Şimdi Ara

FIFA 11 PC Skill Moves Tutorial (Türkçe ! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,kendim yaptım ama hiç özen göstermeden yaptım.Amacım zaten görüntü değil,sizlere birşey öğretmek.Boyutunu küçültmek için kalitede biraz bozuldu ama herşey anlaşılıyor.Sesimin tuhaf çıktığını biliyorum,bu konudada saçma sapan yorumlar getirmezseniz sevinirim.Umarım yararlı olur.

http://uploaded.to/file/0ex6yr

Üstteki linkten tutorial.rar dosyasını indirin ve içini açın.Ordaki dosyaya çift tıklayarak izleyebilirsiniz

Boyut : 20 MB

RAR ŞİFRESİ : Hunglasx
    (Baştaki H harfi büyük)

NOT : Bu hareketlerin tamamını yapmak için hareketleri denediğiniz oyuncunun Skill Moves yeteneği 5 yıldız olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 27 Ocak 2011; 14:43:01 >

• Bakalım nasıl olmuş.
    Naptın hocam ya boyut düşsün derken mahvolmuş. Görüntü çok kötü. Büyüğünü yükle razıyım ben ona.
    Kaliteyi geçtim çok takılıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 27 Ocak 2011; 14:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

Bakalım nasıl olmuş.
    Naptın hocam ya boyut düşsün derken mahvolmuş. Görüntü çok kötü. Büyüğünü yükle razıyım ben ona.
    Kaliteyi geçtim çok takılıyo.

• tamam :D
  • Beyler bu arada cidden video takılıyor mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Beyler bu arada cidden video takılıyor mu ya ?

ivet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Beyler bu arada cidden video takılıyor mu ya ?

Feci şekilde hem de. Bide videonun başı kıçı belli değil. Ortalara bi geldim "hareketler bu kadardı" falan dedin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berbat
  • dedim ya,rastgele attım :D
  • Aslında bende bir şansımı denesem iyi olur Hunglasxx'a göre sesim baya bir kalın tek sorun hareketleri yapamıyorum belki internetten kapsamlı olanını indiririm sonra ben seslendirebilirim tabi gerek duyulursa :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.