Ben size burada katılmıyorum FİFA 10 ve wc 10'un müdavimi olarak ve ping pong pas sistemini iyi kullanıp çok gol atan biri olarak şimdiki pas sisteminin ping pong pas sistemiyle alakası yok diyorum gerçekten bu pas sistemi zor olmuş ve güzel olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: nervous breakdown
bu pro passing biraz şişirme geldi bana. fifa 10'daki gibi ping pong yapılıyor gene çok rahat
E Fifa 11 başlıgında nerdeyse herkes ''pro passıng muthıss olmusss. Harıkaaaa'' dıye yorumladı oyunu.
Mantık hatası var o zaman o başlıkta?
quote:
Orijinalden alıntı: GkhnFB
quote:
Orijinalden alıntı: diavoloo
wireless controler settings deki ayarlarıda biri açıklasa keşke:)) mesela analog sprint i çözemedim:D
Kardeş
Oyuncunun koşma hızını ayarlıyorsun şöyleki;
Koşma() baya içine gömülen bir tuş olduğu için yarım basarsan oyuncu kapasitesinin yarısıyla koşuyor tam basarsan ne kadar hızlanabiliyorsa hızlanyor
Gaza basar gibi düşün
anladım hocam saol, gerçi ben ile değiştirmiştim yi:)
quote:
Orijinalden alıntı: antking
quote:
Orijinalden alıntı: Eneswego
Benim bildiğim pro passing i demoda açma kapama tuşu yok. Passing Power Asisted var. BU ise pas gücünü ayarlama ile alakalı bir şey tamamiyle, ve propassing le hiç bir alakası yok. Bunlarla istediğiniz kadar oynayın. Propassingi kapatamassınız. Bu oyuna eklenen ve oyunun temelinde olan bir özellik.
abi kimseye anlatamadım yok pro passing. açıp kapatma full oyunda olacak
Nerde okudun peki bunu?!?! Biz demoda fifa 10 mu oynadık o zaman?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme