Şimdi Ara

FIFA 11 yüzünden sinir sahibi oldum... Isteyene oyunu hediye edip kurtulucam. PES 2012 alırım artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi hemen 'arkadaşım sen oyunu oynayamıyorsun sonra da oyuna saçma diyosun!' yazanlar çıkar. Neden saçma kime göre saçma anlatayım.
    Oyunuda gayet iyi oynuyorum. İsteyen olursa kapışırız ama bu kadar da olmaz ki dedirtiyor bazen.

Nedendir çözemedim adamlar mal mal bakıyorlar topa bazı zamanlar.
    Adam geldi resmen dövdü oyuncularımı, iki kişi araya alıp sandviç yaptılar, top gitmeye devam etti (top yön bile değiştimedi- topa müdehale olmadı) adam yerde kaldı hakem maçı bile durdurmadı.

Ya onu geçtim en saçma olay, kaleciyle teke tek kaldım, adam baktı durduramıyor geldi arkadan kaydı, yine topa müdahele yok hakem faul bile vermedi. Olur mu böyle iş. FIFA fanları bunu da savunun bakalım nasıl savunacaksınız.
    Aldığım aynı takım, taktik aynı, oyuncular aynı sanki geçen maçtaki adamlar gitmiş yerine embesiller sürüsü gelmiş. Pres yok koşma yok, maça değil sanki lunaparka gelmişler.
    2009 a kadar PES oynardım, PES te en azından moral durumu var, morali bozuksa çıkarıyosun. Fifa da öyle bişey yok, bi maç hepsi atom karınca mubarek diğer maçta zombi sürüsü. Hele hele adam seçene kadar kahroluyorum, otomatik yaptım olmadı, manual yaptım olmadı, adam seçerken sağ analoğu kullanıyorum olmuyo, adamı seçemiyorum bir türlü. Rakibin pas vereceği adam kabak gibi belli ama adamı seçemiyorum ki.

Rakip kanattan geliyo belli orta yapıcak, sıkıştırmışım kanatta, Diarra efendi ortada koşuyo ama sanki maçta değil, kendi dünyasında, göstermelik koşuyo sanki ağzında sakız bu dünyanın .... der gibi.

Bundan sonra FIFA ya töbe, giderim PES 2012 alırım bir dahaki sefere en azından sinirim bozulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanErkan -- 11 Haziran 2011; 22:54:44 >

• İlginç.
  • Her oyunda hatalar mevcut ama bahsettiğin hatanın PES'de alası var kardeş. Millet hakem hataları yüzünden FIFA'ya geçiyor sen PES'e. Pes yani..
  • Fifa 12de yeni impact engine var fizik olarak gelisecegine eminim.Genel olarak dediginiz seyler cunku fizikle alakali oyundaki.Yalniz fifanida pesten cok daha iyi noktalari var ama tabiiki size kalmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Her oyunda hatalar mevcut ama bahsettiğin hatanın PES'de alası var kardeş. Millet hakem hataları yüzünden FIFA'ya geçiyor sen PES'e. Pes yani..
    Valla PES 2009 da bu kadar sinirlenmedim hiç...
    Ne diyim PES in son halini bilmiyorum, onu da oynayıp görmek lazım ama dediğim gibi PES oynarken daha çok eğleniyordum.
  • adam secme konusunda sana katılıyorum bazı topları alabılecekken almıyor adamlar sınır edıyorlar bazen tek kale oynuyorum ama gol atamıyorum adam gelıyor abıdık kubıdık bı gol atıyor yenıyor boyle hatalar var kabul hatta bazen kafa vurusları fızık kurallarına bıle aykırı hareket edebılıyor ama hatalar sorunlar olmasına ragmen bu oyun bıle pes 2011 den daha ıyı eldekı en ıyı secenek bu pes de bunun ıkı katı sorunlar var adamların kosuları kalecılerın ucus sekıllerı hakemlerın garıp ofside anlayısları kısacası ben bu oyun sevıyorum pesden cok daha ıyı bır oyun eldede sadece pes ve fıfa secenegı olduguna gore dunyada ki cogu kısı bu oyunun boyle eksılerı olmasına ragmen artıları cok daha fazla dıye bu oyunu tercıh edıyorlar buyuk olasılıkla sende bu oyunla devam edersın yoluna
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Fifa 12de yeni impact engine var fizik olarak gelisecegine eminim.Genel olarak dediginiz seyler cunku fizikle alakali oyundaki.Yalniz fifanida pesten cok daha iyi noktalari var ama tabiiki size kalmis.
    Bende peste kanser oluyorum,fifayı seviyorum.Zevk meselesi ama ortada buyuk bir fark var tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

