Şimdi Ara

Fifa 11 Ana Konu PSP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Fifa 2011 için ne bir ekran görüntüsü nede bir bilgi bulabildim. Sabırsızlıkla Bekliyoruz...

• İlk haber :)

hako Üstad'dan alıntı...
     Fifa 11 Ana Konu PSP
     Fifa 11 Ana Konu PSP

Tahmini çıkış tarihi : 28.Eylül.2010 Zannedersem Amerika çıkmış yakında düşer herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rks028 -- 29 Eylül 2010; 0:27:13 >

• Oyun Şu Saat itibari ile ülkemize girmiş bulunuyor kablolar aracılığı ile :D
  • pc'de olmayan kariyer modu ve kalecilik modu felan var psp versiyonunda. ayrıca gelişmiş yapay zeka ve 360 derece kontrol-dribbling gibi elementler de mevcut. konsolda fifa, pc'de fifa ve bu sene tuvalette de fifa diyorum
  • Zabaha kadar fifa oynadım gözler folloş olmuş durumda :D
    Oyun gerçekden psp'de muhteşem oyun çok akıcı olmuş
  •  Fifa 11 Ana Konu PSP

Fifa 11 Ana Konu PSP

Fifa 11 Ana Konu PSP

Fifa 11 Ana Konu PSP

Fifa 11 Ana Konu PSP

Fifa 11 Ana Konu PSP

Fifa 11 Ana Konu PSP

• kalecilik modu var mı gerçekten de oynayan var mı nasıl güzel mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    PES 2014 (PS3 ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    FIFA 22 [XBOX ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

kalecilik modu var mı gerçekten de oynayan var mı nasıl güzel mi ?

Evet kalecilik modu var ve süper yalnız en büyük eksikliği online modunun kaldırılmış olması hayal kırıklığına uğrattı beni
  • arkadaşlar 5.03 gen-c de cso olarak oyunu açıyorum fakat oyuna girmeden psp reset atıyor acaba açan arkadaşlar hangi versiyoında açtınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

arkadaşlar 5.03 gen-c de cso olarak oyunu açıyorum fakat oyuna girmeden psp reset atıyor acaba açan arkadaşlar hangi versiyoında açtınız

5.50 gen-d3 ile açtım.

bu arada oyun çok leziz olmuş. yani grafik olarak pek bi yenilik yok ama 360 derece dribbling olayını çok güzel yedirmişler oyuna, ayrıca kamera açıları felan muazzam. pc'de olmayan kariyer modu da var..
  • oyunu indirdim demin güzel bir oyuna benziyor da siz hangi kamera açısı ve ne kadar zoom ve yükseklikle oynuyorsunuz ?
    bir de bilinen kontroller haricinde ki tuşları yazabilirmisiniz
  • 5.03 versiyonu olanlar 5.03_Prometheus ile oyunu açabilirsiniz şimdi açtım ve oynuyorum pes gelene kadar favorim bu olacak grafikler iyi değil ama oynanabilirlik güzel
  • arkadaşlar. Aşağıda verdiğm linkte PSP için özel hareketleri gösteren bir video var. izlemeyen kaçırır.

Link: Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 4 Ekim 2010; 22:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

arkadaşlar. Aşağıda verdiğm linkte PSP için özel hareketleri gösteren bir video var. izlemeyen kaçırır.

Link: Tıkla

Arkadaş süper oynuyor ama online mod yok işte birbirimizle oynayamadıktan sonra ne anlamı kalırki kendi kendine hareketler yapabilirsin dünyaya açılamzsın :D
  • 5.50 GEN D-3'te The game could not be started hatası alıyorum, neden olabilir?

edit: Oyunu fixleyince sorun halloldu, tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 5 Ekim 2010; 17:57:07 >
  • Oynadım ve pek beğenmedim.Fifa world cup un aynısı.Psp den bu grafikler beklenir zatenBu oyunu bide ps3 te oynamak vardı.
  • Ben de beğenmedim. Zaten çok bir beklentim yoktu da. Oynayabilme imkanınız varsa PS3'te oynayın Fifa 11'i. Be a goalkeeper da eklemişler ama kaleciyken ekranın boyutu ve grafik kalitesi, rakip takım topu kullanırken sarı renkte parlaması yüzünden orta sahada falan ne olduğu anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ben de beğenmedim. Zaten çok bir beklentim yoktu da. Oynayabilme imkanınız varsa PS3'te oynayın Fifa 11'i. Be a goalkeeper da eklemişler ama kaleciyken ekranın boyutu ve grafik kalitesi, rakip takım topu kullanırken sarı renkte parlaması yüzünden orta sahada falan ne olduğu anlaşılmıyor.

+1
    Psp kötü bi alet ya keşke almayıpta ps3 alsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafraline

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Ben de beğenmedim. Zaten çok bir beklentim yoktu da. Oynayabilme imkanınız varsa PS3'te oynayın Fifa 11'i. Be a goalkeeper da eklemişler ama kaleciyken ekranın boyutu ve grafik kalitesi, rakip takım topu kullanırken sarı renkte parlaması yüzünden orta sahada falan ne olduğu anlaşılmıyor.

+1
    Psp kötü bi alet ya keşke almayıpta ps3 alsaydım

ps3 ıle arabada pes zevkını yasayamazsın ben mınıbuste bıle elımden hıc dusurmem. Aslında hem psp hem ps3 lazım

• Hem PSP hem PS3'üm var benim. PSP de öyle yabana atılmaz ama ya, eğlenceli alettir yani. Belki oyunlarının hepsi müthiş değildir, çok iyi değildir ama. Otobüste, konsolu götüremeyeceğiniz tatilde falan Football Manager Handheld, NBA The Inside, FIFA-PES falan iyi gider.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.