Şimdi Ara

Fifa 12 Çim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim oyunda çimenler hiç yok ya, zemin halısaha gibi bütün ayarları en yüksekte oynuyorum ama çimen efektini hiç göremiyorum.
    Replay.ler de bile hiç yok yani.Bi çözümü var mıdır?

Fifa 12 Çim Sorunu

Fifa 12 Çim Sorunu

Fifa 12 Çim Sorunu

Fifa 12 Çim Sorunu

Fifa 12 Çim Sorunu

Amd HD6850 Ekran kartı kullanıyorum.ayarlar en üst seviyede fakat bi sıkıntı var anlamadım.

• Son 3 resımde sıkıntı yok gibi
  • sanki ilk 2 resimdeki hata çimenlerin efektini kesiyor gibi.o hata neden kaynaklanıyor anlamadım.
    Bir de son 3 resim pozisyon tekrarı,ilk 2 resim ise instant replay.dan alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyyaz10 -- 22 Nisan 2012; 0:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyaz10

sanki ilk 2 resimdeki hata çimenlerin efektini kesiyor gibi.o hata neden kaynaklanıyor anlamadım.
    Bir de son 3 resim pozisyon tekrarı,ilk 2 resim ise instant replay.dan alındı.

sorunun driverdan kaynaklanıyor. önce driversweeper la ati driverını kaldırıp daha sonra Catalyst 12.1 i indirip kurman gerekiyor yeni driverla bende bu sorunu yaşamıştım
  • cevabın için teşekürler arkadaşım.instant replaydeki hata düzeldi fakat diğer bölümler aynı halı gibi,herhalde oyunun normali de o şekilde.Daha önce hiç yüksek kalite oynamadığım için farkı bilmiyorum.Yapcak bişey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyyaz10 -- 26 Nisan 2012; 3:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyyaz10

cevabın için teşekürler arkadaşım.instant replaydeki hata düzeldi fakat diğer bölümler aynı halı gibi,herhalde oyunun normali de o şekilde.Daha önce hiç yüksek kalite oynamadığım için farkı bilmiyorum.Yapcak bişey yok...

Evet maalesef çimler bu şekilde.bu durumu birazda olsa geliştirmek için bir yama mevcut istersen BURADAN deneyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    pes'te şut sorunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.