adam secme konusunda sana katılıyorum bazı topları alabılecekken almıyor adamlar sınır edıyorlar bazen tek kale oynuyorum ama gol atamıyorum adam gelıyor abıdık kubıdık bı gol atıyor yenıyor boyle hatalar var kabul hatta bazen kafa vurusları fızık kurallarına bıle aykırı hareket edebılıyor ama hatalar sorunlar olmasına ragmen bu oyun bıle pes 2011 den daha ıyı eldekı en ıyı secenek bu pes de bunun ıkı katı sorunlar var adamların kosuları kalecılerın ucus sekıllerı hakemlerın garıp ofside anlayısları kısacası ben bu oyun sevıyorum pesden cok daha ıyı bır oyun eldede sadece pes ve fıfa secenegı olduguna gore dunyada ki cogu kısı bu oyunun boyle eksılerı olmasına ragmen artıları cok daha fazla dıye bu oyunu tercıh edıyorlar buyuk olasılıkla sende bu oyunla devam edersın yoluna
    pesde daha az sey dusunuyorsun plase abanma hareket fıfada bunların hepsı ayrı tuslarda bunları yapmak zamanlama bazen strese sokabılıyor ama cok eglencelı oldugu zamanlarda oluyor helekı havaya gırdıgım zaman parmaklarım cok serı calısıyor ınanılmaz eglencelı oluyor

• quote:

adam secme konusunda sana katılıyorum bazı topları alabılecekken almıyor adamlar sınır edıyorlar bazen tek kale oynuyorum ama gol atamıyorum adam gelıyor abıdık kubıdık bı gol atıyor yenıyor boyle hatalar var kabul hatta bazen kafa vurusları fızık kurallarına bıle aykırı hareket edebılıyor ama hatalar sorunlar olmasına ragmen bu oyun bıle pes 2011 den daha ıyı eldekı en ıyı secenek bu pes de bunun ıkı katı sorunlar var adamların kosuları kalecılerın ucus sekıllerı hakemlerın garıp ofside anlayısları kısacası ben bu oyun sevıyorum pesden cok daha ıyı bır oyun eldede sadece pes ve fıfa secenegı olduguna gore dunyada ki cogu kısı bu oyunun boyle eksılerı olmasına ragmen artıları cok daha fazla dıye bu oyunu tercıh edıyorlar buyuk olasılıkla sende bu oyunla devam edersın yoluna

O konuya hiç girmiyorum, resmen tek kale oynuyorum bazı maçlarda, abartmıyorum bir top 3 defa direkten döner mi ya?
    Sonra rakip geliyor, şut desen şut değil vurduğu top benim adama çarpıyo onun adamın kıçına başına çarpıyo yuvarlanıp kaleye giriyor.
    Kalecide belgesellerdeki ağır çekimde zıplayan kurbağalar gibi zıplıyo ellerinin arasından alıyo topu içeri. Ayağını uzatsa yemez o gölü ama nerdeee.
    Hele hele top ceza sahasında 3 adamımın önüne düştü, 3 üde sanki dünya dışı varlık görmüş gibi bakarken adam geldi 3 kişinin önünden alıp arasından geçip golü attı. 3 adamda resmen öyle baktılar topa...

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanErkan

quote:

O konuya hiç girmiyorum, resmen tek kale oynuyorum bazı maçlarda, abartmıyorum bir top 3 defa direkten döner mi ya?
    Sonra rakip geliyor, şut desen şut değil vurduğu top benim adama çarpıyo onun adamın kıçına başına çarpıyo yuvarlanıp kaleye giriyor.
    Kalecide belgesellerdeki ağır çekimde zıplayan kurbağalar gibi zıplıyo ellerinin arasından alıyo topu içeri. Ayağını uzatsa yemez o gölü ama nerdeee.
    Hele hele top ceza sahasında 3 adamımın önüne düştü, 3 üde sanki dünya dışı varlık görmüş gibi bakarken adam geldi 3 kişinin önünden alıp arasından geçip golü attı. 3 adamda resmen öyle baktılar topa...

