BU SSD PLAYSTATİON 5'TE ÇALIŞIR MI
Merhaba, şurada 2184 tl olan Internes SSD PS5de ps5 oyunları için çalışır mı? Yoksa Heatsink olana mı bakmak lazım? arada Bin TL fiyat farkı var.
Bir ilan ördüm ps5 için Corsair Force MP600 2TB 4950MB-4250MB/S takılı yazıyor. bu ssd ps5de ps5 oyunlarını sağlıklı bir şekilde depolama ve çalıştırma özelliğine sahip mi acaba?
PSN ANİ BAĞLANTI KOPMA SORUNU
Herkese merhaba, yaklaşık 1 haftadır fifa ultimate team menüsünde ve maçtayken donmalar ve atmalar oluyordu, ben de bunu fifadan kaynaklı sanmıştım fakat bugün farkettim ki bu atmalar olunca psn den de kopma oluyor. Bir hafta içerisinde bir çok kez süperonline müşteri hizmetleri ile görüştüm. uzaktan ve eve gelen teknik servis de bu soruna çare olamadı. en son gelen teknik servis sinyal yüksek geliyor onu düşürüyorum dedi, bir de 5ghz kapalı kalsın belki çözülür sorun dedi ama yine devam etti. Playstation 4'ü varsayılan ayarlarına geri döndürme olsun, port yönlendirme ,farklı dns adresleri deneme, dmz açma, sabit ıp verme gibi bir çok işlemi denedim. Ne yazık i hiçbirisi çare olmadı. aşağıda bu sorunla ilgili bir kaç fotoğraf koyacağım umarım yardımcı olabilirsiniz.
Normalde lan kablosu ile bağlanıyorum playstationa ve sabaha altı akşam altı arası 25, akşam altı saba arası ise 100 mbit internet var. kablo ile bağlandığımda playstation üzerinden test yaptığımda 100 ve üzeri de çıkıyor indirme hızı.
PSN Hesabını Kaldırıp PS4 Satmak
Herkese Merhaba, umarım doğru yere açıyorumdur konuyu. PS4 ü satacağım fakat içinde bir kaç hesap var daha önce aldığım kişiden kalan. Benim içim sadece 1 hesap önemli plus ve oyunların olduğu benim mail adresimin olduğu hesap. Ben bu hesabı ileride tekrar ps4 ya da 5 alabilirim diyerek saklamak istiyorum. Ana hesap olarak kayıtlı ps4 te bu hesap. Sırasıyla hangi işlemleri yapmalıyım ki sorunsuz bir şekilde ps4 ü satıp hesabın bende kalmasını sağlayayım?
|
|
4000 TL YE KADAR 4K TV TAVSİYESİ
|
ÜÇ UYDU ALICISINDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM
|
ASUS LAPTOP ÇÖZEMEDİĞİM SORUN
|
ASUS LAPTOP ÇÖZÜLEMEYEN SORUN
|
"Yolu olmayan ormanlarda mutluluk vardır.Yalnız yürünen deniz kıyısında sevinç.Topluluklar vardır kimsenin zorla girmediği derin denizlerde,sesinde de müzik.İnsanı daha az seviyorum diyemem,ama doğayı daha fazla..."L.byron Gök Tanrı'nın Yer Türk'ün Ezelden Beri Kızılbaş Türk'üm |
"Yolu olmayan ormanlarda mutluluk vardır.Yalnız yürünen deniz kıyısında sevinç.Topluluklar vardır kimsenin zorla girmediği derin denizlerde,sesinde de müzik.İnsanı daha az seviyorum diyemem,ama doğayı daha fazla..."L.byron Gök Tanrı'nın Yer Türk'ün Ezelden Beri Kızılbaş Türk'üm |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.036
İkinci El Bölümü Mesajları: 178
Konularının görüntülenme sayısı: 17.036 (Bu ay: 232)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun