Şimdi Ara

Benim Xbox 360'da kafayı yedi.(Konsolu aldım calısıyorrr) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım merak etme gıt yaptır paşa pasa kullan ben fatıh elektronıge yaptırdım 9 ay oldu hala kullanıyom gecen yanına ugradım oyun ıcın hala bozulursa getır para almadan yaparı diyorzaten 6 ay garantıverıyolar normalde benım xbox çöp olana kadar kullanıcam maşallahı var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 22 Ağustos 2008; 12:29:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

arkadasım merak etme gıt yaptır paşa pasa kullan ben fatıh elektronıge yaptırdım 9 ay oldu hala kullanıyom gecen yanına ugradım oyun ıcın hala bozulursa getır para almadan yaparı diyorzaten 6 ay garantıverıyolar normalde benım xbox çöp olana kadar kullanıcam maşallahı var zaten

Agızından bal damlıyor hocam.Yarın bir terslik olmazsa Atik'e bırakıcam olmadı haftaya tamir oldugundada dedigin gibi çöp oluncaya kadar yola devam

• Makinayı Özkan Elektronige teslim ettim tamir içinde garanti verdiler gercekten süper bir yer herkese tavsiye ederim
  • Şu Özkan elektronik tam olarak nerede? Benim Elite makinayı götüreyim bi oraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Şu Özkan elektronik tam olarak nerede? Benim Elite makinayı götüreyim bi oraya.

dostum benim makinada orda ...

ÖZKAN ELEKTRONİK

Turgay Karacan

0212 511 38 69

Hamidiye caddesi. Şah as iş hanı , kat:1 36/10
    Sirkeci/istanbul
  • quote:

Eminonu Türk Telekom'un karsısında Zaza İs Hanı var orada ama çıkana kadar merdivenler yordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

dostum benim makinada orda ...

ÖZKAN ELEKTRONİK

Turgay Karacan

0212 511 38 69

Hamidiye caddesi. Şah as iş hanı , kat:1 36/10
    Sirkeci/istanbul

Bu adres yanlış...Aynı Özkan Elektronikten mi bahsediyoruz?
    Zazahan İş Hanı'nda Özkan Elektronik.Ayrıca 4.katta.
    Her hafta giderim.

&Sage Dj@vul
    Bana hiç yorucu gelmedi hiç,herhalde alıştığımdandır.

• valla turgay abi hakkında çok iyi işler yaptığı tamirleri ve insana davranışı çok iyi deniliyor....

benim verdiğim adres doğru... daha geçen gün bu adresle xbox ımı verdim turgay abiye her gün telefonla konuşuyorum durum nedir faln...zaten adreside o verdi bana...
  • Turgay,Fatih?
  • bahsettikleri özkan elektronik farklı ikisininde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

bahsettikleri özkan elektronik farklı ikisininde.

Ama ruh halleri benziyor birbirlerine.Demekki ikisi birbirini taklit ediyor.
  • arkadaşım çok geçmiş olsun, tamirden sonra 9 ay gibi uzun süreler makine dayanıyorsa çok iyi,

benim de xbox ım yeni 3K gördü, ancak ankara da istanbuldaki gibi çok ün yapmış yerler yok maalesef bir iki yer var onlardan birine götürücem.

youtube da bu konuyla ilgili hemen hemen bütün tamir videolarını izledim genelde yöntem aynı, gpu ve cpu ya yeni termal macun sürülüyor (genelde tavsiye arctic silver 5) ve bunların heatsinklerini tutan anakartın arkasındaki x-kelepçeleri çıkarılarak dogrudan contalı vidalarla sıkıca vidalanıyor. Bu plastik conta olayı özellikle bana çok mantıklı geldi çünkü bir kaç video da şöyle açıklanıyor; 3K gelmesinin nedenlerinden biri gpu nun aşırı ısınıp anakartı da esnetmesi ve bu esneme sonucu anakarta x-kelepçesi ile sımsıkı tutunmuş heatsink ile gpu nun arasının açılması ve ısı aktarımının çok düşmesi. bu plastik contalar sayesinde heatsink de anakartta oluşan esnemeye uyum saglıyor ve ara açılmıyormuşşş. hatta videoların çogunda bu iş için özel conta,vida,macun içeren tamir takımları da satılıyor, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama yontemlerin %80 i böyle.

bence kesinlikle riske girmeyip el alışkanlığı kazanmış, daha once birçok makine tamir etmiş birilerine yaptırmak tabiki en iyisi çünkü sözkonusu olan biricik göz nurumuz xbox ımız...bu jingle bizlere çok uygun

yakalayın yeşil ışığı hesaplı parlak bulaşığı....

