Şimdi Ara

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.856
Cevap
15
Favori
569.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online ı biraz daha iyileştirsinler başka bir şey istemem :D

özellikle club maçlarında sıkıntı çekiyoruz
  • Şu top tam taça çıkarken yani taç çizgisini geçmişken ki loading animasyonunda starta basılmasın be kardeşim en sinir olduğum şey top dışarı çıkıyor çabuk başlasın diye elim alışmış starta basıyorum sonra menüye
    Ayrıca Pas gücünü biraz daha arttırabilirler.Mesela X e 3 sn basıyorum ancak yarısına kadar geliyo keşke o da pes gibi olsa.
    ve En son olarak şu l2 tuşu ile koşarken de hareket yapabilelim
  • Fifa 10 daki sevinçler daha güzeldi.. 11 de hemen bitiyor.. Kendi kendilerine seviniyorlar...
  • bence ilk iş oyuncuların suratını gerçeğe benzetmeyi denesinler.
  • Kendilerinin oyun içindeki loading ekranlarından memnun olmadığını söyleyen Rutter, loading ekranı olmadan doğrudan taç veya serbest vuruş kullanma konusunda hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Bu sistem üzerinde daha fazla çalışılacakmış.

2009'dan beri istediğim bir şeydi bu saha içi olaylar.
  • Ben genel olarak oyundan cok memnunum... akıcı oyun (durmadan taç kullanmak veya hemen korner kullanmak gibi).. guzel bir yenilik olur... Oyuncu modelleri yakından iyi degil (PES in tek üstün oldugu nokta) .. ama bence iyi olması da cok cok onemli degil, Tele veya Co-op cameradan o oyuncunun kim oldugunu en azından anlıyorsun... HAziran gibi baya bir bilgimiz olur Fifa ile ilgili...
  • Peter Crouch konusunda çok doğru bir yaklaşım olur yapay zeka anlamında. Ayrıca şu oyuncu değişikliklerinde her zaman aynı animasyonları izlemek sıkıyor. Arada animasyonn göstermeyin çıksın adam dışarı ne gösteriyon Birde daha fazla oyuncu yüzü benzesin koca barça da bile benzemeyen oyuncular var onu benzetmeyeceksen neyi benzeteceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

1 - Bagzi zaman oyuncu güclü ayagi ile sut cekebilecegi yerde gidip kötü ayagi ile cekiyor onu degistirsinler.

2 - Messi ile kosuyorsun yanindaki Terry'nin kosusu ancak 70 falan olmasina ragmen Messi'nin önüne geçip topu aliyor. Inanilir gibi degil...

3 - Kornerden daha az gol atilsin.

4 - Fizik gücü bu kadar çok üst plana çikmasin. Daha çok kosuyu düsünsünler nasil oluyor da gidip Terry Alex ikilisi Messi'yi yakaliyor ?

bu söylediklerin hepsi senin oynayamadğın için oluyo....

her zaman istediğim ayakla topa vuruyorum , sen messi ile terry nin araksına geçersen fiziği ile senin hızını keser bu senin yetenksizliğin orda ayağından topu açarak veya ani bir hareketle onu geçemezsen fiziğini kullanır.
    kornerden gol olma işi gayet normal , yanlardan orta deseydin katılırdım buna... fizik gücü istemiyosan pes oynayabilirsin , fifa nın en önemliği özelliği fiziktir

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

FIFA 12 (ANA KONU) UEFA Euro 2012 DLC (ÇIKTI)

FIFA 11 genel olarak çok iyi bir oyundu. Tabi kusursuz olduğu söylenemez. FIFA 10'da olduğu gibi bu oyunda da beğenmediğimiz bazı noktalar var. Yine de EA sonuçta her yıl oyunu daha iyiye götürmek için çaba harcıyor, şu an da FIFA 12 üzerinde yoğun çalışmalar sürdürüyorlar.

EA Canada'dan yapımcı David Rutter'ın açıklamasına göre geliştirici ekibin serinin adını kullanarak çok çaba göstermeme gibi bir amacı yokmuş.

OPM UK'ye (Resmi Playstation Dergisi İngiltere) açıklamalarda bulunan Rutter şu sözlerle FIFA 12'de gerçekleştirmek istedikleri yenilikleri aktardı:

"Bence Personality Plus içeriği ile FIFA 11'de çok iyi bir iş başardık, ama takımın genel yapay zekası bu sistemi olması gerektiği kadar desteklemiyordu. Örnek olarak, takım elemanları hava toplarını atabileceği zaman Peter Crouch'ı görmüyordu."

Kendilerinin oyun içindeki loading ekranlarından memnun olmadığını söyleyen Rutter, loading ekranı olmadan doğrudan taç veya serbest vuruş kullanma konusunda hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Bu sistem üzerinde daha fazla çalışılacakmış.

Ayrıca oyuna daha fazla ruh vermek istediklerini söyleyen yapımcı, mesela bir futbolcu eski takımına karşı oynarken yuhalayan taraftarların olmasını istediğini, ayrıca eski takım arkadaşlarının bu oyuncuya daha sert girmesini düşündüklerini söyledi.

