamı 5-1 yeniyorum adamın hala puanı yükseliyo ve benim puanım düşüyo neye göre puan veriyo anlamış değilim ben bu oyunu..Çok sinirleniyorum..Her yendiğim kişinin benimle beraber onunda puanı yükseliyo ama ben yenilince benim puanım düşüyo..Bi hile falan mı var ben mi bilmiyorum... ????????????

maçtan önce puanına bak yendiğin zaman artıyor puanın ama ok kırmızı aşağı gösteriyor

aynı adamla bir iki kez maç yap adamı yendisen adamın puanı düşüyor ama oku yukarı yeşil renkli oluyor

Peki dostum çok teşekkür ederim söylediklerini uyguluycam

• quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Online oyuna girerken kadroları tekrar tekrar düzenlemekten bıktım.Maça girmeden kaydedebilecegimiz bi yer var mı ?

Yamulmuyorsam hocam kadroları kaydetme yeri vardı FIFA'da oynamayalı uzun süre olduğundan unuttum nereden yapıldığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Online oyuna girerken kadroları tekrar tekrar düzenlemekten bıktım.Maça girmeden kaydedebilecegimiz bi yer var mı ?

Yamulmuyorsam hocam kadroları kaydetme yeri vardı FIFA'da oynamayalı uzun süre olduğundan unuttum nereden yapıldığını

Biraz hatırla ya.Fransayı alıyorum ve her girişimde kadroyu değiştirmeye üşeniyorum.

• isteyen ekleyebilir kendi çapımda iyi oynarım , psn imzamda
  • Beyler bir video arıyorum fakat bulamadım.Eleman maç içerisinde harika ötesi hareketler yapıyordu ve rakibini maymuna çeviriyordu.Yalnız fifa 10 mu 11 mi tam hatırlamıyorum.Bilen varsa ve linkini yazarsa çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 4 Temmuz 2011; 0:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Beyler bir video arıyorum fakat bulamadım.Eleman maç içerisinde harika ötesi hareketler yapıyordu ve rakibini maymuna çeviriyordu.Yalnız fifa 10 mu 11 mi tam hatırlamıyorum.Bilen varsa ve linkini yazarsa çok memnun olurum.

Hocam youtube'a hjerpseth yaz çıkar büyük ihtimalle istediğin video
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Beyler bir video arıyorum fakat bulamadım.Eleman maç içerisinde harika ötesi hareketler yapıyordu ve rakibini maymuna çeviriyordu.Yalnız fifa 10 mu 11 mi tam hatırlamıyorum.Bilen varsa ve linkini yazarsa çok memnun olurum.

Hocam youtube'a hjerpseth yaz çıkar büyük ihtimalle istediğin video

Evet buldum saol hocam.

• Fifa kapışacak olan var mı beyler?? Övünmek gibi olmasın ama iyi oynuyorum kendine güvenen varsa oynuyabiliriz..
  • oynayalım dostum ekle
  • Fifa 11 ve Fifa 10 world cup un demosu yok psnde.
  • arkadaslar zyxel modem kullanan var mı ? TTnet in verdigi. Ben onu kullanıyorum ve baskalarının oyununa giremiyorum.. Sorunu nasıl çözecegimi bilen var mı ? Sadece Fifa'da böyle, Street fighter 'da falan sorun yok.
  • Fifa = Chelsea + Orta + kafa = Gol. Bıktım sadece Chelsea alip, sadece havadan ara pası yapip kenara inip orta yapip rastgele kafa golu atanlardan. Fifa 10'da ping pong pas vardı 11de de bu orta kafa olayını cıkardılar. Ne olacak bilmiyorum 12'de. Online maçlarımın hepsinde Chelsea'ye karsı oynuyorum
  • chelsea'ciyim. evet o dediğiniz rezalet bir olay ancak onu da çözdüler... ilacın adı da real madrid.
  • benim bildiğim kadarıyla maalesef yok. online kadrolar ve offline kadrolar ayrı ayrı güncellendiğinden o dediğinize imkan vermemiş. ama şu var ki kendi kararları ile tezat;

my fifa > squads bölümünden istediğiniz takımı editleyin. ardından arkadaşlarınız ile beraber yapacağınız online maçlarda kadrolar o yaptığınız gibi duruyor evet. ama online random maçlarda ben de bulamadım o dediğinizi. 60 saniye kadro yapmaya yetmiyor bazen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

quote:

Peki dostum çok teşekkür ederim söylediklerini uyguluycam

bu puan sistemi o kadar rezalet ki 4100 lerdeyim ve yukarı çıkamıyorum neredeyse tıkandım kaldım.

benden düşük adamı 7-0 yendim... adamın pozisyonu yok 35 puan verdi. o beni 3-2 yendi sonraki maçta benden tam 55 puan indi. olmaz olsun böyle sistem.

• La Chelsea,Real Madrid farketmez Beşiktaşımla gelen gidene güm
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

oynayalım dostum ekle

Nick ne,hareketleri birde canli gorelim :)
  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.