Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
569.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde şu zenci oyuncularının strenght ve balance ayarlarını yapsınlar , drogbayı savunmaya koysanız adam geçmez

geçen arkadaşla oynuyoruz ashley young hulk tan top alıyor arkadaş
  • konuda birkaç sayfa geride bir arkadaşımız f11 de ki özgürlük hissinden bahsetmiş . bu durum benimde dikkatimi çekti. ben de oyunun f12 de bu durumundan kurtulmasını diliyorum
    Oyunu oynamak güzel hoş. sorunumuz yok gibi gözükse de , aslında bu gerilim, belii kalıpların içindeki oynanış, genelde aynı ve benzer atakları yapmamızı sağlıyor. sanki oyuncularımızın beline bağlanmış bir bangee jumping ipi gibi birşey var. Veya amerikan güreşindeki rink iplerine gerilip hamle yapmaya çalışan sporcu gibi bir ivmelenme sözkonusu. solundan atıp sahından geçerken aniden durup tekrar hızlanmak farklı çalım denemek kısaca karar verdiğim hareketimden vazgeçmek istiyorum. ama bunu denediğimde sanki ağır vasıta aracın 100 kmde giderken aniden fren yapması gibi oluyor daha adam durma eğleminde iken rakip benden daha özgür şekilde müdahale ederek alabiliyor. yani o koşma ve çalım pas atma zamanlaması hep aynı. oyunda hep o zaman aralığını kollyarak oynuyoruz. paslar koşular hep timing tutrmanın üzerine. maceraya girmek l1 üçgenli paslarla direkt kontraya dönüyor. yavaş ve bol paslı oynayarak daha az koşarak çalımları daha dikkatli atarak bu şekilde oynayarak kendimizi ifade ediyoruz ama DAHA ÇOK ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ. istemesi bedeva. :)

• Tek istedigim sey : Iniesta, Messi, Xavi, Nasri gibi oyuncularla gerçek hayattaki gibi oynayabilmek... Fifa 11 de Barcelona'yi alinca %99,9999999999999999999 yeniliyorsun eger karsindaki rakip Chelsea ise...

Messi dakika 10 oldumu hemen yoruluyor saka gibi ya...

Bi de su paslari degistirsinler... Ne öyle bi pas adamin ayagina gelsin diye göt*n çikiyo !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

konuda birkaç sayfa geride bir arkadaşımız f11 de ki özgürlük hissinden bahsetmiş . bu durum benimde dikkatimi çekti. ben de oyunun f12 de bu durumundan kurtulmasını diliyorum
    Oyunu oynamak güzel hoş. sorunumuz yok gibi gözükse de , aslında bu gerilim, belii kalıpların içindeki oynanış, genelde aynı ve benzer atakları yapmamızı sağlıyor. sanki oyuncularımızın beline bağlanmış bir bangee jumping ipi gibi birşey var. Veya amerikan güreşindeki rink iplerine gerilip hamle yapmaya çalışan sporcu gibi bir ivmelenme sözkonusu. solundan atıp sahından geçerken aniden durup tekrar hızlanmak farklı çalım denemek kısaca karar verdiğim hareketimden vazgeçmek istiyorum. ama bunu denediğimde sanki ağır vasıta aracın 100 kmde giderken aniden fren yapması gibi oluyor daha adam durma eğleminde iken rakip benden daha özgür şekilde müdahale ederek alabiliyor. yani o koşma ve çalım pas atma zamanlaması hep aynı. oyunda hep o zaman aralığını kollyarak oynuyoruz. paslar koşular hep timing tutrmanın üzerine. maceraya girmek l1 üçgenli paslarla direkt kontraya dönüyor. yavaş ve bol paslı oynayarak daha az koşarak çalımları daha dikkatli atarak bu şekilde oynayarak kendimizi ifade ediyoruz ama DAHA ÇOK ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ. istemesi bedeva. :)

ea taktiksel yönü geliştirmeye çalışırken zaman zaman oyun özgürlüğünün baltalanmasına neden olabiliyor. fifa 10 bu anlamda oyuncuya çok daha serbest bi alan sağlıyordu diye düşünüyorum. gerçek maç esnasında da bir takım veya futbolcu üst üste pas hataları yaptığında oyundan düşmesi elbette normal. ancak fifa11 bu dinamiği bazen öyle abartılı kullanıyor ki neredeyse önceden scriptlenmiş pozisyonlar karşısında (misal momentum gereği baskı yemesi gereken takımın kale atışında yerden pasta topu rakibe kaptırma şansının maksimum seviyeye çıkması, uzun oynasan kontra bi kafayla defansının alık gibi kalması vs.) sinirlenmemek için peygamber sabrına sahip olmak gerekiyor

