Şimdi Ara

Benim Xbox 360'da kafayı yedi.(Konsolu aldım calısıyorrr)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Sisyphus
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen gün elektrik gitti ve geldi cihaz ondan sonra sapıttı.Oyunu takıyorum oyun ya acılısta yada basladıktan sonra kitleniyor.Bazı zamanlarda ise cihazı acıyorum acılıstaki Xbox 360 logosu gelirken makina kitleniyor.Dvd-Rom'dan olsa acılısta neden kitlensin.Kesinti olana kadar hicbirseyi yoktu.Kırmızı ısık falanda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 6 Eylül 2008; 18:36:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Gecen gün elektrik gitti ve geldi cihaz ondan sonra sapıttı.Oyunu takıyorum oyun ya acılısta yada basladıktan sonra kitleniyor.Bazı zamanlarda ise cihazı acıyorum acılıstaki Xbox 360 logosu gelirken makina kitleniyor.Dvd-Rom'dan olsa acılısta neden kitlensin.Kesinti olana kadar hicbirseyi yoktu.Kırmızı ısık falanda yok

Bi gün kapalı tut belki düzelebilir.Falconmuydu?Çünkü bir anda kapanıyor diyorsun reset gibi bişey yani voltajdan olmuş ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: |nyT-|

quote:

Gecen gün elektrik gitti ve geldi cihaz ondan sonra sapıttı.Oyunu takıyorum oyun ya acılısta yada basladıktan sonra kitleniyor.Bazı zamanlarda ise cihazı acıyorum acılıstaki Xbox 360 logosu gelirken makina kitleniyor.Dvd-Rom'dan olsa acılısta neden kitlensin.Kesinti olana kadar hicbirseyi yoktu.Kırmızı ısık falanda yok

Bi gün kapalı tut belki düzelebilir.Falconmuydu?Çünkü bir anda kapanıyor diyorsun reset gibi bişey yani voltajdan olmuş ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

Eski üretimlerden arkadasım.Cihazı baya kapalı tuttum ve sonra actım degisen bir durum olmadı

• @Sage Dj@vul Öldü o zaman makine.Geçmiş olsun.Ama tamir yapılabilir sanırsam ama bundan sonrada pek değişen bişey olucağını sanmam...
  • malesef 3k geliyor. bende aynı donmaları yaptı 2 gün 3k vermedi sonra hık dedi gitti.
  • Makina gitti onun farkındayım artık isi bilen biryere teslim edicegiz
  • quote:

Makina gitti onun farkındayım artık isi bilen biryere teslim edicegiz

En doğrusu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsallah tamir olur ve sonra bu sorun bir daha tekrarlanmaz ama pek olumlu yonde olucagını sanmıyorum
  • quote:

İnsallah tamir olur ve sonra bu sorun bir daha tekrarlanmaz ama pek olumlu yonde olucagını sanmıyorum

Evet çünkü eski konsollardan bir daha düzeliceğini bende sanmam..Parçalarını satmayı dene..
  • 1 şans daha ver tamirden sonra bi süre götürür bir daha yaparsa satmayı dene bence...Benim makinada açılışta ya da oyuna girdikten sonra kilitlniyordu 5 dakika sonra 3 k verdi:D
  • logo da bile kitleniyorsa kesin üç kırmızı göstercem demek istiyor
  • Geçmiş olsun arkadaşım.
    Hastalığı ilerletmeden müdahale edeni daha hiç görmedim. İlla bozana kadar aç kapa yapacaksınız
    hülen bir durun erken müdahale yapın da kurtulsun bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Geçmiş olsun arkadaşım.
    Hastalığı ilerletmeden müdahale edeni daha hiç görmedim. İlla bozana kadar aç kapa yapacaksınız

Geçmiş olsun parça parça satıp yeni bir tane almalısın Xbox sız olmaz

• quote:

Geçmiş olsun arkadaşım.

Kanser mi olmuş konsol?Erken müdahale falan?
  • Aynı olay benim 8 aylık Premium Pack XBOX360'ın başına geldi. Elektrik kesildi ve bir daha açtığımda ya dashboard'da donardı, ya daha XBOX360 logosu gelirken veyahut oyuna girdikten 2-3 dakika sonra donmalar kendini göstermeye başlıyordu ve ertesi günün akşamıda 3K verdi konsol.

Seninde başına gelecek olay sonunda 3K malesef.
  • Her elektrik kesintisinde oluyor mu bu?
  • quote:

Geçmiş olsun arkadaşım.

Yok hocam daha 3K gostermedi konsol ben sadece acaba Dvd-Rom'dan mı kaynaklanıyor diye denemeler yapmıstım sonra logodada kitlenince tamam dedim.Bu hafta sonu olmadı haftaya vericem isi bilen biryere.
  • nasıl hassas bi alet ya hemen yakıyor 3k yı direnç göstermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Her elektrik kesintisinde oluyor mu bu?

Her elektrik kesintisinde olmuyor, benim 3. de gitti konsol...
  • Geçmiş olsun...Aslında hakkımızı arayıp o elektiriği aniden kesip bilgisayar, konsol vb aletlerin ciddi hasar görmesine yol açan angutlardan paramızı bir şekilde almamız lazım...Sonuçta bu durum kullanıcı hatasından kaynaklanmıyor...Ya da en mantıklısı konsollarımıza ve bilgisayarlarımıza kesintisiz güç kaynağı almak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 15 Ağustos 2008; 11:48:09 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.