Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
1
Favori
11.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİMAO M.FERNANDES H.ALMEİDA HİLBERT BOBO NİHAT bu oyuncular satılık veya takaslık teklifleri bekliyorum
  • Lizbonun sahibi : xxfifazxx

Fenerbahçenin sahibi : ben

Düzenleme nedeni yukarıda belirtilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 8 Haziran 2011; 1:23:45 >
  • Yetkili birinden transfer sezonu açıldı diye yorum bekleyelim mi yoksa 00.30 olduğu an yazalım mı???
  • - Oyuncu satma işleminde geçen sezonlarda yaşadığımız sıkıntının üzerine mecburi olarak sınır koymak durumunda kaldık. Takımlar her transfer döneminde 2 tane -75 üstü ve 2 tane 75 altı- adam satma hakkına sahip olacaklar.

YANLIS MI OKUYORUM DUZELTIN.. MAX 4 OYUNCU SATABILIYORUZ HER DONEMDE YOKSA 4 TEN FAZLA MI ? CUNKU MILLET NERDEYSE TUM TAKIMINI SATICAK..
  • Transfer listem hazır
    Yeni transferler konusunda ısrarla basına bilgi sızdırmayan Hercules klübü teknik direktörü Herkül Talha oyun stiline uymadığı gerekçesiyle kadroda düşünmediği için satış listesine koyduğu tek ismi açıkladı:
    Trezeguet
     FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

Yaşlandığı için çok hızlı koşamıyor ama ceza sahası içerisinde yakaladığı zaman affetmiyor! Poacher ve Power Header özelliğiyle öne çıkan futbolcu 76 overall. Fiyatı: 35 milyon avro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 8 Haziran 2011; 0:06:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

- Oyuncu satma işleminde geçen sezonlarda yaşadığımız sıkıntının üzerine mecburi olarak sınır koymak durumunda kaldık. Takımlar her transfer döneminde 2 tane -75 üstü ve 2 tane 75 altı- adam satma hakkına sahip olacaklar.

YANLIS MI OKUYORUM DUZELTIN.. MAX 4 OYUNCU SATABILIYORUZ HER DONEMDE YOKSA 4 TEN FAZLA MI ? CUNKU MILLET NERDEYSE TUM TAKIMINI SATICAK..

Şuan max. 4 oyuncu satabiliyoruz.Birde takas hakkımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

SİMAO M.FERNANDES H.ALMEİDA HİLBERT BOBO NİHAT bu oyuncular satılık veya takaslık teklifleri bekliyorum

simao ne kadar acaba
  • anderlecht olarak; marsilyadan gignac ve heinze bu sezon bizim takımımızda oynayacak haberiniz olsun arkadaslar.takımlar anlaşmıştır :)
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan1907 -- 8 Haziran 2011; 1:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

SİMAO M.FERNANDES H.ALMEİDA HİLBERT BOBO NİHAT bu oyuncular satılık veya takaslık teklifleri bekliyorum

simao ne kadar acaba

Dakikalarla geç kaldın hocam

Slymn hocam haber bekliyorum senden

• 75 üstü sadece 2 kişi mi alabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 8 Haziran 2011; 0:10:20 >
  • Son 20 DK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 8 Haziran 2011; 0:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

Orijinalden alıntı: cAnber

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cAnber

quote:

M.IZMAILOV (SOL AÇIK - SAĞ AÇIK FORVET ARKASI ) 79
     FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

Önemli özellikleri:

Top Kontrol : 80
    Hızlanma : 82
    Top Sürme : 80
    İleri Görme : 82
    Hız : 80

Fiyat 40M . 40 veren alır gider :)

M.izmailov için kapını çalabilirim bir de sol bek'in Evaldo için....ikisi için çok ısrarcı olacağım...40M veren alır gider demişsin..ben bunun için pazarlık yapabiliyormuyum ?

Trabzonsporda iş yapar

Trabzonspor olarak 35M M.Izmalov 15M Evaldo için toplamda 50M bir bütçe ayrıldı

Dostum evaldo 30M . Şuan banko oyuncum , ama 30M verebilirim . İyi futbolcu

anlıyorum...sol bek aramaya devam o zaman...M.Izmailov için 35 M teklfi için ne diyorsun...

• quote:

Bu benim eski oyuncum çok yavaş ama ben onu adam ederim . overall 77 HELDER POSTIGA ile takas düşünürsen yapalım . Bir overall fazla

ST olarak kafamda başka biri var ama eğer istersen Evaldo ile takas yapabiliriz hocam
  • quote:

75 üstü sadece 2 kişi mi alabiliyoruz?

sadece 2 kişi mi ona göre transfer düşüneceğim arkadaşlar
  • quote:

quote:

75 üstü sadece 2 kişi mi alabiliyoruz?

sadece 2 kişi mi ona göre transfer düşüneceğim arkadaşlar

75 barajı biraz katı olmuş yönetimde istikrar için bunu 78e fln çekmek lazım

şuan durum onu gösteriyor 2 adet 75 altı 2 adet 75 üstü oyuncu alma hakkın var

• ilker abi mesala örnek gerçek hayatta kewel ws filan sözleşmeleri feshedildi.
    oyunda oldukları için listede olucaklar mı ?
  • ana bu çok kötü ya, sadece 2 kişi 75 üstü az değil mi ya? 75 altını kim alacak ki zaten

ayrıca; di maria 79 gözüküyor "club transfers" bölümünde LW(yani kendi mevkisinde) bir yanlışlık mı var? yoksa doğrusu bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutyus -- 8 Haziran 2011; 0:21:08 >
  • quote:

ana bu çok kötü ya, sadece 2 kişi 75 üstü az değil mi ya? 75 altını kim alacak ki zaten

75 üstüne güçmü yeter kardeş bütçe sınırlı klübü batırmaya niyetin var heralde

Edit: Ylönen hocam buralardamısınız size tekliflerim olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 8 Haziran 2011; 0:21:04 >
  • Bu arada şok bir gelişme .....

Sporting lizbon ile Fenerbahçe takası için taraflar anlaştı. Yönetimin onayı ile resmiyet kazanacak .

Bu nedenle , Sporting Lizbon yeni sahibi değişeceği için transferler yeni sahibi tarafından karar verilecek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.