O.MARSİLYA ve LİLLE takımlarının sahiplerinden P.M bekliyorum
13. Hafta;
Napoli (Juvixted) 0 - 1 (Prophercies) Schalke04
İlk 50-60 dakikada rakibin kalecisi devleşti.Zibilyon tane top kurtardı.Ardından haksız bir kırmızı kart yedim ve atak yapamaz duruma geldim.90. dakikada savunma arkasına atılan bi topla golü yedim.Tebrikler.
Nedense 90. dakika golleride hep beni buluyor.
14. Hafta;
Everton (ybncii) 2 - 3 (Juvixted) Napoli
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
13. Hafta;
Napoli (Juvixted) 0 - 1 (Prophercies) Schalke04
İlk 50-60 dakikada rakibin kalecisi devleşti.Zibilyon tane top kurtardı.Ardından haksız bir kırmızı kart yedim ve atak yapamaz duruma geldim.90. dakikada savunma arkasına atılan bi topla golü yedim.Tebrikler.
Nedense 90. dakika golleride hep beni buluyor.
14. Hafta;
Everton (ybncii) 2 - 3 (Juvixted) Napoli
Schalke şeytanın bacağını kırmış sonunda, geçte olsa ısınmış oyuna
Everton'un yenilmesiylede benim şampiyonluk kesinleşti artık heralde
Son güncel durumum bu iki tane maçım kaldı biri 9. hafta @vuducini ile biride 12.hafta @OPTİMİST ile @qblay ile olan maçımı ligden çekildiği için 3-0 hükmen kendime yazdım umarım doğru yapmışımdır... Son iki maçım kaldı @vuducini ve @OPTİMİST bu gece musait olursanız maçlarımızı yapıp bitirelim ligi 1.ligde bi benim maçlarım kaldı herhalde..
quote:
Orijinalden alıntı: Prophecies Son güncel durumum bu iki tane maçım kaldı biri 9. hafta @vuducini ile biride 12.hafta @OPTİMİST ile @qblay ile olan maçımı ligden çekildiği için 3-0 hükmen kendime yazdım umarım doğru yapmışımdır... Son iki maçım kaldı @vuducini ve @OPTİMİST bu gece musait olursanız maçlarımızı yapıp bitirelim ligi 1.ligde bi benim maçlarım kaldı herhalde..
kaçta online olacagını belirt dostum gecen gece 02:30a kadar bekledim seni yarın gece 22:00 - 01:00 arası burdaysan yapalım..
zenit 0 - 6 Galatasaray
Arkadaşlar turnuvaya olan ilgisizliğin sebeblerini herkes kendi açısından yazabilirmi? Neden bu isteksizlik...!!
benim maçlar bittide ben hariç 1. ligdekilerin çoğu yaptı sampiyon beli değilmi hala :S
quote:
Orijinalden alıntı: erdii2307
benim maçlar bittide ben hariç 1. ligdekilerin çoğu yaptı sampiyon beli değilmi hala :S
önemli olan şampiyonluk vs. degil erdi dostum, herkes boşladı ilgi sıfır, ee hal böyle olunca bizede turnuvayı sonlandırmak kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: vuducini
quote:
Orijinalden alıntı: erdii2307
önemli olan şampiyonluk vs. degil erdi dostum, herkes boşladı ilgi sıfır, ee hal böyle olunca bizede turnuvayı sonlandırmak kaldı
Knka 1.ligdekiler bitirdi ztn hepsini ora as kadro olsun 2. Ligden 3 kisi alip bide benm arkadas oldukmu tamamdir kadro :D
Katılacak ve vakit ayıracak olanlar konunun altına görüşlerini bildirirse, yeni kişi alımı yapmadan (senin arkadaş haricinde) eski kullanıcılarla az kişide olsa düzenli bir lig çevirebiliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme