Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
569.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat178

fıfa12 de sadece şu 3 eksıgı kanımca yapsınlar tadından yenmez 1_ bır zahmet fıfa10 dakı penaltı sistemi geri gelsin penaltıdan gol atamıyoruz yada atsakta şansa atıyoruz..2_spikerler odun gıbı bıraz maça heyecan versin renk versin ^_ 3_seyirciler maç oynanırken ev sahıbı adını zikrederk bağırsın örnegin athletic bilbao evsahıbı ise ATHLETİCCC dıye bagırsın bu arada dunyada ve kahinatta en buyuk takım ve kulüb athletic bilbao dur...

2. maddene göre Ertem ŞENER: her yerinden öpüyorum Rüştü her yerinden her yerinden...
  • 1- L1+üçgen pasın isabet oranı düşürülsün,5 defansla ileriye top diken adamlardan gına geli cünkü.
    2- Küçük liglerdeki oyuncuların overallarını elden geçirsinler,tipleri benzemesede olur.(ismail köybaşı 67 resmen ayıp ya:)
    3- Uzaktan şutların gol oranı çok azda olsa artsın
    4- Defansta adam değiştirirken saniyenin 10'da 1'i kadar bir zaman adamın duraklıyor,boş yere gol yeniyor,buda değişsin.
    5- Bide benim hesabı bir kontrol etsinler 3-0 aldığın maçta 20 puan alıyorum 1-0 yenildiğim maçta -60 falan alıyorum,ne alakaysa
  • Ben penaltı atışından gayet memnunum bence değiştirmesinler, oyunda nasıl atılacağını gösteriyor traninglerde orda izleyip öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Ben penaltı atışından gayet memnunum bence değiştirmesinler, oyunda nasıl atılacağını gösteriyor traninglerde orda izleyip öğrenebilirsiniz.

Hadi len kaç tane penaltı kaçırdığını biliyoz kulüp maçlarında,memnunmuş bide..
  • Fifa eger bunu yaparsa gerçekcilikten bir farkı kalmaz .

Cardozo'yla topu sırtı dönük almişim puyol gelip aşırı hızla topu almaya çalişirken cardozo ya hızlı geldiginden dolayı şarj yapacagi için.Oyuncu kendini yere bırakmalı ,

Şu oyunda luca toni dışında neredeyse kimseyle sırtı dönük oynanmıyor.

Yani top kapma işi bu kadar basit olmasın paldır küldür X e basılmasın
  • L1 + Üçgen olayını düzeltsinler.
    Her korner gol olmasın.
    Uzaktan şutların gol olmasını az da olsa arttırsınlar.
    Yeter.
  • mac bittikten sonra sahaya insanlar dolussa keske yada sahaya bira sisesiyle adamlar inse görevlilerde kovalasa :D hakemi linc etme girisiminde bulunulsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

mac bittikten sonra sahaya insanlar dolussa keske yada sahaya bira sisesiyle adamlar inse görevlilerde kovalasa :D hakemi linc etme girisiminde bulunulsa

• quote:

Orijinalden alıntı: murat178

fıfa12 de sadece şu 3 eksıgı kanımca yapsınlar tadından yenmez 1_ bır zahmet fıfa10 dakı penaltı sistemi geri gelsin penaltıdan gol atamıyoruz yada atsakta şansa atıyoruz..2_spikerler odun gıbı bıraz maça heyecan versin renk versin ^_ 3_seyirciler maç oynanırken ev sahıbı adını zikrederk bağırsın örnegin athletic bilbao evsahıbı ise ATHLETİCCC dıye bagırsın bu arada dunyada ve kahinatta en buyuk takım ve kulüb athletic bilbao dur...

Oyunda müthiş bi penaltı sistemi var,sen kullanamıyosun diye çamur atma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

mac bittikten sonra sahaya insanlar dolussa keske yada sahaya bira sisesiyle adamlar inse görevlilerde kovalasa :D hakemi linc etme girisiminde bulunulsa

O doluşma yanlış anonstan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Ben penaltı atışından gayet memnunum bence değiştirmesinler, oyunda nasıl atılacağını gösteriyor traninglerde orda izleyip öğrenebilirsiniz.

Hadi len kaç tane penaltı kaçırdığını biliyoz kulüp maçlarında,memnunmuş bide..

Aaa iftiranın da böylesi zaten bitane penaltı atmıştım onda da kaleciyle topu ayrı köşelere yollamıştım

• valla fifanın alternatifi pes olduğu için pes de her ne kadar Türkiyede daha fazla tercih edilsede berbat bir futbol oyunu olduğu için her zaman fifa tercihimdir..
  • 2012 de artık türkçe yapsalar su oyunu pes gibi yeter daa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemdar1933

2012 de artık türkçe yapsalar su oyunu pes gibi yeter daa...

