Şimdi Ara

Fifa 11 Online Problemi.. Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır jelatinde aldığım ps3 fifa 11 oyununu ilk kurulum yaparken online modda çalıştırmak istediğmde psn key diye bir şey istedi. Kitapçığın altındaki tek sayfadaki 4 haneden oluşan karakterleri girmeme rağmen bir türlü aktif etmedi. Nerde Problem anlayamadım bir türlü. Sonra bende 1 hafta trial seçeneği ile devam edip online oynamaya başladım. Fakat devamlı karşıma çıkıyor. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursa sevinirim. Aldığım oyun korsan değil eminim. Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: bakbay

Arkadaşlar sıfır jelatinde aldığım ps3 fifa 11 oyununu ilk kurulum yaparken online modda çalıştırmak istediğmde psn key diye bir şey istedi. Kitapçığın altındaki tek sayfadaki 4 haneden oluşan karakterleri girmeme rağmen bir türlü aktif etmedi. Nerde Problem anlayamadım bir türlü. Sonra bende 1 hafta trial seçeneği ile devam edip online oynamaya başladım. Fakat devamlı karşıma çıkıyor. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursa sevinirim. Aldığım oyun korsan değil eminim. Saygılar..

Hocam kitapçığın arkasında en üstte kocaman okla bunu gir dediği bir numara var sanırm 12 haneli 16 da olabilir. Onu gireceksin

• Evet hocam kitapçıgın en arka sayfasında bir kod var onu girmen gerekiyor.
  • arkadaşlar sorunu çözdüm. Sorun psn üyeliğimin yeni türkiye psn e kayıt olması ile çözüldü. sonra avrupa psn e girince problemsiz çalıştı.
  • birinden fifa11 aldım ps3...istanbul olarak kayıtlıyım ps3 e ve kitapçığın arkasındaki kod girilmiş online giremedim ne yapmam gerek..daha evvel fifa10 ve pes11 oynadım..fifa11 neden giremiyorum lütfen yardım
  • kitapçığın en arkasındaki 4 haneli 12 rakamdan oluşan kod başka bir makineye girilmişse ben bu oyunu kendi makinemde online oynayamayacakmıym anlamınamı geliyor yada çözüm nedir...cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegah26

kitapçığın en arkasındaki 4 haneli 12 rakamdan oluşan kod başka bir makineye girilmişse ben bu oyunu kendi makinemde online oynayamayacakmıym anlamınamı geliyor yada çözüm nedir...cevaplarsanız sevinirim

evet o manaya geliyor ea 2.el piyasasından pay almak için o key muabbetini cıkardı store dan yeni bir key alman lazım 10 20 tl arası bısı olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.