odalara giremiyorum ya no late joining yazıyor ne yapmam lazım
girmeye çelıştığın odadaki adamlar oyunda. boş odalara gir.
her masada aynısını diyor yalnız
quote:
Orijinalden alıntı: fatality1907
quote:
Orijinalden alıntı: I.Cadde
Arkadaşlar, arkadaşımın kurduğu host'u refresh yapmama rağmen göremiyorum oda benimkini göremiyor sorun nedir ?
arkadaşını frends eklediysen ismine sağ tıklayıp join game dediğinde bağlanacaksın
O starta basınca oyuna giriyor nasıl join game diyebilirim ?
Boş odalara girmek istedigimdede yazıyor o
şu gamerangere bi türlü kayıt olamadım bi yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: ayı gökmen
şu gamerangere bi türlü kayıt olamadım bi yardım edin
nasıl kayıt olamıyorsun
Karşı tarafın kurduğu oyunlarda takım değiştirmeyi nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Karşı taraf Barça yı seçti bana real geldi, Diğerinde CSKA yı seçti bana spartak geldi,değiştiremedim. Bir de bu programda karşı tarafla maç yaparken bir güvenlik problemi olmaz dimi? Maça girerken 1-2 defa soru sordu güvenli olmayan vs. onaylıyor musunuz gibilerinden.
quote:
Orijinalden alıntı: afumetsu
Karşı tarafın kurduğu oyunlarda takım değiştirmeyi nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Karşı taraf Barça yı seçti bana real geldi, Diğerinde CSKA yı seçti bana spartak geldi,değiştiremedim. Bir de bu programda karşı tarafla maç yaparken bir güvenlik problemi olmaz dimi? Maça girerken 1-2 defa soru sordu güvenli olmayan vs. onaylıyor musunuz gibilerinden.
gameranger benim gördüğüm en iyi ağ kurma programı. herhangibir zararı olmaz
no join bilmem ne hatasını alanlar orada yeşil nokta var şifre var mı yok mu diye baktığımız yerde orada yeşil nokta olanlar oyuna girmiş demek siz yeşil nokta olmayana girin
quote:
Orijinalden alıntı: mertblade
no join bilmem ne hatasını alanlar orada yeşil nokta var şifre var mı yok mu diye baktığımız yerde orada yeşil nokta olanlar oyuna girmiş demek siz yeşil nokta olmayana girin
Teşekkürler
Benim ni sorum olacak. şimdi ben kendim oda kurunca birisi geliyo gayet güzel maç yapıyoruz fakat bi odaya girmek istediğimde normal oyun açılıyo falan multiplayer lan playi seçiyorum bana isim soruyo ozan diye giriyorum ismimi ama adamın odasına giremiyorum birisinin açtığı odaya join olmayı ayrıntılı anlatabilecek varmı
ismini yaz sonra server çıkana kadar refresh seçeneğini kullan bi süre sonra serveri görmen lazım
girebilen varmı gameranger a şu anda ?
Yok abi yok.
Connection has timed out.
Hep bu hata ötesi de yok. İnternette çözümü de yok. Bi kere bu hatayı alana Gameranger ile Online zevki de yok. Yok oğlu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Yok abi yok.
Hep bu hata ötesi de yok. İnternette çözümü de yok. Bi kere bu hatayı alana Gameranger ile Online zevki de yok. Yok oğlu yok.
oyununda herhangi bir yama yok dimi? bide sorununu ayrıntılı olarak anlatırsan çözüm bulabiliriz belki.
quote:
Yok abi yok.
Helal olsun bayağı bir emek harcamışsın benim işime yaramayacak ama yarayacak olanlar için süper bir anlatım olmuş ellerine sağlık...
Allah bu programı yapandan razı olsun varya.Allah ne muradı varsa versin.Sayesinde orjinal almadan fifa oynuyom gece gündüz.Hemde genelde çok kasma olmuyo wery low ayarları ama olsun online fifa çok iyi oluyoooo.Maç yapcak varsa gelsin fena adam yenerim
quote:
Orijinalden alıntı: gecemasali
Allah bu programı yapandan razı olsun varya.Allah ne muradı varsa versin.Sayesinde orjinal almadan fifa oynuyom gece gündüz.Hemde genelde çok kasma olmuyo wery low ayarları ama olsun online fifa çok iyi oluyoooo.Maç yapcak varsa gelsin fena adam yenerim
bunda orjinale gerek yok mu ?
hayır: ) bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
quote:
Yok abi yok.
Yardımın için teşekkürler ama malesef... Bunu çoktaaan denedim Ben zaten italik olarak gözükmüyorum işin ilginci orda. Her şey normal ne zaman oyun içinde Lobby'ye geliyorum adamı görüyorum , join game diyorum bağlanmaya çalışıyor 10 saniye ve sonra bum ! Connection Has Timed Out. Ne gıcık işmiş anlamadım ki..