Herkese merhaba, yaklaşık 1 haftadır fifa ultimate team menüsünde ve maçtayken donmalar ve atmalar oluyordu, ben de bunu fifadan kaynaklı sanmıştım fakat bugün farkettim ki bu atmalar olunca psn den de kopma oluyor. Bir hafta içerisinde bir çok kez süperonline müşteri hizmetleri ile görüştüm. uzaktan ve eve gelen teknik servis de bu soruna çare olamadı. en son gelen teknik servis sinyal yüksek geliyor onu düşürüyorum dedi, bir de 5ghz kapalı kalsın belki çözülür sorun dedi ama yine devam etti. Playstation 4'ü varsayılan ayarlarına geri döndürme olsun, port yönlendirme ,farklı dns adresleri deneme, dmz açma, sabit ıp verme gibi bir çok işlemi denedim. Ne yazık i hiçbirisi çare olmadı. aşağıda bu sorunla ilgili bir kaç fotoğraf koyacağım umarım yardımcı olabilirsiniz. Normalde lan kablosu ile bağlanıyorum playstationa ve sabaha altı akşam altı arası 25, akşam altı saba arası ise 100 mbit internet var. kablo ile bağlandığımda playstation üzerinden test yaptığımda 100 ve üzeri de çıkıyor indirme hızı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabutta Rövaşata -- 26 Ağustos 2022; 19:19:55 > |
Bildirim