• Kaleci ile karşı karşıya kalabilmek için illa 2 ye 1 veya 2 ye 2 duvar pası değilde forvetlerin sürpriz koşuları ilede pozisyon yaratılmalı. Kalıplaşmış ataklarla hücum yapmaktan artık gına geldi. Duvar pası ve L1+ kullanmadan da oyuncular çapraz koşu yapsın defansın arkasına sarksın hiç biri yok abicim oyunda. Ön liberoya koyduğunuz adam 2 adım öne şut çekmeye gelim demiyor kimi nereye koyuyorsak odun gibi orda bekliyor kontrolde olmayan oyuncuların yapay zekaları konusunda ciddi bir gelişme şart. Kalecilerin hiç hata yapmaması , yanlış yer tuttukları olmuyor , geç zıpladıkları olmuyor , refleksler mükemmel oyunda hatalı gol diye bir şey yok yalnızca kurtarılması imkansız şutlar gol oluyor ben artık oyunda hatalı goller görmek istiyorum elinden kaçırsın , kucağından kaysın , geç zıplasın i yanlış yer tutsun yetişemesin vs.... Birde tokatladığı tüm toplar aynı yere sekip duruyor. Bunun dışında bir stat atmosfer sorunu var yukardada belirtilmiş saha ile iç içe olan ingiliz statlarını olimpik stat gibi yapıyorlar , kale fileleri saçma sapan bi tarafı inik bi tarafı kalkık halat gibi duruyor hiç hoş değil , stattaki tüm taraftarlarda forma renginde buda yanlış arsenali alıyorsun bütün stadyum beyaz kırmızı , hiç mi t shirt ü , gömleği ile gelen yok 80 bin kişide forma ile mi izliyor maçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 27 Mayıs 2011; 14:03:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Kaleci ile karşı karşıya kalabilmek için illa 2 ye 1 veya 2 ye 2 duvar pası değilde forvetlerin sürpriz koşuları ilede pozisyon yaratılmalı. Kalıplaşmış ataklarla hücum yapmaktan artık gına geldi. Duvar pası ve L1+ kullanmadan da oyuncular çapraz koşu yapsın defansın arkasına sarksın hiç biri yok abicim oyunda. Ön liberoya koyduğunuz adam 2 adım öne şut çekmeye gelim demiyor kimi nereye koyuyorsak odun gibi orda bekliyor kontrolde olmayan oyuncuların yapay zekaları konusunda ciddi bir gelişme şart. Kalecilerin hiç hata yapmaması , yanlış yer tuttukları olmuyor , geç zıpladıkları olmuyor , refleksler mükemmel oyunda hatalı gol diye bir şey yok yalnızca kurtarılması imkansız şutlar gol oluyor ben artık oyunda hatalı goller görmek istiyorum elinden kaçırsın , kucağından kaysın , geç zıplasın i yanlış yer tutsun yetişemesin vs.... Birde tokatladığı tüm toplar aynı yere sekip duruyor. Bunun dışında bir stat atmosfer sorunu var yukardada belirtilmiş saha ile iç içe olan ingiliz statlarını olimpik stat gibi yapıyorlar , kale fileleri saçma sapan bi tarafı inik bi tarafı kalkık halat gibi duruyor hiç hoş değil , stattaki tüm taraftarlarda forma renginde buda yanlış arsenali alıyorsun bütün stadyum beyaz kırmızı , hiç mi t shirt ü , gömleği ile gelen yok 80 bin kişide forma ile mi izliyor maçı

Aynen katılıyorum, kalecilerde düzeltilme yapılması şart, bir de pesteki gibi oyuncu ve kale boyutlarını iyi gösteren bir kamera şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Kaleci ile karşı karşıya kalabilmek için illa 2 ye 1 veya 2 ye 2 duvar pası değilde forvetlerin sürpriz koşuları ilede pozisyon yaratılmalı. Kalıplaşmış ataklarla hücum yapmaktan artık gına geldi. Duvar pası ve L1+ kullanmadan da oyuncular çapraz koşu yapsın defansın arkasına sarksın hiç biri yok abicim oyunda. Ön liberoya koyduğunuz adam 2 adım öne şut çekmeye gelim demiyor kimi nereye koyuyorsak odun gibi orda bekliyor kontrolde olmayan oyuncuların yapay zekaları konusunda ciddi bir gelişme şart. Kalecilerin hiç hata yapmaması , yanlış yer tuttukları olmuyor , geç zıpladıkları olmuyor , refleksler mükemmel oyunda hatalı gol diye bir şey yok yalnızca kurtarılması imkansız şutlar gol oluyor ben artık oyunda hatalı goller görmek istiyorum elinden kaçırsın , kucağından kaysın , geç zıplasın i yanlış yer tutsun yetişemesin vs.... Birde tokatladığı tüm toplar aynı yere sekip duruyor. Bunun dışında bir stat atmosfer sorunu var yukardada belirtilmiş saha ile iç içe olan ingiliz statlarını olimpik stat gibi yapıyorlar , kale fileleri saçma sapan bi tarafı inik bi tarafı kalkık halat gibi duruyor hiç hoş değil , stattaki tüm taraftarlarda forma renginde buda yanlış arsenali alıyorsun bütün stadyum beyaz kırmızı , hiç mi t shirt ü , gömleği ile gelen yok 80 bin kişide forma ile mi izliyor maçı

Suraya 100% katiliyorum...

