Şimdi Ara

Fifa 12 - BF3 ikisini birden alıcak 5 kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 12 ile BF3 alıcak 3 kişi ve ilerde başka oyun alıcak 5 sağlam kardeşlik oluşturalım...kredi kart bende var ama işleyişi tam olarak bilmiyorum daha tecrübeli birisi varsa onun çatısı altında toplanalım.
    BU ÜÇ KİŞİ İKİ OYUNUDA ALICAK,TEK FİFA VEYA TEK BF3 ALICAKLAR VAR NASIL YAPALIM İLK FİFAYI ALALIM YARIN O ZAMAN???

1 - cnyts
    2 - can_gsl_142
    3 - Mehmet__turk
    4 -
    5 -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyts -- 30 Ekim 2011; 21:47:15 >

• ekle beni de, Ben sana anlatırım kolay iş
  • benimle 3 olduk bugün alalım
  • Bende gelebilirim.
  • Ben kardeslikle aldim 2 oyunada arkadasim icin giricem benide yazin beyler ideme seklinide pm atin hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet__turk -- 30 Ekim 2011; 13:03:31 >
  • oooo 5 kişi olduk hemen alım bugün haftasonu alanlara bf3 dlc bedava kaçırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayranim -- 30 Ekim 2011; 13:09:47 >
  • Beni sil hemşerim ben bugün oyunu alırız diye hesap etmiştim. Bugün alırsak Battlefield Ultimate Edition olarak alacaktık. Kampanya bugün bitiyor. Almak isteyen diğer arkadaşlarda bilsin diye buraya yazdım. Size iyi kardeşlikler. Kardeş kardeş oynayın
  • yapıkredi varsa katılabilirim anında hesaba para aktarılır.
  • bugün alacaksanız parayı hemen yollayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

bugün alacaksanız parayı hemen yollayabilirim

Yarin paralar yatcak ama cikan oldu sanirim arkadaskar gelsin seni alirlar gruba kardesim
  • Arkadaşlar ilk kez kardeşliğe giriyorum mümkünse sorularımı cevaplarsanız sevinirim .
    1. online oynarken herhangi bir sorun olucakmı istediğim anda online oynayabilirmiyim.
    2. bu işlerin gidişatı nasıl olur? para yatar, bana ne gönderilir nasıl indirilir ?
    3. Ps3 e bir şey olsa bir daha indirme imkanımız olucak mı?
    4. fifa12 + bf3 ü nezamana kadar oynayabiliriz ayrıca ikisinin toplam ücreti nedir.
    Bugün satın alsaydık daha iyi olurdu.
  • Bende varım arkadaslar yer varsa ibanı pmden atarsanız hemen gönderirim ücreti .
  • BU ÜÇ KİŞİ İKİ OYUNUDA ALICAK,TEK FİFA VEYA TEK BF3 ALICAKLAR VAR NASIL YAPALIM İLK FİFAYI ALALIM YARIN O ZAMAN???
  • Her iki oyunu da almayı düşünen arkadaşlar ben her iki oyunu da almış bulunuyorum.
    İsterseniz bana katılın :)

Aşağıdaki adresten bakabilirsiniz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_54140073/tm.htm
  • üzgünüm kardeşlikten çıkmam gerekiyor ki zaten hala ismim yazılmamıştı.
  • Yer varsa gelebilirim. Hmn yollarım parayı.
  • Fifa 12 için benide ekleyebilirsiniz kardeşliğe
  • dostum fifa 12 için ayrı grup
    bf3 için ayrı grup oluşturman mümkün mü ben bf3 istiyorum parayı anında havale ederim sana
    zaten hemen üye bulunur
  • FİFA 2012 ALMAK İSTİYORUM İŞ BANKASINA PARAYI HEMEN HAVALE EDEBİLİRİM SADECE FİFA 2012 cevap bekliyorum acele çünkü
  • FİFA 2012 ALMAK İSTİYORUM İŞ BANKASINA PARAYI HEMEN HAVALE EDEBİLİRİM SADECE FİFA 2012 cevap bekliyorum acele çünkü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.