• quote:

Orjinalden alıntı: evrim6tur

arkadaşım çok geçmiş olsun, tamirden sonra 9 ay gibi uzun süreler makine dayanıyorsa çok iyi,

benim de xbox ım yeni 3K gördü, ancak ankara da istanbuldaki gibi çok ün yapmış yerler yok maalesef bir iki yer var onlardan birine götürücem.

youtube da bu konuyla ilgili hemen hemen bütün tamir videolarını izledim genelde yöntem aynı, gpu ve cpu ya yeni termal macun sürülüyor (genelde tavsiye arctic silver 5) ve bunların heatsinklerini tutan anakartın arkasındaki x-kelepçeleri çıkarılarak dogrudan contalı vidalarla sıkıca vidalanıyor. Bu plastik conta olayı özellikle bana çok mantıklı geldi çünkü bir kaç video da şöyle açıklanıyor; 3K gelmesinin nedenlerinden biri gpu nun aşırı ısınıp anakartı da esnetmesi ve bu esneme sonucu anakarta x-kelepçesi ile sımsıkı tutunmuş heatsink ile gpu nun arasının açılması ve ısı aktarımının çok düşmesi. bu plastik contalar sayesinde heatsink de anakartta oluşan esnemeye uyum saglıyor ve ara açılmıyormuşşş. hatta videoların çogunda bu iş için özel conta,vida,macun içeren tamir takımları da satılıyor, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama yontemlerin %80 i böyle.

bence kesinlikle riske girmeyip el alışkanlığı kazanmış, daha once birçok makine tamir etmiş birilerine yaptırmak tabiki en iyisi çünkü sözkonusu olan biricik göz nurumuz xbox ımız...bu jingle bizlere çok uygun

yakalayın yeşil ışığı hesaplı parlak bulaşığı....

Arkadasım İstanbuldaki yerlerden biriyle konus ve makinayı kargo ile yolla onlarda halledip sana yollasınlar.Unutmadan gecmis olsun bu sıcaklar yaramadı konsollarımıza

• Geçmiş olsun , ne diyelim kendi düşen ağlamaz !
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2 Tflops

Geçmiş olsun , ne diyelim kendi düşen ağlamaz !

FAKE
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2 Tflops

Geçmiş olsun , ne diyelim kendi düşen ağlamaz !

Yapma yaw sen baya zekisin Mr.Fake
  • Büyük geçmiş olsun arkadaşım.21.yy'da yaşadığımız şu günlerde büyük şehirlerde bile biraz rüzgar çıksa elektrik gidiveriyor bazen.Alete gül gibi bakıyorsun,senin ile alakası olmayan bir sorun yüzünden bozuluyor.Çok sinir bozucu bir durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

valla turgay abi hakkında çok iyi işler yaptığı tamirleri ve insana davranışı çok iyi deniliyor....

benim verdiğim adres doğru... daha geçen gün bu adresle xbox ımı verdim turgay abiye her gün telefonla konuşuyorum durum nedir faln...zaten adreside o verdi bana...

walla ben herşeyimi Turgay abiden alırım hiç bi kötü yanını görmedim biri dışında yaw adam cod4 den başka bi oyun dahi oynamadı bu günüe kadar hep bakıyorum hep onu oynuo şakam yok hea

• Hatta FWli bir makinası COD4'ten banlanmıştı.
  • Yarın arıyacam Özkan Elektronigi ve gelismeler hakkında bilgi verecekler.İnsallah tamir oluyodur birde olmuyorsa bir o kadar masrafa girip gene Xbox 360 alıcagız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.