Hic kosu falan yapmiyorlar illa L1+Pass yapmamiz gerekiyor kosu yapmasi için...

• videonun sonunda adam ne diyor ?

sanirim hergun yeni bi ozelligin aciklanacagi videolar cikacakmis ?

edit: ayrica videonun sag ust kosesinde Gameplay Work in Progress yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Mayıs 2011; 14:29:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

videonun sonunda adam ne diyor ?

sanirim hergun yeni bi ozelligin aciklanacagi videolar cikacakmis ?

edit: ayrica videonun sag ust kosesinde Gameplay Work in Progress yaziyor

o Zaman iyiymiş, E3'e saklayabilirler belki ayrıntılı bir videoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
    Tek istedigim sey : Iniesta, Messi, Xavi, Nasri gibi oyuncularla gerçek hayattaki gibi oynayabilmek... Fifa 11 de Barcelona'yi alinca %99,9999999999999999999 yeniliyorsun eger karsindaki rakip Chelsea ise...

Bi de su paslari degistirsinler... Ne öyle bi pas adamin ayagina gelsin diye göt*n çikiyo !!!

Ben hep barca yi alirim fifa11 de chelsea falan fark etmez yenilmek gibi bir durum yok valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Tek istedigim sey : Iniesta, Messi, Xavi, Nasri gibi oyuncularla gerçek hayattaki gibi oynayabilmek... Fifa 11 de Barcelona'yi alinca %99,9999999999999999999 yeniliyorsun eger karsindaki rakip Chelsea ise...

Ben hep barca yi alirim fifa11 de chelsea falan fark etmez yenilmek gibi bir durum yok valla :)

Ben Chelsea'yi alayim sen Barça'yi al maç yapalim o zaman
  • Fifa akar
  • bende sürekli beşiktaşı alıyorum nadirdir yenildiğim ayrıca full manuel oynuyorum
  • Sürekli takip ediceğim konuya ilk mesajımı atayım bari. İyi bir oyun gelir inşallah.
  • bence olması gerekenler;

- daha hızlı bir menü
    - taktik ve kadro ayarları tek bir ekrandan ayarlanabilsin. (formation'den çıkıp squad'a girmeye gerek kalmasın)
    - gol ve pozisyon tekrarları kameraları daha farklı olsun artık!
    - oyuncu değiştirdiğimizde giren ve çıkan oyuncuyu 4. hakemin elindeki panoyla beraber görelim! alakasız oyuncuları göstermesinler.
    - kale ağlarıhttp://www.football-goal-posts.co.uk/assets/images/Steel_Football_Goals.jpg bu şekilde olmasın. her stadyuma özel kale ağı olsun
    - Hakemler gerçek hakemler olsun!
    - Online maç sırasında farkı yiyince kaçanlara bir çözüm üretsinler.
    - Bank Asya olsun!
    - Kontrol edemediğimiz futbolculara daha fazla akıl beyin zeka koysunlar =)
    - Türkiye'den (Atatürk Olimpiyat, TT Arena, İnönü, Şükrü Saraçoğlu) Stadlarından biri olmalı.
    - Eğer Türkçe spiker olacaksa bu sene kesinlikle Ercan Taner olsun!!! GOOOOOOOOL diye bağırsın! (Yüksek ihtimal oyun türkçe çıkacak fakat spiker olacak mı belli birşey yok)
    - Her maçta stadyum tıklık tıklım dolmasın arada boş koltuklar olsun.
    vs vs vs...

bu dediklerim heralde FIFA 18'e kadar yapılır =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac_ea -- 28 Mayıs 2011; 0:07:54 >

• Aslantepe olacak mı bakalım, şahsen en büyük bekletilerimden biri...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Ben Chelsea'yi alayim sen Barça'yi al maç yapalim o zaman

ben yaparım kardeş?? Psn'im yazılı

• quote:

Orijinalden alıntı: maniac_ea

- Online maç sırasında farkı yiyince kaçanlara bir çözüm üretsinler.

Buna artık bir çözüm bulsalar iyi olur.
  • nası çözüm bulacaklarki bu işte... adam kaçmak istedikten sonra misal 8 fark yiyo o ps3 ü kapar tv yi kapar internet aboneliğini iptal eder taahüt maahüt yırtar odadan kaçar duşa girer.... yine o maçı oynamaz yani.. :))
  • burdan mactan kacanlara yaziyorum alayinizin gözünden öpüyorum. anladiniz siz onu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.