Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
567.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI)

* FIFA 12'de "Impact Engine' yani 'Darbe motoru' olacak. Peki bu ne işe yarayacak? İkili mücadeleye giren oyuncular arasındaki temas ve darbeleri bu özel motor izleyecek ve en doğru bir şekilde ekrana yansıtmaya çalışacak.

* Yapay zeka, maç sırasında sakatlanan oyuncuların vücut bölgelerinin durumunu yakından izleyecek.

* Oyuncular, üzerlerine sert gelen bir toptan dahi sakatlanabilecekler.

* FIFA 12, ayrıca 'AI Vision Game' (Yapay zeka vizyonu - Fransızcadan böyle çevrilmiş) sistemi sayesinde pas yapmayı daha da gerçekçi kılacak. Örneğin görüş mesafesinde olmayan bir oyuncuya pas yapmaya çalıştığınızda bu pasın hedefini bulması daha düşük bir ihtimal olacak. EA, bu sistemin, 'kör paslaşma'yı ortadan kaldıracağını umuyor.

* Yapay zekanın insan beynine yakın olacağı söyleniyor. Her oyuncu kendi yetenekleri doğrultusunda hareket kabiliyetine sahip olacak. Bununla ilgili bir örnek de verilmiş: Örneğin yapay zeka ile kontrol edilen bir oyuncu üzerine Fabregas'ın top ayağında üzerine doğru geldiğini görünce, daha dikkatli hareket edecek.

* OPM, FIFA 12'deki maçlarda yeni bir sunum tarzının benimsendiğini söylemiş. Bu sunumların İngiliz taraftarlardan esinlenildiği söylenmekte.

* Oyunda bu sefer 3 yeni stadyum daha olacak, bu sefer çok daha iyi ışıklandırma efektleriyle bunlar sunulacak.

* Sol analog stickte kısa bir dribling yapma olanağı tanınacak.

* Oyunda zemini oldukça yakın gösteren yeni bir kamera açısı bulunacak.

* Önceki FIFA'lardan daha basit ve ergonomik bir menü arayüzü oyuncuları bekliyor olacak.

ilk Video

Videoda yeni oyunda olacak savunma taktikleri, yenilenen top sürme, dönüşler ve hareketlerle birlikte yenilenen oyun motoru tanıtılıyor. 9 dakika uzunluğundaki kamera kaydı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz (HD versiyonu için buradan).
    video:
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_12nin_ilk_Videosu_Sizdi-15803.htm

[simage][/simage][simage][/simage] Yeni Spiker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Nisan 2012; 16:51:06 >

• şu yapay zekayı pes yapar inş.
  • güzel olacak güzeeell..
  • şut sisteminide fifa 10 gibi yapsinlar , 11 de hiç sevemedim şut sistemini. Pas da 10 da sanki daha iyiydi. Acikcasi ben hala fifa 10 oynuyorum . Fifa 11 bana göre degil. Birde 12 de eger mümkünse penalti ve frikik sistemini degistirsinler , barajida ayarlamamiza izin verilsin . Son olarakda türkce spiker olmasi tabiki en büyük temennimiz ayni eski versiyonlarda diger dillerde oldugu gibi para ile bile satsa yine bir cok kisi alacaktir
  • Her sene almaya çalışıyorum fıfayı hadi hayırlısı
  • Umarım bizlere daha iyi bir futbol oyunu sunarlar.

İyi Forumlar
  • Online turnuva getirsinler muhteşem olur bir de şu verkaç olayına çözüm bulsunlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık şampiyonlar ligi ve uefa yı adam gibi koysunlar şampiyonlar ligini alanada özel trophy versinler(world class)
  • 12'nin fontu güzel sadece şu haberde.
    Ben maç içinde daha çok animasyon olmasını isterim. Kornere çıkıyor top araya hiç bir şey girmeden korner kamerasına geçiyor 3 yıldır dumur oluyorum bu durumda.
  • animasyonları çoğaltsınlar
    seyirciyi havaya soksunlar
    yükleme (loading) ekranlarını ve sürelerini azaltsınlar
    spikerin etkileşimini arttırsınlar
    ps3 alalı 2-3 ay falan oldu, yani ps3'te fifa oynamaya fifa 11 ile başladım, önceki seriler hakkında bilgim yok...

