Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
1
Favori
11.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

quote:

quote:

Hakan 15 liralık futbolcu overall : 70-75 30 (15) şu fiyatlara göre baktım .

Bir tek Saleiro diye bir futbolcum var en ucuz bunu verebiliyorum . Boyu 1.90 yaklaşık

bu oyuncunun overall 74

hızlanması kaç kanka

Hızlanma 75 bitiricilik 75

benim kadromdaki adama bakıyım bi iyiyse neden olmasın sercan

15 liraya bu kadar hakan

• bir RB(veya CB) ve bir CAM(hatta CAM o kadar gerekli bile değil) alıp bitirmek istiyorum eğer uygun bir şey görürsem de cabası olacak.

Satılığa çıkarmayı düşünen varsa aklında olsun bu mevkiler (Gamberini, Natali ve Gignac takibimde)

ayrıca satılık oyuncu çıkaramıyorum bütün iyi oynayanlar ilk 11de. Diğerleri hep 70 civarı

DİP: 00.30'dan sonra mı teklif yapabileceğiz? lig içi transferler de aramızda anlaşıp 00.30'da açıklasak olabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Twente, satılık listem yok reservelerdeki isteyenleri alabilirler. 60- çoğu.

Douglas satılıksa haberim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

bir RB(veya CB) ve bir CAM(hatta CAM o kadar gerekli bile değil) alıp bitirmek istiyorum eğer uygun bir şey görürsem de cabası olacak.

Satılığa çıkarmayı düşünen varsa aklında olsun bu mevkiler (Gamberini, Natali ve Gignac takibimde)

ayrıca satılık oyuncu çıkaramıyorum bütün iyi oynayanlar ilk 11de. Diğerleri hep 70 civarı

DİP: 00.30'dan sonra mı teklif yapabileceğiz? lig içi transferler de aramızda anlaşıp 00.30'da açıklasak olabiliyor mu?

Sende 22 numaralı oyuncu ortalığı rahat toplar adını soylemıyorum satılıksa alabılırım fiyatı nedir .Defans şart birde forvet arkası bir adam lazım toplara iyi vuran :)

• Bursaspor'dan Altidore ve Miller hariç herkes satılık arkadaşlar

Her teklife açığım
  • Trabzonspor olarak satılması için birçok oyuncu ekleyebilirim ama satılmayacağı için gerek duymadım öncelikli olarak lb,lm(lw),st ve cm transferi yapmayı düşünüyorum... lb için daha önceki mesajda da belirttiğim gibi heinze olması muhtemel..(gignac ve e.cisse de olabilir)bütün parayı marsilyaya yatırım ben diğer arkadaşalrın da satılık listesi fikrimi değiştirebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cAnber

Trabzonspor olarak satılması için birçok oyuncu ekleyebilirim ama satılmayacağı için gerek duymadım öncelikli olarak lb,lm(lw),st ve cm transferi yapmayı düşünüyorum... lb için daha önceki mesajda da belirttiğim gibi heinze olması muhtemel..(gignac ve e.cisse de olabilir)bütün parayı marsilyaya yatırım ben diğer arkadaşalrın da satılık listesi fikrimi değiştirebilir

marcelinho veya yattara satmayı düşünürsen, anında talibim

• canber ve armutyus , sporting lizbonada bakabilirsiniz hemen hemen her futbolcu satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

quote:

Trabzonspor olarak satılması için birçok oyuncu ekleyebilirim ama satılmayacağı için gerek duymadım öncelikli olarak lb,lm(lw),st ve cm transferi yapmayı düşünüyorum... lb için daha önceki mesajda da belirttiğim gibi heinze olması muhtemel..(gignac ve e.cisse de olabilir)bütün parayı marsilyaya yatırım ben diğer arkadaşalrın da satılık listesi fikrimi değiştirebilir

marcelinho veya yattara satmayı düşünürsen, anında talibim

yattara overall 79...40 milyon tl ye satılık

• 1 saat kaldı sezonun açılmasına.. Heyecanlar doruktaa!!
  • quote:

yattara overall 79...40 milyon tl ye satılık

40m tl fazlaymış ya, indirim isteriz
  • quote:

M.IZMAILOV (SOL AÇIK - SAĞ AÇIK FORVET ARKASI ) 79
     FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

Önemli özellikleri:

Top Kontrol : 80
    Hızlanma : 82
    Top Sürme : 80
    İleri Görme : 82
    Hız : 80

Fiyat 40M . 40 veren alır gider :)

M.izmailov için kapını çalabilirim bir de sol bek'in Evaldo için....ikisi için çok ısrarcı olacağım...40M veren alır gider demişsin..ben bunun için pazarlık yapabiliyormuyum ?

• Beyler bu takas olayı nasıl olcak??
  • son 45 dakika :D
  • Lizbonun sahibi : xxfifazxx

Fenerbahçenin sahibi : ben

Düzenleme nedeni yukarıda belirtilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 8 Haziran 2011; 1:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

NE ALIRSAN 25 LİRA, GEL VATANDAŞ GELL (15'e de var)

Gamberini: CB
    - Overall: 77 Fiyat: 25

Natali: CB
    - Overall: 77 Strength: 87 Speciality: Strength(ayıboğan) Fiyat: 25

talibiyim hocam da anlaşmamız nasıl olacak, ilk mesajda belirtilen formatta mı olacak? yoksa biz aramızda anlaşıp yönetime mi söyleyeceğiz?

ayrıca mesela ben 70-75 arası 2 oyuncuyu verip 76-79 arası 1 oyuncu alsam 10m tl hesabımda kalacak mı yoksa arada kaynayacak mı?

DİP: biliyorum daha açılmadı, sadece merak ediyorum.

• Satılık / takaslık listem FC. Twente

Yanko 75 ST 30M
    Chadil 75 RW 30M
  • AJAX SAHIBI BURDA MI ACIL PM ..
  • Sag ve sol acik icin arkadaslar onerdiginiz futbolculari alabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

M.IZMAILOV (SOL AÇIK - SAĞ AÇIK FORVET ARKASI ) 79
     FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

Önemli özellikleri:

Top Kontrol : 80
    Hızlanma : 82
    Top Sürme : 80
    İleri Görme : 82
    Hız : 80

Fiyat 40M . 40 veren alır gider :)

M.izmailov için kapını çalabilirim bir de sol bek'in Evaldo için....ikisi için çok ısrarcı olacağım...40M veren alır gider demişsin..ben bunun için pazarlık yapabiliyormuyum ?

Trabzonsporda iş yapar

Trabzonspor olarak 35M M.Izmalov 15M Evaldo için toplamda 50M bir bütçe ayrıldı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.