Şimdi Ara

fifa 11 nasıl buldunuz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Objektif bakacaksın olaya ne pes ne de fifa'nın fanı olarak yorum yapacaksın arkadaş.

5-6 yıldır pes manyağıydım gerek konsol da gerek pc de. Sebebi ise bilindik fifa'nın süre gelen çocuk oyun serisiydi. Hep de ön yargılı yaklaştım fifaya ne zaman güzel deseler hemen aklıma o world cup serileri geliyordu ve bir anda kendimi pesi savunur bir halde buluyordum En sonunda DH dan bi kaç post okuyup, ön yargısız oynamaya karar kıldım kendi kendime...

Pes cafeye gittim ve fifa 2011 istedim getirdiler, arkadaşla biraz menü sorunu yaşadık ama bunu 2-3 maçla çözüverdik(Fifa nın menüleri acayip kasıyor Ps yi bunu da söylemeden geçemeyeceğim) ama biliyorduk ki sorunumuz menü ile kısıtlı olmayacaktı, devam dedik...Ben Chelsea'yi arkadaş ise M.United'ı aldı ve kıyasıya orta saha mücadelesi ile maç başladı... Acayip hızlıydı oyun pes'e nazaran yalnız artıları kadar eksileride göze batıyordu hemen. Misal; orta açarken bir top o kadar kavis alamaz ya da bu kadar gol olma ihtimali düşük sayılamaz. Genel de ortalar ya rakip savunmadan ya da farklı bir şekil de taca cıkıyordu. yine acayip bir kavis alarak. Yabancılığı attık dedik, orta açarken şiddetini ve yönünü ayarlamak gerekiyormuş anladık iyi hoş kaptık, haliyle kavis de azaldi, bu kez de orta sert gitmemeye başladı. Kısacası kanat varyasyonlar pes'e kıyasla daha bir fakir.

Bunun dışında kaleci ile karşı karşıya kalınca gol atma ihtimaliniz hiç yok denilecek kadar az. ya kişisel becerinizi konuşturup kaleci yatıracaksınız ya da yönü şeçerken şiddetiniz muazzam olacak.Bunla birlikte kafamızda ikinci eksi olmuş ki maçta bitmişti zaten.

Kısacası pes ile fifa rol değiştirmiş durumda, 2000 başlarındaki fifa vizyonunu şuan pes üstleniyor(pozisyon tekrarlanması adına) buna keza fifa da pes vari kendini geliştirerek ilerlemeye devam ediyor benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 6 Ekim 2010; 1:34:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben pek bir şey anlayamadım oyun çok karışık
    2-3 gün sonra çözerim 2010'un menüsünü kullansa iyi olurdu bu menü iyi değil bana göre

kaç yıldır fifa oynuyosun? çünkü ben 8 yıldır fifa oynarım 8yıl önce nasıl alışyısam aynı devam ediyorum tuşlar olsun moldar olsun eğer yeni başladıysan veya pesten fifaya geçtiysen sorun yaşamış olabilirisn

06, 07 08'i oynadım 09'u oynamadım 10'u oynadım bu biraz karışık geldi
    11'den önce oynadıklarım hepsi benzer menü kullanıyordu bu ise pes'e benzer menü kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

İlk defa tam anlamıyla pes ten daha iyi olduğunun düşünüyorum fifanın yanında pesin tek artısı dil seçeneğidir

+1
  • fifa2007'den beri pc için bu kadar iyi bir fifa çıkmamıştı bence..eminim konsolda 10 kat güzeldir...

pes ile kıyaslayamam çok farklı oyunlar..

pes'i oynamadım daha...
  • bn fifa yı ındıremedım yardım edr mısınız?
  • Kusursuz bir oyun.
  • açık ara en iyi futbol oyununu yapmışlar.PES'i sadece daha önce playstation da surekli PES oynayanlar alışkanlıktan oynayacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasimboo -- 7 Ekim 2010; 9:12:50 >
  • Fifa 2006'dan beri doğru dürüst Fifa oynamıyordum . Doğrusunu söylemek gerekirse Fifa'ya hep ön yargılı yaklaştım bugüne dek . Bi indirip oynayayım dedim . Gerçekten çok güzel oyun yapmışlar . Ayrıca oyundan öte inanılmaz bir gelişim var . Fifa 2010 ile Fifa 2011 arasında ( Pc ) dağlar kadar fark var . Fifa bu sene gerçekten yapmış . Saha ebatları da biraz geniş olsa daha iyi olurdu ama olsun artık nabalım . Pes'i ayrıntılı oynayamadım daha yeni indiriyorum ama sanki Pes 2010 daha güzeldi .
  • pes gibi olmuş

