Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herospower

chelsea'ciyim. evet o dediğiniz rezalet bir olay ancak onu da çözdüler... ilacın adı da real madrid.

yok ben Chelsea alınması karsıtı degilim de Chelsea yi alip sürekli orta kafa gol oynayan tipleri sevmiyorum daha dogrusu EA'nin böyle dandik bir olayı düzeltmemesine kıl oluyorum. Walla online yaptıgım macların yüzde 95 i Chelsea ve hep aynı oyun stili. İleri şişirme top random orta :D
  • ben fiber kullanıyoyom 100mbit, her 2 online maçın birinde kopuyorum.. soruna çare bulamadım.. puanlarım yerlerde.. zaten pekde önemli değil ama 2 3 maçın birinde tak diye kopuyo.. fifa 12 çıkıcak bi türlü çözemicez şu olayı.. zaten 12 dede aynı problem olursa full unranked ım artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

quote:

Orijinalden alıntı: herospower

chelsea'ciyim. evet o dediğiniz rezalet bir olay ancak onu da çözdüler... ilacın adı da real madrid.

yok ben Chelsea alınması karsıtı degilim de Chelsea yi alip sürekli orta kafa gol oynayan tipleri sevmiyorum daha dogrusu EA'nin böyle dandik bir olayı düzeltmemesine kıl oluyorum. Walla online yaptıgım macların yüzde 95 i Chelsea ve hep aynı oyun stili. İleri şişirme top random orta :D

ahahah sen bu froumda takılıyomusun seni bi ara her gün yeniyodum sonradan çirkeflik yapınca silmiştim seni psn'den

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

ben fiber kullanıyoyom 100mbit, her 2 online maçın birinde kopuyorum.. soruna çare bulamadım.. puanlarım yerlerde.. zaten pekde önemli değil ama 2 3 maçın birinde tak diye kopuyo.. fifa 12 çıkıcak bi türlü çözemicez şu olayı.. zaten 12 dede aynı problem olursa full unranked ım artık :)

O sorunu pirelli modemse cozebilirsin.modemin ayarlarindan broadcastli biseyi kapatinca duzelmisti bende.
  • Yıllardır barçadan başka hiçbir takımla oynamadım.Fifa 11 de özellikte resmi yamalardan sonra barça daha da güçlü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

ben fiber kullanıyoyom 100mbit, her 2 online maçın birinde kopuyorum.. soruna çare bulamadım.. puanlarım yerlerde.. zaten pekde önemli değil ama 2 3 maçın birinde tak diye kopuyo.. fifa 12 çıkıcak bi türlü çözemicez şu olayı.. zaten 12 dede aynı problem olursa full unranked ım artık :)

O sorunu pirelli modemse cozebilirsin.modemin ayarlarindan broadcastli biseyi kapatinca duzelmisti bende.

aynen pirelli.. broadcast arıyom ama bulamadım :)
  • Arkadaşlar hani online 11 vs 11 oynanan mod var ya. İşte o modda 2 kişi oynatabiliyor muyuz? Ben ve kardeşim aynı konsolda oynayabilir miyiz? Yani 11 kişinin 2 tanesi bizim konsoldan olacak.
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49679869

Beyler bu turnuvaya katılmak isteyen varsa su an 4 takım boşta. Benim takımım da Toulouse du. Benim takımım için geçici olacak, diğerleri için kalıcı olacak şekilde oyuncular araniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Arkadaşlar hani online 11 vs 11 oynanan mod var ya. İşte o modda 2 kişi oynatabiliyor muyuz? Ben ve kardeşim aynı konsolda oynayabilir miyiz? Yani 11 kişinin 2 tanesi bizim konsoldan olacak.

Hayır oynuyamazsınız malesef..
  • the code you entered may not be correct or may no longer be valid please check your entries hatası alıyorum satıcı kodun sıfır olduğuna emin..
    ea dan email geldi hesabı ordanda açtım lakin bu hataya devam...

bir sorunmu var acaba?

eğer kodum geçersiz ise yeni bir kodu nasıl temin edbilirim
  • Arkadaşlar merhaba.
    FIFA 2011 edindim bir yerden ama aldığım kişi online oynamıyormuş kodu kullanmamış olabilir.
    Ben bu kodu denemek istiyorum.
    OYUN 2. bölge ama ben US PSN kullanıyorum. (UK hesabımda var yedek)
    Şimdi bu kodu illaki UK hesabından PSN REDEEM CODE bölümünemi girmem gerekiyor ?
    Ve girdim diyelim, sadece UK hesabımlamı online oynayabiliyorum US yalanmı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar merhaba.
    FIFA 2011 edindim bir yerden ama aldığım kişi online oynamıyormuş kodu kullanmamış olabilir.
    Şimdi bu kodu illaki UK hesabından PSN REDEEM CODE bölümünemi girmem gerekiyor ?
    Ve girdim diyelim, sadece UK hesabımlamı online oynayabiliyorum US yalanmı oluyor ?

Bölge farketmez kurt kod kullanılmamıssa gir oyna her psn den..Kod u cihaza giriyor sistem psn ye degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 15 Temmuz 2011; 11:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar merhaba.

Bölge farketmez kurt kod kullanılmamıssa gir oyna her psn den..Kod u cihaza giriyor sistem psn ye degil..

otomatikman cihazın bütün hesaplarına girebiliyor öylemi ?
    her oyun için geçerlimi yoksa sadece EA mi ?

• Online kodu olan heroyunu her psn de oynayabılırsın.O kod cihazın içine yükleniyor us uk veya tr psn ye degil.Sadece ea ya özel degil tüm firmalar için bu gecerlidir..
  • Oyunu başlattığımızda kendisi otomatikman mı kodu aktif ediyor ?
    Bir seçenek çıktı kodu gir diye ama işe yaramadı oyunun ilk adımlarında.
    ACCAUNT MANAGEMENT kısmındanmı girmek icab ediyor İLKAY ?
    Abim, yiğenler felan var online ihtiyaç duymam pek ama işte olsa fena olmazdı.
    35 TL ye aldım tertemiz olsun. FIFA 10 bile 20-25 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

isteyen ekleyebilir kendi çapımda iyi oynarım , psn imzamda

Seni ekledim Daha yeni başladım ama kötü değilim. İsteyen ekleyebilir. Kapışırız. awesome1907 psn id'm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 16 Temmuz 2011; 2:40:18 >
  • http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/80919307

o kadar güzel değil ama yinede idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/80919307

o kadar güzel değil ama yinede idare eder

Güzel takmış valla,Cech bakmış sadece.
  • isteyen ekleyebilir arkadaşlar. Ortalama bir oyucuyum, zevkine maçlar yaparız. Bu arada daha önce fifa 2011 turnuvaları oluyordu artık yok sanırım, biri bi turnuva yapsada oynasak.
  • arkadaşlar gene 2 akşamdır online ranked skorlar puana eklenmiyor. Bi Sorunmu var acaba...
  • 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.