Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda kesinlikle optimasyon sorunu var arkadaşlar intelhd3000 ve 2gb ddr5 6770m ikisinde de aynı derecede kasma var hiç bir değişiklik yok düşünün artık nvidia 8600m gt ile denedim yine aynı kasma var, demodan diye düşünüyorum full sürümde aynı sorun devam ederse patch çıkartırlar ama ne kadar etkili olur bilemem inşallah işe yarar
  • 2. kez oldu hakeme top çarpması olayına bittim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

oyunda kesinlikle optimasyon sorunu var arkadaşlar intelhd3000 ve 2gb ddr5 6770m ikisinde de aynı derecede kasma var hiç bir değişiklik yok düşünün artık nvidia 8600m gt ile denedim yine aynı kasma var, demodan diye düşünüyorum full sürümde aynı sorun devam ederse patch çıkartırlar ama ne kadar etkili olur bilemem inşallah işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

arkadaşlar oyunu kurdum.Oyun dil menüsüne gelmeden windowsa atıyor.Kaldırıp tekrar kurdum.Ama olmuyor.Sebebi ne olabilir ki?

quote:

Orijinalden alıntı: fikriakin

BEYLER BULDUM GAMEPAD İLE OYNAMAYI

ÇALIŞTIR regedit yaz sırasıyla HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> burdan sonra kendi joystiğini buluyosun tıklayınca yanda şeyler açılcak oemname in yanında gamepadinin adı yazar değiştir diyorsun Logitech Cordless RumblePad 2 bunu yazıyosun ve ayarlardan rumblepad 2 yi seçiyosun ve go go
    Bir teşekkür yeter beyler

• kamera açıları tam istediğim gibi olmuş istediğin kadar aşağı iniyor bu sefer hatta neredeyse yedek klübesi seviyesine. gerçekten çok güzel olmuş oyun
  • Süper ♥
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

arkadaşlar oyunu kurdum.Oyun dil menüsüne gelmeden windowsa atıyor.Kaldırıp tekrar kurdum.Ama olmuyor.Sebebi ne olabilir ki?

quote:

Orijinalden alıntı: fikriakin

ÇALIŞTIR regedit yaz sırasıyla HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> burdan sonra kendi joystiğini buluyosun tıklayınca yanda şeyler açılcak oemname in yanında gamepadinin adı yazar değiştir diyorsun Logitech Cordless RumblePad 2 bunu yazıyosun ve ayarlardan rumblepad 2 yi seçiyosun ve go go

Kol ayarlarını yaptım.Oyunu tekrar kuruyorum.Önceden herşeyi temizledim.HAtta fifa 11 save dosyalarını klasörünü fifa 12 demo klasörünü bile sildim.Bakalım olacak mı.Sadece bir kere hatasız oynayabildim.Onun dışındakilerde hep sorun verdi.Oyuna girdiği gibi dil menüsü gelmeden atıyordu.HAyret ya nerede yanlışlık var.Anlamadım.Düzelince haber veririm.

• ben professional modda bile kaybettim.Adamlar topu alınca 20 dakika maç süresine göre top gezdiriyorlar ayaklarında pas yapıyorlar.Adam sırtı dönük ceza sahası dışından vuruyor gol oluyor.Çok saçma goller yedim.Ve 1680x1050 en yüksek ayarlarda oynuyorum.Oyun kasmasada arada donmalar oluyor.Demo ile alakalı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musert1121

quote:

oyunda kesinlikle optimasyon sorunu var arkadaşlar intelhd3000 ve 2gb ddr5 6770m ikisinde de aynı derecede kasma var hiç bir değişiklik yok düşünün artık nvidia 8600m gt ile denedim yine aynı kasma var, demodan diye düşünüyorum full sürümde aynı sorun devam ederse patch çıkartırlar ama ne kadar etkili olur bilemem inşallah işe yarar

Ayarlardan VSNYC'gibi birşeydi onu kapatınca geçiyor ama o zamanda o kadar yüksek fps alıyorumki görüntüde yırtılmalar oluyor :(

• oyun yavaş diyenler oyun hızını " fast" yapıyor mu acaba? oyun hayvan gibi kasıyor bu arada...çekilmez bir azaba döndü fifa hayallerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

Arkadaşlar FİFA 11 i silmeden FİFA 12 yi kurmak için ;

1- notepadi açı ve demofix.reg isimli dosya oluşturun

2- bunu içine yapıştırın ve kaydedin.
    quote:

REGEDIT4

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\1DC6AEF331AE7EC47AE47AA4A4A0B7C5]

3- önce bu dosyayı çalıştırın ve sonrasında Fifa 12 demoyu kurun

sağol oldu

Allah razı olsun kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

beyler bu değişen pres olayında (r1 + pas)

oyuncuya yaklaşıp mudahale etmek için ne yapmak gerekli?

şut tuşuyla yapılandan farklı olarak

orta tuşuyla kayabilirsin
    şaka bi yana arkasından koşarken omuz omuza mücadeleye girmek veya şut tuşuyla adamı durdurmak gibi seçeneklerin var defans çok çeşitlendirilmiş. Forveti iyi oynayan birisini durdurmak zor olacak
  • Orijinalden alıntı: fikriakin

Kol ayarlarını yaptım.Oyunu tekrar kuruyorum.Önceden herşeyi temizledim.HAtta fifa 11 save dosyalarını klasörünü fifa 12 demo klasörünü bile sildim.Bakalım olacak mı.Sadece bir kere hatasız oynayabildim.Onun dışındakilerde hep sorun verdi.Oyuna girdiği gibi dil menüsü gelmeden atıyordu.HAyret ya nerede yanlışlık var.Anlamadım.Düzelince haber veririm.

evet oyun şu an çalıştı.Kol da çalışıyor.Süper oldu.İyi oyunlar herkese.

fikriakin
    kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum.

• çok güzel olmuş... grafikler full ve fifa 11deki gibi ara sıra takılma acayip parlaklık problemide yok xbox360 padle de yine rahat oynanıyor battlefield 3 ve fifa 12 orijinal almaya değer oyunlar listemde şuan 2 oyun var zaten sadece listede
  • quote:

Nvidia 9800GT Q6600 2 gb ram ile en bütün ayarlar full 1440-900 çözünürlükte en ufak bir kasma yok.
  • barca maymun etti yeter la

top göstermiyo imansızlar
  • Valla doğrusunu söylemek gerekirse FIFA 11 daha rahat oynanıyordu inşallah buna alışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

fifa 11 de professional de, 1,2,3-0 yeniyordum hep. fifa12 de ise aynı zorluk seviyesinde 6-0, 7-0 yenik bitiriyorum maçı.

pas yap kaçan boş oyuncuya pası çıkar rakibin üzerine direk gitme mantık aynı yine.
  • Arkadaşlar şimdi farkettim belki yazan olmuştur,ayarlardan rules seçeneğinde handball off el ile oynama kapalı geliyor.Açtım el ile oynama oluyor serbest vuruş fln daha gerçekçi oluyor oyun.

edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudafed -- 14 Eylül 2011; 1:32:34 >
  • Control Setting Tactical Defence (taktik savunma) kısmını Legacy Defence (eski savunma) yapın eski düzen oynayın seçenek var yani isteyene istediği gibi oynanabilirlik sunuyor oyun... hadi hayırlı tıraşlar sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdkfz181 -- 14 Eylül 2011; 1:41:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.