Şimdi Ara

Fifa 11 Ana Konu PSP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek artısı taşınabilir olması zaten.Başka birşey yok...
  • PES 2011 ne zaman çıkacak? Haberi olan var mı? Fifa'yı gene 5 dakika içinde sileceğimden emin olduğum için indirmeye bile üşeniyorum .
  • ay sonunda çıkacak
  • Oyun gecen senenin aynisi olmus ... Hic bir degisiklik yok grafiklerde ve oynanista ... PES 2011 2 Kasimda cikicak PSP icin
  • ps3 te fifa 11 aşmış bir oyun. bu sene üni sınavına giricem ama yatıp kalkıp fifa oynamak istiyorum. kazanayım ilk iş ps3 ve fifa alıcam!
  • Ps3 ile psp'yi karşılaştırmaya cürret eden insanlar var nekadar komik ne alaka şimdi ps3 ps3 ile gece yatağın içinde film izleyemezsin, film yarım kaldımı kapamana gerek yok tuvalete beraber götür beraber işini gör , uzun yolculuklarda yanına alacağın yedek pil ile hiç canın sıkılmadan oyununu oyna film'ini,dizini, müziğini dinle bunların hiçbirini ps3 ile yapamazsın burada ps3 ile karşılaştırmak gereksiz bir mesaj yazmış olmak için yazmayalım lütfen Ps3 mükemmel bir ev konsoludur. Psp Mükemmel bir el konsoludur...
  • PSP'yi nedense oyun yapımcıları bile kaale almıyorlar ve bize bu baştan savma, her yıl, kadroları güncellemek dışında, tamamen aynı oyunu önümüze sunuyorlar. PS3, PSP'nin rakibi değildir ki, çok farklı özellikleri olani çok farklı amaçlara hizmet eden aletler. DS'le falan karşılaştırsanız anlayacağım da, PS3, Wii, XBOX360, mobil aletler değiller, tabi ki daha iyi performans alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rks028

Oyun Şu Saat itibari ile ülkemize girmiş bulunuyor kablolar aracılığı ile :D

• anlaşılan millet psp'de ps3 fifa'sını bekliyor. herifler o ps3 fifa pc'lerde bile kasılıyor bu ne doyumsuzluk, densizlik, adamsendecilik
  • psp de pes i oynarken görüntü kalitesi nasıl arkadaşlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

psp de pes i oynarken görüntü kalitesi nasıl arkadaşlar??

ikisinin de (pes-fifa) tadı yok ama fifa daha iyi gibi özellikle sunset ve sunday maçlarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

ikisinin de (pes-fifa) tadı yok ama fifa daha iyi gibi özellikle sunset ve sunday maçlarda..

Hocam peki alacak oldugum zaman hangi oyunları alayım? hangi oyunlar önerirsiniz .pes ide çok beğeniyorum ama .
  • Fifa gene iyidir ama 2 kasım'ı bekle ozamanda pes11 yorumlarını görerek karar verirsin 2 kasım oyunun çıkış günüdür ve aynı gün God of war çıkıyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

arkadaşlar. Aşağıda verdiğm linkte PSP için özel hareketleri gösteren bir video var. izlemeyen kaçırır.

Link: Tıkla

Arkadaş süper oynuyor ama online mod yok işte birbirimizle oynayamadıktan sonra ne anlamı kalırki kendi kendine hareketler yapabilirsin dünyaya açılamzsın :D

online moddan kastın bluetooth ile dime? yani yan yana 2 psp ile oynandan bahsedıyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Hocam peki alacak oldugum zaman hangi oyunları alayım? hangi oyunlar önerirsiniz .pes ide çok beğeniyorum ama .

bekleyip yorumlara göre hareket et. pes'in psp versiyonu çıksın hele ondan sonra bakar karar verirsin..

• beyler psp'de arkadaşım evinden ben evimden karşılıklı oynayabilme imkanımız varmı?
  • Bildiğim kadarıyla 2011 de online yok.Oynamadım kesin bişey diyemicem ama yok diyorlar.

ama 2010da kırdırılmış psp yle oynadım dünyanın neresinde kim bilir bi adamla.

O yüzden 2010 yükleyin oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

arkadaşlar. Aşağıda verdiğm linkte PSP için özel hareketleri gösteren bir video var. izlemeyen kaçırır.

Link: Tıkla

Arkadaş süper oynuyor ama online mod yok işte birbirimizle oynayamadıktan sonra ne anlamı kalırki kendi kendine hareketler yapabilirsin dünyaya açılamzsın :D

online moddan kastın bluetooth ile dime? yani yan yana 2 psp ile oynandan bahsedıyosun

Achock ile oynanabiliyor yanyanayken ama Başka ildeki başka ülkedeki arkadaşlarımla oynayamıyorum o yüzden fifa2010 oynuyorum halen arada 11'ede bakıyorum tabi :) online oynamak isteyenler çok güzel maçlar çıkıyor fifa2010'da bu arada sendeki model nedir bloetoot mu var sende bende slim var slim modellerde ve 3000 modellerde bloetoot yok Go'yu bilmiyorum :)

• bende psp yok almayı düşünüyorumda pspnin online gaming özelliği var mı diye merak etmiştim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

bende psp yok almayı düşünüyorumda pspnin online gaming özelliği var mı diye merak etmiştim :))

Call of duty'i bile oynayabiliyorsun online :) çok eğlenceli bir alet tuvalete bile götürebiliyorsun normal konsollara benzemez :D evde, arabada, uçakta,gemide hatta şu tünelde mahsur kalan işçiler vardıya onlara bile psp sarkıttılar can sıkıntılarını o aletle giderdiler belki tvde görmüşsündür :) Bence alınabilecek en güzezel alet :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.