Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
567.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benım esc tusum calısmıyor arkadaslar. Oyuna gıremıyorum cıkamıyorum nasıl yaparım ? Yardım pls.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 12 oynamak istiyorum online
    H2H ye giriyorum takım seçiyorum ama hiç rakip bulamıyorum acaba neden ?
  • yavv bu fifa 12 ultimate team da her yaptığı orta gol olan adamlar var bu işi nasıl beceriyolar bir bilgisi olan varmı?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Şubat 2013; 10:36:06 >
  • Merhaba bu aralar fifa 12 takaslicam da biriyle bendeki pes 10 ve pes 12 yi vericem online kodu kullanılmış yerine fifa 12online kod kullanılmamış alicam. Xboxda cok oynadm fifa yi cok begendim ama malum fifa 13 çıktı yakında 14 de çıkar sizce kodu kullanmayip bir süre oynayıp takasliyim mi yoksa online a giriyimmi sizce nasil online i modlari zevkli mi serverlar ne durumda kasma varmı fiber internet var

• quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

beyler oyunu ps3 te halen oynayanlar varmı online durum nasıl

Ben oynuyorum hocam , oyuncu bulmada sıkıntı yaşamıyorum ara sıra arkadaslarla clubte bile adam bulup oynayabılıyoruz ;)

• M_Keskin_ isteyen eklesn maç yapalm ben de fifa 12 ye basliyorm ps3 de

• online liglerde no password fur fun diye lig actım beyler gelin beklerim
  • Tamam ben geleym bugün

• Arkadaslar ps network e baglanabilen war mi. Sony entertainment network is currently undergoing maintenance die vir yazi cikiyo. Cewap werirseniz sewinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,UEFA Euro 2012 online da oyuncu durumu nasıl? Rahat bir turnuva oynayacak kadar oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 17 Nisan 2013; 1:24:30 >
  • Arkadaşlar ben fifa 12 ile 15 arasında kaldım.Bir çok game review sitelerinde fifa 12nin 10 11 13 ve 14 e göre yüksek skorlar aldığını görüyorum.Nedenlerinide açıkladıklarında oldukça mantıklı geliyor.Bu yüzden orjinal olarak ya 12 alıcam yada 15 fakat sormak istediğim bir şey var.

Şimdi ben daha önce fifa 2005-2006 oynadım o yıllardan sonra günümüze kadar sürekli pes oynamaktaydım.Ama arkadaşlarım fifa'nın çok geliştiğini ve pes'i bırakıp artık fifa oynamamı tavsiye ediyorlar.

Ben genelde bu tür futbol oyunlarını sadece menajer modu için oynarım yani single player free match hiç bir zaman yapmam.Yani benm için oyunn kalbi manager mod'dur.2005de bu benim çok hosuma gitmişti yani daha tanınmamış bir menajerken öyle gidipte chealse ile barcelona ile başlayamıyorduk kariyerimize ve buda oyun hazzını inanılmaz arttırıyordu.Keza peste aynı şekil tek oyuncu üzerinden başarılarımıza göre daha iyi bir takıma gidebilir yada oldugmuz yerde sayabiliyorduk.
    Sorumu anladınız heralde demek istediğim fifa 12 yada 15te menajer sistemi bu şekildemi yani 0'dan başlayp bir RPG havasında kariyer basamaklarını tek tek çıkarak(hakederek) daha iyi bir takıma gidiyoruz yoksa.Kariyer moda başlar başlamaz önümüze 1.ligden arsenaldır barcelonadır Madrid'dir vs bu tür takımlarmı çıkacak?
    Yani eğer menajer rpg havasındaysa 2005 gibi orjinal alıcam.Ama yok öyle deilse Pes oynamaya mecbur kalıcam

• ???
  • ???
  • Niye hortlatıyorsunuz ?

O değilde 09,11 birde bunu özledim
  • Obaaa Hortladık :D
  • 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.