Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifaya güzel diyorsanız, henüz pes ile tanışmamışsınız demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Regedit ile Fifa11 silmeden Fifa 12 yi kurdum. Biraz oynadım ve ilk izlenimlerim; Fifa 11 in biraz makyajlanmış hali. Bir süre sonra Fifa 11 oynuyorum sandım. Devrimmiş, yeni motormuş hikaye. Pes 2012 demosundan tabi ki daha iyi ama beni tatmin etmedi.
  • bu impact engine, defending secenegine bagli mi? yani atiyorum tactical secince impact engine disabled mi oluyor.?
  • biri bana rardan çıkan support/eaeula(5mb) dosyasını upload edebilirmi torrent %99.7de takıldı seeder kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

fifaya güzel diyorsanız, henüz pes ile tanışmamışsınız demektir.

Tamam sen pes oyna be birader harbiden pes sana illa fifa oyna diyen mi var
  • impact engine dışında birşey dikkatimi çekmedi

yapay zeka güzel diyen arkadaşlar en fazla 5dk filan oynadı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 13 Eylül 2011; 23:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Regedit ile Fifa11 silmeden Fifa 12 yi kurdum. Biraz oynadım ve ilk izlenimlerim; Fifa 11 in biraz makyajlanmış hali. Bir süre sonra Fifa 11 oynuyorum sandım. Devrimmiş, yeni motormuş hikaye. Pes 2012 demosundan tabi ki daha iyi ama beni tatmin etmedi.

Saçma...

Fifa 11 dediğin konsoldaki Fifa 10'du ve bu yeni çıkan oyunla hiçbir benzer noktası yok. Konsoldaki Fifa 11 göre bile oyun çok değişmiş. Makyajla filan alakası yok.
  • BEFORE (2010)

FİFA 12 Demo Çıktı

AFTER (2011)

FİFA 12 Demo Çıktı

MORE AFTER (2012)

FİFA 12 Demo Çıktı

• yerlere yattim su yorumu gorunce 'themegaTECHCHECK' aadindaki zat ne yazmis

http://www.youtube.com/watch?v=gwBnToGDL6A
  • VİVA FİFA BAYILDIMM :d ama bir pes e de bakmak lazım :)
  • quote:

Bi git ya ! Sadece sistemi FIFA'yı kaldırmayan adamlar PES oynar ! Robot gibi adamlar iğrenç vuruşlar saçma saçma kaleci hataları var hala PES diyorsunuz FIFA 12 de bile PES diyorsanız yuh artık size bu mükemmel oyuna da şey bulmayın artık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Regedit ile Fifa11 silmeden Fifa 12 yi kurdum. Biraz oynadım ve ilk izlenimlerim; Fifa 11 in biraz makyajlanmış hali. Bir süre sonra Fifa 11 oynuyorum sandım. Devrimmiş, yeni motormuş hikaye. Pes 2012 demosundan tabi ki daha iyi ama beni tatmin etmedi.

FiFA 11 ile 12'nin arasında dağlar kadar fark var. Bu yorumu bilerek yaptığınızı düşünüyorum kesinlikle. Bu kadar da olmaz.
  • yahu nasıl tuşları ayarlayacağım klavyeye göre :S

edit: fifa 11'in buttonDataSetup.ini dosyasını kopyaladım, eski ayarlarına kavuştum holey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 13 Eylül 2011; 23:18:26 >
  • İndirdim, ilk defa beğendim FIFA'yı.. Bu arada tuş ayarlarını PES deki gibi yapmak istiyorum. Ne yapmam gerekir? Acil yardımlarınız lazım..
  • quote:

Arkadaşım göz var nizam var allah aşkına tamam pes in yeri herzaman ayrıdır eskiden gelme alışkanlıklar ama bu bir gerçekki fifa geçen sene ve bence bu senede pes i geride bırakmıştır.
  • yılların pes oyuncusu ve anti-fifacısı olarak pes12 demo ile karşılaştırınca fifa ezmiş diyorum.

gerek paslar, gerek gerçekçi oynanış ve tabiki kaleciler olarak pes den çok üstün bir oyun olmuş.
    yalnız en son 2005 de fifa oynamıştım haliyle tuşlar farklı bana defans konusunda yardımcı olabilecek var mı?

pes de tackle için e+s ye basman yeterli oluyor, koşarak çalım yemek istemiyorsan sadece s bile yeterli. fifada bunu göremiyorum.
    topu çalmak için D ile hamle yapıyor fakat bunu tutturmak zor.

başka defans kombinasyonları ve yöntemleri bilen varsa lütfen söylesin.
    bir de çalım olayı, hangi tuşları ayarlayıp nasıl güzel çalımlar atarız?

cristiano ronaldonun topuk hareketini walcott falan çok yapıyor ben bi türlü beceremedim, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

yarın güya pes 2. demoyu çıkartacak, bakalım seneyi hangi oyunla geçireceğimize yarın karar vereceğiz :)

• Gamepad sorunu yaşayanlar bunu deneyin. Bende sıkıntı olmuyor. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm
  • bi kaç saattir takılıyorum demoda ancak fps 45 in altına HİÇBİRZAMAN düşmemesine rağmen sık sık takılmalar oluyo. Sebebini bulabilmiş değilim. Grafikleri düşürüncede devam ediyo. Demo olmasına verdim. Defans çok zorlaşmış. Yada en azından böyle bir sisteme daha önce alışmadığımız için biraz zor olacak. Direk topu al git yerine taktik defans yapmaya zorlamış ea bakalım sevecekmiyiz. Birde oyuncu hareketlerindede bazı buglar var özellikle yerdeki oyunculara çarpan çok oluyor sanırım full sürümde buda düzeltilir. Direk sesi yok ve seyirciler gole sonradan seviniyorlar. Pes in demosundan sonra ilaç gibi geldi
  • Klavyede eski oyunlarda olduğu gibi e-a-s-d klasik tuşlarını nasıl yapabilirim?
  • Daha yeni mi haber aldınız :D :D Yeni sürümde farklılıklar ne ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.