adam beyaz olsa aynı benim gibi olmuş...makina 3k verince 3 gün uyuyamadım..
Oyunsuz bir donemde olsa yine veririm tamir olur diyorsun ama beklediğin bir oyun cıktıgında bu muhabbet olunca insanın harbi canı sıkılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: evo_4
/>
@evo_4 sabah sabah(öğlen olmuş)kopardın beni
quote:
Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
Oyunsuz bir donemde olsa yine veririm tamir olur diyorsun ama beklediğin bir oyun cıktıgında bu muhabbet olunca insanın harbi canı sıkılıyor
valla dostum şu zaman tam oyunların çıkacağı dönemde yeni oyunları beklerken insannın başına böyle bişey gelmesi çok kötü bişey...
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
quote:
valla dostum şu zaman tam oyunların çıkacağı dönemde yeni oyunları beklerken insannın başına böyle bişey gelmesi çok kötü bişey...
Hic sorma hocam tamda yeni 1 senelik üyelik almıstım Live için 2 hafta tadını cıkarabildim bumm onca oyunda kaldı.Cuma yada C.ertesi geri alabilirim Carsamba falan bir arıyacagım
quote:
Hic sorma hocam tamda yeni 1 senelik üyelik almıstım Live için 2 hafta tadını cıkarabildim bumm onca oyunda kaldı.Cuma yada C.ertesi geri alabilirim Carsamba falan bir arıyacagım
valla bende makinayı vermiştim tamire çalışıyor şimdi ama artık hep bir korku ile oynuyorum bakalım nereye kadar gidecek...
Bugun aradım konustum konsolu yarın alabilecegimi soylediler.Çok mutluyummm
oo süper walla güzel oyunlar da gelmeye başladı... tam zamanı
quote:
Hayırlı olsun inşallah 2-3 yıl dayanır
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
quote:
Hayırlı olsun inşallah 2-3 yıl dayanır
İnsallah.Bundan sonra devamlı bir korku içinde oynayacagız
Oyununa bak sen boşver gerisini...
Hayırlı olsun.İnşallah tatmin olacağın bir süre kullanabilirsin.
Hiç korkma.Cıcığını çıkarana kadar oyna.Yada bildiğin gibi oyna.Korkarsan başına gelir.Düşünme bile
Şimdiye kadar 3K falan hic düsünmeden oynadım ''sakınan goze cop batar hesabı'' ama sonunda benide buldu gerci bir degismeyecek yine konsola olumune abanıcam
İnşallah uzun süre idare eder seni...
quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX
İnşallah uzun süre idare eder seni...
İnsallah bakıcagız artık.Konsol bir kere yara aldı
Konsolu bugun aldım ve orada denedik calısıyor hasretin bittigine baya sevindim.Cihazın bozulma sebebi elektrik gitmesi falan degilmis sağ alt kosesindeki lehimler erimis onları düzeltmisler sadece elektrik kesintisi rastlantı olmus.
quote:
Konsolu bugun aldım ve orada denedik calısıyor hasretin bittigine baya sevindim.Cihazın bozulma sebebi elektrik gitmesi falan degilmis sağ alt kosesindeki lehimler erimis onları düzeltmisler sadece elektrik kesintisi rastlantı olmus.