+++++++++++++++465468478674684867
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

presle kaptıgımız çogu top rakibe geri gitmesin yeter yada adam kayarak top alıyorsun ama sen götünü kaldırana kadar o adam geri gelip topu alıyor
    birde hakem hatası olsun oyunda belki adaletsiz sonuçlar olucak zaman zaman ama mesela yanlış korner yada yanlış bir ofsayt bayragı ile yenen gol filan değişik olabilir,sonuçta bunlar gerçekte olan şeyler

yada adam kayarak top alıyorsun ama sen götünü kaldırana kadar o adam geri gelip topu alıyor
    buna aynen katılıyorum bu çok kötü olmuş.Kayıyosun topu kurtarıyosun ama kalkana kadar iş işten geçmiş oluyor bende ozenle kaymamaya çalışıyorum

• Fifa 11'in piyasaya sürülmesinden beri neredeyse 6-7 ay geçmiş olmasına rağmen EA, serinin yeni oyunuyla ilgili hiç bir açıklama yapmıyordu. Uzun süren sessizlik bozuldu ve serinin yaratıcı direktörü Gary Patterson oyunla ilgili açıklamalarda bulundu"Öncelikle bazı oyunculara kendi hikayelerini vermek istiyoruz"diyen Patterson bu fikrin yıllardır kafalarında olduğunu fakat yeni nesil sayesinde artık hayata geçirebileceklerini duyurdu.En çok üzerinde çalışılması gereken konu olarak her maçın kendi atmosferini yaratabilmek ve bunu oyunculara hissettirebilmek olduğunu da ekledi. Bunlardan ayrı olarak serinin yeni oyununda Transfer Market üzerinde çalışıldığını ve buradaki aktivitelerin çok daha ilgi çekici hale getirileceği açıklandı Her sene olduğu gibi bu sene de Ekim ya da Kasım ayında bizlerle buluşmasını umduğumuz Fifa12 bakalım serinin çok yükseklere çıkardığı çıtayı daha da yukarı taşıyabilecek mi

http://www.merlininkazani.com/FIFA_12den_ilk_detaylar_aciklandi-haber-40500p1.html

• seyirciler kartondan olmasın .
  • Oyun " PRES TUSUNA BASILI TUTAN " herkese avantaj saglıyor... Mutlak surette bunun etkisi azaltılmalı veya yan etkileri olmalı.. Pres yapan oyuncular cok daha erken yorulmalı.. aksi taktirde basılı tut X ve Kare ye rakipten elbet topu kapıyorsun sonra hawadan bir ara pası kaleciyle karsı karsıya.. hep kontra atak.. Oyun topa sahip olanı daha fazla ödüllendirmeli.. Manual oynarken topa sahip olmanın önemi daha fazla ama normal oyunda da boyle olmalı.. bir kere hawadan ara paslarının etkisi mutlaka azaltılmalı...
    ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp1979

Oyun " PRES TUSUNA BASILI TUTAN " herkese avantaj saglıyor... Mutlak surette bunun etkisi azaltılmalı veya yan etkileri olmalı.. Pres yapan oyuncular cok daha erken yorulmalı.. aksi taktirde basılı tut X ve Kare ye rakipten elbet topu kapıyorsun sonra hawadan bir ara pası kaleciyle karsı karsıya.. hep kontra atak.. Oyun topa sahip olanı daha fazla ödüllendirmeli.. Manual oynarken topa sahip olmanın önemi daha fazla ama normal oyunda da boyle olmalı.. bir kere hawadan ara paslarının etkisi mutlaka azaltılmalı...
    ,

Gerçek futbolda adama uçarak gidersen çalımı yersin. oyundada böyle olmalı..karşısında rakibi kontrol etmek yerine x ve O tuşu ile pres yapanın çok aciz durumlara düşmesi lazım.
  • Bazı arkdaşlar saçmalamışlar L1+üçgen ara pasından 10 maçta 1 gol anca yiyorum. Nedenmi? Çünkü rakibin oyun mantığını çözdükten sonra adam ver kaç yapacaksa defansımla ilk başta pres yapmıyorum sonra arkaya kaçan adamın yanındaki defans adamımı bende geriye çekiyorum ve topu alıyorum.. Beceremediğiniz şey kaldırılsın ohh ne güzel istanbul

Kalecilerin panterleşmesi bazen beni de çileden çıkarıyor ama her kalecinin personalityden kaynaklanan belli zaafları var. Mesela kimi kaleci uzaktan şutlarda çok zayıf oluyor kimi kalecide yerden şutların hepsini içeri alıyor.. Çok kullanılan kalecilerin zaaflarını tespit edebilirseniz rahat rahat gol atabilirsiniz..

Oyunda ilk düzeltilmesi gerekenlerden biri direkten dönen toplar.. Gerçek bir maçta kaç kere direkten döner bir top? 15 şut çekiyorsam yarısı direkte patlıyor insaf

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.