Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • low da takılma vardı bütün grafikleri full yapıp vynsc i kaldırdım takılma sorunu çözüldü
  • Beyler Trubunler cızgı cızgı cıkıyor. Sahada her sey duzgun. Bu grafık hatası neden olabılır??
    i7 870 - 4gb ram - Atı 5870hd ekran kartı. Ekran kartı - drectx son surumlerı kurulu bu arada. Dıger butun oyunlar duzgun calısıyor. Fıfa 11 bıraz once sıldım. Sılmeden once oda duzgun calısıyordu.
    Pc ozellıklerı yazdım. Kaldırmıyor olabılır dıye yazılmasın dıye.
    Ekran kartı son surucusu yuklu. Ondan da olamaz. Bır el atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

DEMO EXTENDER !!

http://www.multiupload.com/K751LFKTRW

rardan çıkan dosyayı oyunun kurduğunuz klasörün içine atın

bunu deniyen var mı? oyun inanılmaz kolay adamlar kaleme yaklaşamıyor bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Top kapma yine S ile oluyor. Controller ayarlarında Legancy Defending ayarlarsanız olur, varsayılan Tactical defense de . Nereye baksam aynı şeyi yazmışlar. Bir tane ayar bu kadar kafa karıştırmamalıydı.

Evet controller ayarlarından defending ayarını tactical defense den legacy defense çevirirseniz işte asıl o zaman ikili mücadeleler ve S ile pres yapıp top kapma açılıyor. Impact engine motoruda burda devreye giriyor zaten. Çünkü oyuncular birbirini itiyor çekiyor dengesini bozuyor. Tam bir görsel şölen ve gerçekçilik oluyor yaniTactical defense in olayı ne çözemedim açıkçası sanki rakibin etrafında görünmez bir duvar var ve ne kadar S ye basarsanız basın yaklaşamıyorsunuz yanına. O yüzden kimsenin kullanıcağını sanmıyorum bu ayarı. Geçen sene olduğu gibi Fifa bu senede mükemel bir iş çıkarmış. Fifayla başlayıp PES le devam eden yolculuk bu senede Fifayla devam edicek gibi görünüyor. PES'i kötüleyen ve beğenmeyen arkadaşlara gelince şunu unutmasınlar ki eğer PES pc için çıkmasaydı geçen seneki ve bu seneki Fifayı daha çok beklerdik PC ye o yüzden teşekkürler KONAMI

Zaten legancy defending de ama yinede olmuyor

Hocam şimdi şöyle söyliyim Fifa 11 deki kadar kolay olmadığı doğru top kapmanın ama Tactical defense seçiliyken hiç yaklaşamıyorsun S ye basınca adamın yanına ve doğal olarak alamadım ben topu hiç bu şekilde. Ama legacy defense de eskisi gibi yaklaşıp pres yapabiliyorsun. Ancak her yaklaştığında da çarpışan otolar gibi çarpışıp topa sahip olamıyorsun Fifa 2011 deki gibi. Bence tam ayarında olmuş.

• indiriyorum bakalım nsl olmuş
  • Su ana kadar oynadigim en iyi futbol oyunu defans yapmak zorlasmis yapar zekanin araya kosulari guzel fauller deki darbeler cok gercekci artmosfer guzel daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

bi sorun var arkadaslar ayarlardaki yardım menüsünde değişiklikler kayıt olmuyor ayarlayıp cıksamda tekrar girdimde yine aynı istedigim ayara getiremiyorum tus ayarlarında sorun yok ama yardım ayarlarında sorun var nasıl halledicez bunu?

varmı bu problemin çözümü fıfa11 dosyalarını attıgımız icinmidir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

quote:

quote:

Top kapma yine S ile oluyor. Controller ayarlarında Legancy Defending ayarlarsanız olur, varsayılan Tactical defense de . Nereye baksam aynı şeyi yazmışlar. Bir tane ayar bu kadar kafa karıştırmamalıydı.

Evet controller ayarlarından defending ayarını tactical defense den legacy defense çevirirseniz işte asıl o zaman ikili mücadeleler ve S ile pres yapıp top kapma açılıyor. Impact engine motoruda burda devreye giriyor zaten. Çünkü oyuncular birbirini itiyor çekiyor dengesini bozuyor. Tam bir görsel şölen ve gerçekçilik oluyor yaniTactical defense in olayı ne çözemedim açıkçası sanki rakibin etrafında görünmez bir duvar var ve ne kadar S ye basarsanız basın yaklaşamıyorsunuz yanına. O yüzden kimsenin kullanıcağını sanmıyorum bu ayarı. Geçen sene olduğu gibi Fifa bu senede mükemel bir iş çıkarmış. Fifayla başlayıp PES le devam eden yolculuk bu senede Fifayla devam edicek gibi görünüyor. PES'i kötüleyen ve beğenmeyen arkadaşlara gelince şunu unutmasınlar ki eğer PES pc için çıkmasaydı geçen seneki ve bu seneki Fifayı daha çok beklerdik PC ye o yüzden teşekkürler KONAMI

Taktical defense oyuna ilk girdiğiniz zaman açılan tutorial da net olarak anlatılıyor. Aslında daha gerçekçi bir yapısı ve oynanışı var. İlk girince oradaki 7 adet anlatımı kullanırsanız yeni sistemin farklılığı daha net anlaşılıyor. Rakip koşarken tactical da ise rakibin omuzundan tutuma, engelleme gibi bir seçenek var. Legacy de olmuyor sanırsam böyle bir hareket.