Alıntıları Göster
    pesdeki gibi güdümlü pas istiyorsan pese geç.zaten herkes oynayamaz fifa .adam seçmeyide sağ analog stickle yaparsanız sorununuz olmaz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence gıt bı cafede pes oyna belkı o senı tatmın edıcek bır yapıya sahıptır olabılır onu begenebılırsın ama benım sahsı gorusum suan eldekı en ıyı oyun bu ben 2 senedır fıfayı tek gecıyorum her sene uzerıne koyarak gıdıyorlar bence

• 2009 dan sonra fifaya gecmis biri olarak sana önerim biraz ara vermem ama asla pese geçme fifadaki hataları arar olursun demedi deme
  • Faul konusuna hiç katılmıyorum, hakem ota b.ka faul çalıyor. Pres ile yapılıyor hatta çok bunaltıcı bi pres, hücumda ayağında top tutmak çok zor. Kontra atakta başarılı değilsen gol atmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Faul konusuna hiç katılmıyorum, hakem ota b.ka faul çalıyor. Pres ile yapılıyor hatta çok bunaltıcı bi pres, hücumda ayağında top tutmak çok zor. Kontra atakta başarılı değilsen gol atmak çok zor.
    pes e gore daha kolay faul calınıyor ama ara sıra hakem sapıtıyor az once bı arkadas ıle mac yaptık dk 90 adamım kendı kafasına gore kaydı adama bence penaltıydı ama hakem faul vermedı arada hakem sapıtıyor bunuda ayarlarlar 2012 de ortasını bulurlar
  • quote:

pes e gore daha kolay faul calınıyor ama ara sıra hakem sapıtıyor az once bı arkadas ıle mac yaptık dk 90 adamım kendı kafasına gore kaydı adama bence penaltıydı ama hakem faul vermedı arada hakem sapıtıyor bunuda ayarlarlar 2012 de ortasını bulurlar

Alıntıları Göster
    Kaleciyle teke tek kaldım, rakip durduramadı baktı son adamı geçip farkı açıyorum, arkadan kaydı hakem faul bile çalmadı daha ne olsun...
    Bende en son PES 2009 oynamıştım zaten ondan sonra FIFA ya geçtim, 2012 serileri çıksında bi bakalım.
    Keşke PES deki gibi moral durumlarını gösterse, o zaman duruma göre oynatırdık.

Aslında bir kere maç başlarken aynen PES ekranındaki gibi yukarı aşağı oklu bi ekran çıktı, bende anlamadım ne olduğunu,
    hatta forumda yazdım ama kimseden ses çıkmadı. FIFA da da bence moral durumu var, çünkü maçtan maça takım performansında bariz fark oluyor.
    bir maç önce yerinde durmayan adamlar topa boş boş bakınca çıldırıyorum.

En sinir olduğum noktalardan biri bazen top boşta kalınca seçili adam topa doğru koşmuyor, hatta toptan uzaklaşıyor ozaman camdan atasım geliyor PS3 ü

• quote:

Kaleciyle teke tek kaldım, rakip durduramadı baktı son adamı geçip farkı açıyorum, arkadan kaydı hakem faul bile çalmadı daha ne olsun...
    Bende en son PES 2009 oynamıştım zaten ondan sonra FIFA ya geçtim, 2012 serileri çıksında bi bakalım.
    Keşke PES deki gibi moral durumlarını gösterse, o zaman duruma göre oynatırdık.

Aslında bir kere maç başlarken aynen PES ekranındaki gibi yukarı aşağı oklu bi ekran çıktı, bende anlamadım ne olduğunu,
    hatta forumda yazdım ama kimseden ses çıkmadı. FIFA da da bence moral durumu var, çünkü maçtan maça takım performansında bariz fark oluyor.
    bir maç önce yerinde durmayan adamlar topa boş boş bakınca çıldırıyorum.

En sinir olduğum noktalardan biri bazen top boşta kalınca seçili adam topa doğru koşmuyor, hatta toptan uzaklaşıyor ozaman camdan atasım geliyor PS3 ü

Alıntıları Göster
    İki oyunun da kanser eden noktaları var.En iyisi hiç bulaşmamak

• quote:

Orijinalden alıntı: Queenan

Alıntıları Göster
    o okların cıkması olayı live season dıe bıseyı var (eanın paralı lıg seklınde satılıo) oyuncuların gercek performanslarına gore oyuna yansıtılıyor mesela adam cok ıyı bır sezon gecırıyosa oyunda overalı artıyor o an haftalık guncellenıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queenan

Alıntıları Göster
    ya ben fifa 11 i kurduktan snra açınca 0001 hatası weriyo yardem edermisiniz
  • quote:

bence eldeki en iyi secenek fifa10'du. son versiyona göre daha akıcı, daha zevkliydi. hatta dünya kupası bile güzeldi. havadan ara pas olayında mal gibi bakan defans yüzünden kriz geciriyorum

• Sakın pese geçme pişman olursun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.