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufozgiray2

animasyonları çoğaltsınlar
    seyirciyi havaya soksunlar
    yükleme (loading) ekranlarını ve sürelerini azaltsınlar
    spikerin etkileşimini arttırsınlar
    ps3 alalı 2-3 ay falan oldu, yani ps3'te fifa oynamaya fifa 11 ile başladım, önceki seriler hakkında bilgim yok...

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Katılıyorum,saydıklarının dışında neredeyse başka eksiği yok oyunun.
  • 1 - Bagzi zaman oyuncu güclü ayagi ile sut cekebilecegi yerde gidip kötü ayagi ile cekiyor onu degistirsinler.

2 - Messi ile kosuyorsun yanindaki Terry'nin kosusu ancak 70 falan olmasina ragmen Messi'nin önüne geçip topu aliyor. Inanilir gibi degil...

3 - Kornerden daha az gol atilsin.

4 - Fizik gücü bu kadar çok üst plana çikmasin. Daha çok kosuyu düsünsünler nasil oluyor da gidip Terry Alex ikilisi Messi'yi yakaliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

1 - Bagzi zaman oyuncu güclü ayagi ile sut cekebilecegi yerde gidip kötü ayagi ile cekiyor onu degistirsinler.

2 - Messi ile kosuyorsun yanindaki Terry'nin kosusu ancak 70 falan olmasina ragmen Messi'nin önüne geçip topu aliyor. Inanilir gibi degil...

3 - Kornerden daha az gol atilsin.

4 - Fizik gücü bu kadar çok üst plana çikmasin. Daha çok kosuyu düsünsünler nasil oluyor da gidip Terry Alex ikilisi Messi'yi yakaliyor ?

dogru

+ her orta gol olmasin..
    + korner kamerasi artik degissin
    + kaleciler super kurtatislar yapamasin
    + LB ' yi direk kaldirsinlar oyundan

• Autlarda top mücadelesine giren sadece bir kişi olmasın.
    Onlineın en büyük şerefsizliği auttan gol olmasın.
    Aut kamerası 09 ve WC gibi geriden olsun.
  • Evet, ben hiç bir zaman ronaldoyu yakalayabilen bir futbolcu görmedim cok yavaş hızlanıyor ve geriden gelen adam cok rahat yakalıyor adamı bunun degişmesi lazım ama 12 nin kat ve kat daha iyi olucagını dusunuyorum
  • Top auta çıktığında veya taç olduğunda ekran kararıp tekrar gelmesin birkaç animasyon iyi gider.
  • her zamanki gibi güzel bi oyun geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 29 Mayıs 2011; 17:26:07 >
  • Yeni oyun için bomba etkisi yaratıcak bi gelişme yenilik lazım diyorum ben. Her sene aşağı yukarı gameplay deki iyileştirme ve yeni ufak tefek ekstra içerik ile geliyor bu sefer damardan gircek bir şey ile gelmeli. Misal dinamik hava koşulu , maç sırasında çimin bazı kayma durumlarında sökülebilir olması, oyuncuların formaları maç içinde şortun içinden çıkıp yukarı sıyrılabiliyo olması,lekelenen formalar , belki yepyeni bir boyutlandırma vs... farkındaysınız şimdiye kadar bu tip bir yenilik yapılmadı , artık zamanının geldiğini düşünüyorum fifa 12 için.

Bu tip yenilikler dışındaki gameplay eksikliklerini zaten kendileride farkedip sonraki oyunda düzeltiyorlar.
  • şu heryere yapıştırdıklar ea sports yazısına 10 yıldır kıl oluyorum. atmosferi en çok baltalayan detay bu bence. pc de yamayla falan halledilir ama konsolda bir manu-ars maçı yapıyorsun barclays, beko falan yazsın arakadaş bune böyle heryer ea sports

pes ten zaten her alanda iyi bir oyun.. pek fazla kasmalarına gerek yok 12 için pes ten yine hertürlü iyi olacaklardır.
  • şu penaltı sıstemını fıfa 10 dakı gıbı yapsınlar..yedek oyuncular sahanın kenarında ısınma hareketleri;antreman yapsınlar;mac oynanırken skorbord gozuksun ve skoru yazsın..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.