fifa 2005 e devam
  • hızla pesleşmekte bu oyun. Yalnız bol bol oynadıkça iyice alışıyorsunuz. Pas-orta-şut- ara pas trafiğinin zorluk seviyesinin gamepad ile değiştirilmesi gayet iyi olmuş. Manager modu güzel ama be a pro modu sadece 4 sezon olduğundan o modu pes de oynamak gerek. Lisanslar harika.
  • Geçtiğimiz seneye göre daha iyi olmuş.Menüsu çok kötü hiç kullanışlı değil.Saha küçükmüş gibi geliyor bana.Lisanslar muhteşem.Formalar muhteşem.Ama ben yinede pes derim çünkü bu sene ayrı bi güzel olmuş.FIFA 11'de silmem dursun bi köşede forma merak ettiğim zamam açar bakarım.
  • Çok güzel olmuş. Gol atmak biraz zor ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lechero_

oyunu nasıl buldunuz?

çok zor olmadı.
  • pc için yapılmış en iyi futbol oyunu şu ana dek.. harika stad atmosferleri var.. türkçe anonslar, tezahuratlar yeter. pes 2011'de ise in cin top oynuyor. insnaın maç yapası gelmiyo ki.
  • PES çok profesyonel geldi bana.Ben normaldede futbolla pek ilgilenmediğim için 2 haftadır oynuyorum bir gol atabildim.O da nasıl oldu anlamadım.

Fifa 2011 de klavyye ayarı çektim Fifa 2007 gibi oldu namussuzum

5-0 takıyorum.Eğlence için oynuyorum.

Karşılıklı birisiyle oynayınca Fifa acayip eğlenceli oluyor ama.

Pes'i de arkadaş bana geldiğinde denicem.Belki iki kişi zorlarsak güzel olur.

Çünkü PC de değilde PS3 te PES2010 oynadık ikimizde baya zorladık.İkimizde oynayamıyoruz zaten en son ben zar zor 86. dakikada gol attım.

• PES 3'ten beri istisnasız PES serilerini oynayıp, FIFA'nın yüzüne bakmayan ben bu oyunla birlikte FIFA'ya geçiş yaptım diyebilirim.
    Belki Süper Lig'in olması, belki de online oynayabiliyor olmam bunda etken olabilir ama, oyun mükemmel olmuş be aga..
  • fifa 11 grafikler olarak diğer serilerden üstün görünüyor ama bana sorarsan orj degcek bı oyun degıl
  • Benim tercihim bu sefer Fifadan yana hiç olmassa tüm takımlar lisanslı bir kere. Ayrıca pes te herşekilde gol oluyor ancak şut hızı çok dengesiz olmuş yani çok az basıyosun ve top üstten dışarda o zaman o şut barı niye o kadar uzun. Uzaktan gol çok zor olmuş pes 2010daki goller yok artık. ayrıca ara pası dışında gol atmak çok zor çalım işleri falan tabi bundada hareketleri devreye sokmak gerekiyor onlarda çok zor. Ama kesinlikle paslar olsun şutlar olsun Fifa kesinlikle daha iyi plaseler falan. Peste yerden sert şut diye bişey yokk. Hep pes i desteklerdim ama bu sefer fifa diyorum ben.
  • evet arkadaşlar bende fifa 11 çok güzel buldum ama orj almıycam onun yerine ea yı başka yerden sevindircem sanki benim paramla kurtulcaklar ya neyse birde bazı arkadaşlar hamachi filan ya da kendileri oyun içinden korsan olarak online oynamaya çalışıyorlar arkadaşlar gameranger programını kullanın sadece fifa 11 değil bir sürü oyunu online oynayabilirsiniz
  • fifa 11 devrim yapmış müthiş bi oyun olmuş.fifanın yıllardır süre gelen bazı hatalarını düzeltmiş fifacılar sezmiştir.örenğin eskiden ceza sahasına girip bi yerden pas vermek imkansızdı,mutlaka rakip kapardı saçmaydı şimdi bu gerçekçi olmuş her topu radar gibi yakalamıyolar.2 li mücadelerde gerçekçi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.