BSChttp://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_FIFA_12deki_Bazi_Degislikleri_Acikladi-12752.htm

süper olur

• Oyun çok akıcı iyi güzelde arada gerçekci olsun diye tempo düşürülebilir.Çok aksiyonsu bir oyun Fifa.Fifa 11 en iyisi ama bir gariplik var tam çözemiyorum.Ne desem ki.Yani oyunda böyle bir sistem var ve sizi o sisteme dahil ediyorlar.Özgürlük yok fazla.Yanıladabilirim.Yani PES 6 PES 4 deki filan böyle özgürlük hissi yok.İnşallah anlatabiliyorum.Kaleciler abartı Super Hero lar ya.Çok yakından kafa golleri çıkarmalar.Yani şöyle gerçek futbolu açtığınızda daha özgür daha geniş alan görüyoruz.Oyunculara anisyonunu duruşlarını kaybetmeden daha rahat kontrol ve özgürlük verirlerse 100 yılın oyunu olur.Kaleci de düzeltilmesi lazım acilen.Kale Boyunda bir sorun var gibi yine diyorum yanılabilirim.Mesela Pes te kale çok daha büyük ve top bazen çarpıyor giriyor.ağlar çok canlı.Yani futbol bu.Hata yapmalı futbolcular =) nese
  • tribun goruntuleri cok guzel ama su lazionun ic saha maclarinda tribunlerinin kirmizi siyah falan degil mavi olmasini ayarlarlarsa cok iyi olucak su aralar tek SikIntim bu
  • presle kaptıgımız çogu top rakibe geri gitmesin yeter yada adam kayarak top alıyorsun ama sen götünü kaldırana kadar o adam geri gelip topu alıyor
    birde hakem hatası olsun oyunda belki adaletsiz sonuçlar olucak zaman zaman ama mesela yanlış korner yada yanlış bir ofsayt bayragı ile yenen gol filan değişik olabilir,sonuçta bunlar gerçekte olan şeyler
  • kaleci ile degaj yaparken fifa 09 daki gibi görüntü istiyorum mükemmel di o görüntü
  • Şu el olayını bi halletsinler ya. Düzgün bi karar olsun ceza sahası içinde elle oynayıca penaltı olsun, hakemler adil olsun lig yapıyorum adamlar ağzıma ediyor bişey yok benim adam çekmeden 2. sarıyı görüyor
    Sonra bi adam sakatlanınca topu dışarı atınca adamlar centilmence topu geri bize atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK
    Şu el olayını bi halletsinler ya. Düzgün bi karar olsun ceza sahası içinde elle oynayıca penaltı olsun, hakemler adil olsun lig yapıyorum adamlar ağzıma ediyor bişey yok benim adam çekmeden 2. sarıyı görüyor
    Sonra bi adam sakatlanınca topu dışarı atınca adamlar centilmence topu geri bize atsın

Ceza sahasında elle oynarsan direkt penaltı veriyor zaten hakem ama ayarlardan açman lazım
  • messi daha hızlı koşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bathus14

quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK
    Şu el olayını bi halletsinler ya. Düzgün bi karar olsun ceza sahası içinde elle oynayıca penaltı olsun, hakemler adil olsun lig yapıyorum adamlar ağzıma ediyor bişey yok benim adam çekmeden 2. sarıyı görüyor

Ceza sahasında elle oynarsan direkt penaltı veriyor zaten hakem ama ayarlardan açman lazım

Elle oynama açık onu da ayrı mı açmak lazım? Onu göremedim de

• quote:

Orijinalden alıntı: MacLoaD

Oyun çok akıcı iyi güzelde arada gerçekci olsun diye tempo düşürülebilir.Çok aksiyonsu bir oyun Fifa.Fifa 11 en iyisi ama bir gariplik var tam çözemiyorum.Ne desem ki.Yani oyunda böyle bir sistem var ve sizi o sisteme dahil ediyorlar.Özgürlük yok fazla.Yanıladabilirim.Yani PES 6 PES 4 deki filan böyle özgürlük hissi yok.İnşallah anlatabiliyorum.Kaleciler abartı Super Hero lar ya.Çok yakından kafa golleri çıkarmalar.Yani şöyle gerçek futbolu açtığınızda daha özgür daha geniş alan görüyoruz.Oyunculara anisyonunu duruşlarını kaybetmeden daha rahat kontrol ve özgürlük verirlerse 100 yılın oyunu olur.Kaleci de düzeltilmesi lazım acilen.Kale Boyunda bir sorun var gibi yine diyorum yanılabilirim.Mesela Pes te kale çok daha büyük ve top bazen çarpıyor giriyor.ağlar çok canlı.Yani futbol bu.Hata yapmalı futbolcular =) nese

Çok güzel anlatmışsın fifanın en büyük sıkıntısı bu. Hala kendisini sahafa özgür hissedemiyor oyunu oynayan. Animasyonlar güzel görsellik güzel ama bişey var oyunda hep aynı şeyleri yapmaya zorluyor. PES te bunun olmamasını çok seviyorum işte. Daha yapay görünebilir pes evet ama bu özgürlük hissini daha iyi sağlıyor bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mart 2011; 21:48:46 >

• Pesten bişeyler öğrensin biraz
  • fıfa12 de sadece şu 3 eksıgı kanımca yapsınlar tadından yenmez 1_ bır zahmet fıfa10 dakı penaltı sistemi geri gelsin penaltıdan gol atamıyoruz yada atsakta şansa atıyoruz..2_spikerler odun gıbı bıraz maça heyecan versin renk versin ^_ 3_seyirciler maç oynanırken ev sahıbı adını zikrederk bağırsın örnegin athletic bilbao evsahıbı ise ATHLETİCCC dıye bagırsın bu arada dunyada ve kahinatta en buyuk takım ve kulüb athletic bilbao dur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.