Şimdi Ara

FIFA 11 - PRO PASSING (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bu konuda canınızı sıkmayın full sürümde daha güzel bir şeyler gelecektir çünkü bu demo en az 1,5 aylık
  • bence çok abartılmış pro passing olayı bukadar abartılacak bişey yok.. ben bütün ayarlar manuelde oynuyorum her attığım pas gidiyor oyuncu dönüp alıyor otomatikmen.. ping pong pas kişiye bağlı ustaysa hızlı pas yapar usta değilse yavaş düşünerek pas yapar bukadar da abartılmaz büyütülmez bi konu zaten ben ezber pas yapan birini gördüğüm zman quit game yapıyorum bana göre pes zihniyetindeki kişiler fifa da düşünmeyerek ezbere pas yapar
  • http://gamingbolt.com/fifa-11-demo-available-now Burada da bahsediyor , 2. paragrafta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Açıkcası şu anda kimse çözemedi
    Bunu anlamayacak ne var? Demoda adam akıllı 3-4 maç yapan herkes anlayabilir , Pro Passing adı üstünde pasları profesyonelce atıyorsun , Fifa 10 da attığın her pas adama gidiyordu ama 11 de gitmiyor , pasın yönünü , şiddetini iyi ayarlaman gerekli , ayrıca pası atan adamın pas özelliği iyi olmalı mesela Sabri Guti gibi arapas verebilir mi? Hayır. İşte Fifa 11 de bu yansıtılmış adına Pro Passing denmiş.. Millet Pro Passing i farklı ve değişik birşey sanıyor , 180 derece dönerek pas verme sanan bile var.

Onu gerçek fifacınız sanıp videosunu koymuştu hatırlatırım :)
    Ne demek istediğinizi anlamadım.

180 derece dönerek pas sananlar var demişsiniz.Onu sanan kişi awesome idi ve fifa başlığına öyle sanıp video koymuştu.Ben altına yazmıştım ne yani 180 derece dönüp pas vermek pro passing mi diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Açıkcası şu anda kimse çözemedi
    Bunu anlamayacak ne var? Demoda adam akıllı 3-4 maç yapan herkes anlayabilir , Pro Passing adı üstünde pasları profesyonelce atıyorsun , Fifa 10 da attığın her pas adama gidiyordu ama 11 de gitmiyor , pasın yönünü , şiddetini iyi ayarlaman gerekli , ayrıca pası atan adamın pas özelliği iyi olmalı mesela Sabri Guti gibi arapas verebilir mi? Hayır. İşte Fifa 11 de bu yansıtılmış adına Pro Passing denmiş.. Millet Pro Passing i farklı ve değişik birşey sanıyor , 180 derece dönerek pas verme sanan bile var.

Onu gerçek fifacınız sanıp videosunu koymuştu hatırlatırım :)
    Ne demek istediğinizi anlamadım.

180 derece dönerek pas sananlar var demişsiniz.Onu sanan kişi awesome idi ve fifa başlığına öyle sanıp video koymuştu.Ben altına yazmıştım ne yani 180 derece dönüp pas vermek pro passing mi diye.
    Evet , şimdi anlamış olduk , zaten bende o sananlardan bahsediyorum , öyle sanan var diyorum , bunun Fifacılıkla , Pesçilikle ne alakası var?

• Alakası yok 180 derece lafını ben yazdım benim sandığımı düşünmeyin dedim sadece gönderme yaptım.Problem yok yani.
  • demoda propassing yok arkadaşlar fullde gelicek pro passing ve açık veya kapalı seçeneği olacak
  • wireless controler settings deki ayarlarıda biri açıklasa keşke:))
    mesela analog sprint i çözemedim:D
  • Ulan ne pasmış arkadaş milletin dilinde paspas oldu.

Bu arada @yımah reyiz açıklamış güzelce hadin dağılak
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

wireless controler settings deki ayarlarıda biri açıklasa keşke:))

Kardeş

Oyuncunun koşma hızını ayarlıyorsun şöyleki;

Koşma() baya içine gömülen bir tuş olduğu için yarım basarsan oyuncu kapasitesinin yarısıyla koşuyor tam basarsan ne kadar hızlanabiliyorsa hızlanyor

Gaza basar gibi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

wireless controler settings deki ayarlarıda biri açıklasa keşke:))

Kardeş

Oyuncunun koşma hızını ayarlıyorsun şöyleki;

Koşma() baya içine gömülen bir tuş olduğu için yarım basarsan oyuncu kapasitesinin yarısıyla koşuyor tam basarsan ne kadar hızlanabiliyorsa hızlanyor

Gaza basar gibi düşün

Benim anladığım tuşa basılı tuttuğun süre gittikçe hızlanıyor. Tuşta o derece bir hassasiyet olduğunu düşünmüyorum cevo.

• Abi kaleciyle penatı atıyyorum dedim bi kaç kişiden mesaj geldi nasıl atıyorsun felan diye, yarın video ile penaltının nasıl kullanıldığını anlatcam o arada demodada bi kaç şeyi denerim videoda hakkaten varmı yokmu hassasiyet
  • Sprint olayı iyimiş hakikatten. Yeni öğrendim bende. Peki Ben de Fifa da yeniyim. Bu kontrol ayarlarında en üstte

Air Ball diye bir secenek var o nedir. Bir de propassing aktif olması için 2. seenekteki , Power assisted Pass gibi bir sey yazıyordu. Onun Off olması lazım dimi.
  • Umarım seneye bütün bu ayarlar kalkar Fifa12 için ve bir standart gelir Fifa12 için. on-off nedir ki yav. Musluk mu bu aç kapa.
  • Benim bildiğim pro passing i demoda açma kapama tuşu yok. Passing Power Asisted var. BU ise pas gücünü ayarlama ile alakalı bir şey tamamiyle, ve propassing le hiç bir alakası yok. Bunlarla istediğiniz kadar oynayın. Propassingi kapatamassınız. Bu oyuna eklenen ve oyunun temelinde olan bir özellik.
  • bu pro passing biraz şişirme geldi bana. fifa 10'daki gibi ping pong yapılıyor gene çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Benim bildiğim pro passing i demoda açma kapama tuşu yok. Passing Power Asisted var. BU ise pas gücünü ayarlama ile alakalı bir şey tamamiyle, ve propassing le hiç bir alakası yok. Bunlarla istediğiniz kadar oynayın. Propassingi kapatamassınız. Bu oyuna eklenen ve oyunun temelinde olan bir özellik.

abi kimseye anlatamadım yok pro passing. açıp kapatma full oyunda olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Benim bildiğim pro passing i demoda açma kapama tuşu yok. Passing Power Asisted var. BU ise pas gücünü ayarlama ile alakalı bir şey tamamiyle, ve propassing le hiç bir alakası yok. Bunlarla istediğiniz kadar oynayın. Propassingi kapatamassınız. Bu oyuna eklenen ve oyunun temelinde olan bir özellik.

• Ben size burada katılmıyorum FİFA 10 ve wc 10'un müdavimi olarak ve ping pong pas sistemini iyi kullanıp çok gol atan biri olarak şimdiki pas sisteminin ping pong pas sistemiyle alakası yok diyorum gerçekten bu pas sistemi zor olmuş ve güzel olmuş...
    quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

bu pro passing biraz şişirme geldi bana. fifa 10'daki gibi ping pong yapılıyor gene çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

ama gülmeyelim arkadaşım allah aşkına bi bak konulara pro passingde pro passing

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.