Şimdi Ara

Benim Xbox 360'da kafayı yedi.(Konsolu aldım calısıyorrr) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elektirik kesilince xboxun bozulması gibi birşey olacağını sanmıyorum.

çünkü ben genelde direk fişi çekip kapatıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

elektirik kesilince xboxun bozulması gibi birşey olacağını sanmıyorum.

çünkü ben genelde direk fişi çekip kapatıyorum

İlla bozulacak diye birşey yok ama arada nadirende olsa bozuluyor konsol...
  • Evet UPS kullanmak lazım.Bu voltaj dalgalanması ve elektriklerin gidip gelmesi bitiriyor makinayı....
  • Atik Elektronik ile gorustum bu hafta yada haftaya cihazı kendilerine teslim ediceğim.Duruma gore gerekeni yapmaya calısırız dediler insallah tamir olur birde cop olursa bu kadar saglam oyunun geliceği bir donemde konsolu kaybetmek beni deli eder
  • Senin konsol yine eski üretim ya benim giden Elite konsoluma ne demeli
  • Benim konsolda gitti beyler,neyseki tam İstanbula gideceğim sıra gitti alet,1-2 hafta sonra istanbuldayım nereyi önerirsiniz yaptırmak için?

Nasıl gittiğinide anlatayım gitmeden önceki gün bikaç kez voltaj gelip gitti ama çalışıyodu,ertesi günde gündelikçi vardı,altını silmek için indirip kaldırdım sadece dedi ama bilemiyorum tabii temizlikten sonra açtım aleti 3k verdi,bu arada giden aletim halo edition 2007 üretim orjinal kullanıyordum onda,back-up oyun kullandığım 2006 üretim premium hala çalışıyor,ironik bir olay.
  • ups şart gerçekten de hatta bunla ilgili güzel bir konu da wardı forumda yeniden bakıo kararı verip almak lazım..

şaka maka her şeye de lazım olan bir olay şu ups fiyatı da o kadar abartı değil aslında sadece 5 dakkalık enerji sağlasın da güzel bir şekilde kapatabilelim aletleri o bile yeter de artar
  • @kelli felli Atik elektronik'e bırakabilirsin...
  • Atik ile konustum sırada birkac makina daha varmıs gerci ne yapalım bekliyeceğiz yeterki cihaz tamir olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Atik ile konustum sırada birkac makina daha varmıs gerci ne yapalım bekliyeceğiz yeterki cihaz tamir olsun

Tamir olmasına olur büyük ihtimal ama zaten 3k gören makine bir daha görücek demektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: |nyT-|

quote:

Atik ile konustum sırada birkac makina daha varmıs gerci ne yapalım bekliyeceğiz yeterki cihaz tamir olsun

Tamir olmasına olur büyük ihtimal ama zaten 3k gören makine bir daha görücek demektir...

Niye ki tamir görmeyen makina 3k görmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 15 Ağustos 2008; 21:35:29 >
  • @Mickey~ Yanlış anladın galiba..Ben dedimki arızalanan makine bir daha tamir olabilir ama 3k görmüş makine zaten bir daha 3k görücektir o makinenin en fazla bilemedim 1 yıl ömrüde olabilir belki daha uzun ama elinde sonunda yine gidicek...
  • Tamir olsun ve 1 yıl daha gitsin bana yeter o zamana kadar ben bir tane daha ayarlarım boyle hazırlıksız yakalanmam
  • quote:

@Mickey~ Yanlış anladın galiba..Ben dedimki arızalanan makine bir daha tamir olabilir ama 3k görmüş makine zaten bir daha 3k görücektir o makinenin en fazla bilemedim 1 yıl ömrüde olabilir belki daha uzun ama elinde sonunda yine gidicek...

Yok ben seni yanlış anlamadım.Ben sıfır Xbox'ın da her an 3k verebileceğini + olarak hatırlatayım dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

@Mickey~ Yanlış anladın galiba..Ben dedimki arızalanan makine bir daha tamir olabilir ama 3k görmüş makine zaten bir daha 3k görücektir o makinenin en fazla bilemedim 1 yıl ömrüde olabilir belki daha uzun ama elinde sonunda yine gidicek...

Yok ben seni yanlış anlamadım.Ben sıfır Xbox'ın da her an 3k verebileceğini + olarak hatırlatayım dedim.

Neyse hocam sonuçta anlaştık sorun yok...

• 3 kırmızı ışığa kurban giden xbox sayısı artıyor
    Pinky_Demon senin de mi xboxun şehit oldu?hadi yaw ne hatalı alettir bu
    lanet olsun bu xboxun içindeki 3K sevgisine
  • Tamire verme bence yeni bi anakrat yada yeni konsol en mantıklısı 1 yıl hayatta gitmez zaten

quote:

Tamir olsun ve 1 yıl daha gitsin bana yeter o zamana kadar ben bir tane daha ayarlarım boyle hazırlıksız yakalanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKO' -- 16 Ağustos 2008; 20:03:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan50cent

Tamire verme bence yeni bi anakrat yada yeni konsol en mantıklısı 1 yıl hayatta gitmez zaten

quote:

Tamir olsun ve 1 yıl daha gitsin bana yeter o zamana kadar ben bir tane daha ayarlarım boyle hazırlıksız yakalanmam

Atik'e o board degistirme durumunuda sordum ama suan ellerinde yokmus
  • benim makina hergün ama hergün xbox logosunda mutlaka 1 2 defa takılır.ondan sonra kesinlikle birşey olmuyo ne takılma nede başka birşey 1 senedir böyle bişi olduğuda yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.