Şimdi Ara

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Juvixted

2. Ligden çabalayan arkadaşlar olduğunu görmek güzel.Büyük ihtimalle diğer sezon tek lig yaparız ama belli olmaz.

bence de 2.ligdeki maçlarını düzgün yapanları 1.lige ekleyip tek lig yapın böyle olmuyor maç yapcam ne gelen var ne giden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate_QzaN

quote:

2. Ligden çabalayan arkadaşlar olduğunu görmek güzel.Büyük ihtimalle diğer sezon tek lig yaparız ama belli olmaz.

bence de 2.ligdeki maçlarını düzgün yapanları 1.lige ekleyip tek lig yapın böyle olmuyor maç yapcam ne gelen var ne giden

bir önceki sayfadada belirttiğim üzere cuma aksamına gerekli düzenlemeler yapılacaktır dostum. Sonrasında 1 ve 2. Lig takım durumlarından oyuncu sayısına kadar, yeni bir format hazırlıgına baslarız

• İkinci Yarı Maçları

Week 8 : Bay
    Week 9 : Schalke - Villareal (oynanmadı)
    Week 10: Villareal 5 - 2 Everton
    Week 11: Leverkusen 0 - 4 Villareal
    Week 12: Villareal 2 - 2 Napoli
    Week 13: W.Bremen 0 - 3 Villareal
    Week 14: Villareal 0 - 1 F.Bahçe

@prophecies kardeş nerelerdesin bu arada göremiyorum seni hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuducini -- 3 Kasım 2010; 22:23:13 >
  • Villarreal 2 - 2 Napoli

2-0'dan 2-2 oldu yav hemde 90. dakikada oldu.6 puanlık maçtı yenebilseydim şampiyonluk için bayağı bir umutlanacaktım ama olmadı.Dostluk kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 3 Kasım 2010; 22:31:04 >
  • quote:

Villarreal 2 - 2 Napoli

2-0'dan 2-2 oldu yav hemde 90. dakikada oldu.6 puanlık maçtı yenebilseydim şampiyonluk için bayağı bir umutlanacaktım ama olmadı.Dostluk kazandı.

Dakika 90+3 Nilmar cezasahasında boncuk dizer gibi rakiplerinden sıyrıldı köşeye düzgün bir vuruşla altın değerindeki 1 puanı getirdi Ayrıca 2.yarıda buldugumuz tek pozisyonunda bu olması maçın ne kadar çekişmeli gittiğinin göstergesiydi

Alınan bir puana seviniyoruz, çok önemli bir rakiple aramızdaki farkın kapanmasını engelledik. Schalke macından cıkaracagımız bir galibiyetle şampiyonluk turunu atmayı bekliyoruz

• Arkadaşlar benimde eksik maçlarım var. Tamamlamak istiyorum. Maçımız olan arkadaşlar benimle iletişime geçerse sevinirim.Buraya mesaj bırakın veya PM atın farketmez..
  • ajax ---- isyankar karizma

lille --- CALIKAYALI

b.dortmund ---- dreamlove

wolfsburg ---- rinkhal

Beyler pm attım, cevap bekliyorum gün içerisinde....
  • dostum yapabiliriz bugün maçları
  • lille --- CALIKAYALI 0---4 sacreddagger ---- Marsilya

çok fazla lag olduğu için pek tad alamadık maçtan. ama 3 puanımı kurtardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 4 Kasım 2010; 16:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

lille --- CALIKAYALI 0---4 sacreddagger ---- Marsilya

çok fazla lag olduğu için pek tad alamadık maçtan. ama 3 puanımı kurtardım

tebrikler
  • ajax,,,,lille,,,,b.dortmund,,,,o.marsilya

yani

İsyankar Karizma

CALIKYAKALI

dreamlove

sacreddagger

arkadaşlar haber bekliyorum müsaitseniz P.M ile dönün bana yapalım maçlarımızı bugün
  • Ligden cikan/cekilen falan olursa yerine ben girebilirim arkadaslar. Maclari duzenli sekilde yaparim..
  • Zenit (mherth) 5-2 OM (sacredagger)

Geçen hafta sadece 1-2 pozisyon olduğu maç bu sefer sıkıcı değildi, rakibimi yenerek şampiyonluk yarışına devam ettim.. Rakibimi tebrik ederim

Bu arada oynamadığım arkadaşlar müsait oldukları zaman pm atsınlar
  • juvix kanka bekledim bugün gelmedin. gelde hamsik'ini koparıp verim eline
  • quote:

Orijinalden alıntı: mherth

Zenit (mherth) 5-2 OM (sacredagger)

Geçen hafta sadece 1-2 pozisyon olduğu maç bu sefer sıkıcı değildi, rakibimi yenerek şampiyonluk yarışına devam ettim.. Rakibimi tebrik ederim

Bu arada oynamadığım arkadaşlar müsait oldukları zaman pm atsınlar

evet en azından bende bir iki atak bulabildim. bu zenit ve galatasaray dan acayip tırsıyorum. nasıl bir defans yapıyorlar nasıl atağa çıkıyorlar hala anlamış değilim. zaten şu defans işini çözsem sorun olmayacakta, omuz omuza tüm mücadelelerde top rakibin ayağında. isyan edesim var bu arada rakibimi de tebrik ederim. bir 3 puan daha ellerimin arasından kaydı gitti

• erdiunal fenerbahce 3 ------ 1 prophecies - schalke 04

Mamadou Nianggggggggggggg
  • Week 1: prophecies(Schalke04) 0-3 Fenerbahçe(erdiunal)
    Week 2: vuducini(Villareal) 7-1 prophecies(Schalke04)
    Week 3: BAY...!!!
    Week 4: prophecies(Schalke04) 1-4 ybncii(Everton)
    Week 5: OPTIMIST(B.Leverkusen) 2-0 prophecies(Schalke04)
    Week 6: prophecies(Schalke04) 1-2 Juvixted35(Napoli)
    Week 7: qblay(W.Bremen) 3-1 prophecies(Schalke04)
    Week 8: erdiunal(Fenerbahçe) 3-1 prophecies(Schalke04)
    Week 9: Yapılmadı
    Week 10: BAY...!!!
    Week 11: ybncii(Everton) 2-1 prophecies(Schalke04)

Güncel son durum...

Yok yaa ben ligden çekilmek istiyorum ...bi takım bu kadar kötümü olur yaa...bi hızlı forvetim olosa tamam oalcak ama takımda ahenkte yok tıpkı gereçkteki gibi kağıt üzerinde iyi ama sahada hiç bi şey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Ligden cikan/cekilen falan olursa yerine ben girebilirim arkadaslar. Maclari duzenli sekilde yaparim..

yeni sezonda değenlendirmeye alıcaz dostum takipte ol konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

Yok yaa ben ligden çekilmek istiyorum ...bi takım bu kadar kötümü olur yaa...bi hızlı forvetim olosa tamam oalcak ama takımda ahenkte yok tıpkı gereçkteki gibi kağıt üzerinde iyi ama sahada hiç bi şey yok...

en azından istikrarlı oynuyosun mağlubiyet serisini bozmadan gidiyorsun buda bişeydir

@bu arada yarın aksam 22:00den sonra online olabilirsen son macımızı yapalım dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuducini -- 5 Kasım 2010; 1:15:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

erdiunal fenerbahce 3 ------ 1 prophecies - schalke 04

Mamadou Nianggggggggggggg

mourinho bıkmadınmı 8 defanstan
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.