arkadaşlar kadiköydeyim ps3 cafem var çok sıkılıyorum fifa 11 de rakip arıyorum yardımıcı olabilicek varmı ?
quote:Orijinalden alıntı: ylönen Ben kadıköyde oturuyorum ama sonra pişman olabilirsin oynadıktan sonra tamam şuan gelebilirmisin :D
quote:Orijinalden alıntı: tygnsnl quote:Orijinalden alıntı: ylönen Ben kadıköyde oturuyorum ama sonra pişman olabilirsin oynadıktan sonra tamam şuan gelebilirmisin :D yer neresi pm atsana
quote:Orijinalden alıntı: ylönen quote:Orijinalden alıntı: tygnsnl quote:Orijinalden alıntı: ylönen Ben kadıköyde oturuyorum ama sonra pişman olabilirsin oynadıktan sonra tamam şuan gelebilirmisin :D yer neresi pm atsana sorun var şuan sen bana numaranı msg at
quote:Orijinalden alıntı: ylönen yuhh artık senin kafe benim evin 2 yan sokağında olaya bak e git oyna
bugün gelemem hocam birazdan arkadaşa gidicem anca yarın akşama gelebilirim müsait olursan .. Bu arada bende rexx'in sokağındayım
quote:Orijinalden alıntı: Promurder benle oyna oyundan soğurursun tamam sende gel :)) 3 ünüzüde bekliyorum mini bi turnuva yaparız :)) saat 9 dan sonra gelebilirsiniz... :)