Bildirim
Fifa 11 simgesine tıklıyorum Açilmiyor Yardımm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynen bendede aynı sorun war oyun salıklı kuruldu tıklıyorum ne hata veriyor ne bişi cıkıyor -
Bende de aynı hata var. Bir yardım lütfen. -
yaw yokmu bi cözüm:S -
bendede aynı hata -
bendede aynı durum -
yokmu cözüm bulan? -
Aynı olay benimde başıma geldi benimkisi RePack ve sanırım ilaçta sorun var başka birtane bulabilirseniz çalışma ihtimali yüksek ben arıyorum bulursam söylerim.. -
bende reoladed war 2 kere indirdim zamundadan aynısını kuzen kurdu calisior pes indirdim reloadded ondada aynı sorun war -
TAMAM ARKADAŞLAR SAKİN BULDUM ÇÖZÜMÜ 1!!!!
ÖNCELİKLE FİFA 11 İ NEREYE KURDUĞUNUZ ÖNEMLİ ORADA CRACK DOSYALARI FALAN WAR VE CRACK TEN Vİ DİĞER FİFA.EXE DEN DE GİRSENİZ BİRAZ BEKLİYOR SONRA TEKRAR ESKİ HALE GERİ DNÜYOR SORUN BU...
VE ÇÖZÜM....
BİLG. C DE PROG DOSYALARI YAD PROG FİLESA ATIYOR EA SPORTS DOSYASINI ORAYA GİRİYORSUNUZ ORADA GAME KLASÖRÜNE GİRİYORSUN VE NEREYE YÜKLEDİSEN CRACK DOSYASINDAKİ İKONU GAMEDEKİLE DEĞİŞTİRİYOSUNUZ VE OYUNUNUZU OYNAMAYA BAŞLIOSUNUZ....
Bİ DE TAVSİYEM WAR OYUN LEŞ BANA GÖRE PES 11 HER TÜRLÜ ÇAKAR...
KOLAY GELSİN.... -
dün yükledim dediğini yaptım açıldı...ama bu gün olmuyor...playa tıklıyorum tepki yok...crak i kopyalıyorum tepki yok -
bende kurdumda. açılıyor ama fifa 12 diye ekran geliyor sonra masaüstüne dönüyor -
Beyler hata şu ekran kartınızın shaders 3.0 desleklemdiği için oyun açılmıyor 2 çözüm var
1-Ekran kartınızı güncelleyin ve oyunu açmayı deneyin
2-oyun açılmassa ekran kartınız shaders 3.0 desteklemiyor yapacak birşey yok yeni ekran kartı alacaksınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X