Tutorial ı biraz kurcalayıp kapattım sıkılıp açıkçası şimdi tekrar bakarım girip. Ama tactical defense de iken sanki rakibin etrafında görünmez bir duvar var S ye basılı tutunca yaklaşılmıyor hiç yanına nasıl tutp çekeceğim ki yaklaşamadan. Başka bir tuş kombinasyonu ile mi tutma çekme gibi şeyler yapılıyor acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanyildiz

Su ana kadar oynadigim en iyi futbol oyunu defans yapmak zorlasmis yapar zekanin araya kosulari guzel fauller deki darbeler cok gercekci artmosfer guzel daha ne olsun

Yapar zeka çok iyi olmuş , çaprazdan geldiklerinde kaleciyi açıyorum normalde kaleci rahatça topu alır yada korner olur bu sefer direk ortadaki adama çıkartıp boş kaleye yolluyorlar

@emrah.dincer haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Beyler Trubunler cızgı cızgı cıkıyor. Sahada her sey duzgun. Bu grafık hatası neden olabılır??
    i7 870 - 4gb ram - Atı 5870hd ekran kartı. Ekran kartı - drectx son surumlerı kurulu bu arada. Dıger butun oyunlar duzgun calısıyor. Fıfa 11 bıraz once sıldım. Sılmeden once oda duzgun calısıyordu.

Bende de hd5770 var. Full ayarda hiç kasma falan yok anca grafiksel bazı problemler var. Oyuncuların kollarında falan uzun üçgen şeklinde uzantılar oluyor ara sıra. Muhtemelen oyun çıktıktan sonra Ati ilk güncellemede düzeltir sorunu.

• Top nasıl top. Hala içinde mıknatıs olan şamrel mi?
  • quote:

Tutorial ı biraz kurcalayıp kapattım sıkılıp açıkçası şimdi tekrar bakarım girip. Ama tactical defense de iken sanki rakibin etrafında görünmez bir duvar var S ye basılı tutunca yaklaşılmıyor hiç yanına nasıl tutp çekeceğim ki yaklaşamadan. Başka bir tuş kombinasyonu ile mi tutma çekme gibi şeyler yapılıyor acaba???

Tutorial da sanırım 5 ya da 6. konuda anlatılıyor rakip koşarken B tuşuna ( gamepaddeki B tuşu) basılınca rakibin omuzuna bizim oyuncu el kaldırıp durduruyor. Ama zamanı önemli yoksa ayak koyma yapıyor.

Tacticaldaki görünmez duvar değil de rakibi takip etme açısından mesafeyi koruma amaçlı. Normalde eski sistemde gamepadde LT (L2) ya basılınca olanın aynısı sadece artık tuşa basmadan oluyor. Bunun yararı rakibi kaçırınca orta açmasını ya da pass atmasına mani olmak. Yoksa eskiden LT(L2) basılmazsa rakip bizim oyuncunun azıcık açık kısmını görünce rahtça orta açabiliyordu. Biz LT ye basınca önünde duvar gibi hiç bırakmadan önünde duvar gibi bekliyorduk. Tactical da bunu otomatik yapmışlar ve daha incelemdiğim birşeyler eklemişler. oyun çıkalı saatler oldu alışınca ve detayları çözünce belki de tamamen alışkanlıkalrımızı bırakabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 13 Eylül 2011; 21:36:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Beyler Trubunler cızgı cızgı cıkıyor. Sahada her sey duzgun. Bu grafık hatası neden olabılır??

Bende de hd5770 var. Full ayarda hiç kasma falan yok anca grafiksel bazı problemler var. Oyuncuların kollarında falan uzun üçgen şeklinde uzantılar oluyor ara sıra. Muhtemelen oyun çıktıktan sonra Ati ilk güncellemede düzeltir sorunu.

Dostum aynen. Bende de hıc kasma yok. Sanırım atının guncellemesını beklemekten baska care yok

• impact engine ile brake dance keyfi

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

DEMO EXTENDER !!

http://www.multiupload.com/K751LFKTRW

rardan çıkan dosyayı oyunun kurduğunuz klasörün içine atın

bunu deniyen var mı? oyun inanılmaz kolay adamlar kaleme yaklaşamıyor bile.

Denedim çalışıyor. zorluk seviyesi en aşa seviye olan amateur da açılıyor direk, game setting'ten değiştirmeniz gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Fifa 12 Gamepad fix
    http://www.fifawebportal.net/gamepad-fix-for-fifa-12-demo-download-now/112

saol hocam işe yaradı
  • Hep hataları verecek değiliz. Biraz da yiğidin hakkını verelim. Impact Engine geçiş döneminde ve ileride daha iyi olacağını düşünüyorum. Buyrun bu da IE'nin nimeti

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

impact engine ile brake dance keyfi

Oha. O ne lan?

• Geçen senede ati kartlar için bir patch çıkmıştı galiba.. 2X ya da off bile yapsam minik kasılmalar hala mevcut bende...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.