Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağol hocam deniyorum şimdi olursa yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

quote:

Tutorial ı biraz kurcalayıp kapattım sıkılıp açıkçası şimdi tekrar bakarım girip. Ama tactical defense de iken sanki rakibin etrafında görünmez bir duvar var S ye basılı tutunca yaklaşılmıyor hiç yanına nasıl tutp çekeceğim ki yaklaşamadan. Başka bir tuş kombinasyonu ile mi tutma çekme gibi şeyler yapılıyor acaba???

Tutorial da sanırım 5 ya da 6. konuda anlatılıyor rakip koşarken B tuşuna ( gamepaddeki B tuşu) basılınca rakibin omuzuna bizim oyuncu el kaldırıp durduruyor. Ama zamanı önemli yoksa ayak koyma yapıyor.

Tacticaldaki görünmez duvar değil de rakibi takip etme açısından mesafeyi koruma amaçlı. Normalde eski sistemde gamepadde LT (L2) ya basılınca olanın aynısı sadece artık tuşa basmadan oluyor. Bunun yararı rakibi kaçırınca orta açmasını ya da pass atmasına mani olmak. Yoksa eskiden LT(L2) basılmazsa rakip bizim oyuncunun azıcık açık kısmını görünce rahtça orta açabiliyordu. Biz LT ye basınca önünde duvar gibi hiç bırakmadan önünde duvar gibi bekliyorduk. Tactical da bunu otomatik yapmışlar ve daha incelemdiğim birşeyler eklemişler. oyun çıkalı saatler oldu alışınca ve detayları çözünce belki de tamamen alışkanlıkalrımızı bırakabiliriz.

Evet şimdi tutoriali deneyince anladım nasıl yapılacağını ama zamanlamayı çok iyi ayarlamak gerekiyor tutup çekmek için yada ayağını uzatıp almak için. Gerçek hayattaki gibi zamanlama hatası yaparsan birdaha yakalayamıyorsun adamı Ama genede ne biliyim eski yönteme alıştığımız için bırakmak kolay olmuyacak gibi sanki ama görücez bakalım.

• Olmadı of.Beyler oyun gamepad'i algılamıyor.Sebebini bilen var mı?
  • Bu savunma sistemiyle online maçlarda bol bol GoL izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Fifa 12 Gamepad fix
    http://www.fifawebportal.net/gamepad-fix-for-fifa-12-demo-download-now/112

saol hocam işe yaradı

save diyince run time error diyor

• Selam arkadaşlar belki daha önce söylenmiştir bilmiyorum göz gezdirdim ama bulamadım. klavyede tuş ayarlarını nasıl kendi isteğimize göre ayarlıyoruz.
  • oyun kontrollerini (assisted-manual olduğu bölüm) değiştirdiken sonra save olmuyor yine defult şekilde devam ediyor çözümü nedir yardım pls
  • Evet arkadaşlar herkesin sorduğu soru tuş ayarlarını nasıl kendi isteğimize göre ayarlıyoruz.Fifa 11 in içindekini atın demeyin fifa 11 yüklü değil:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Olmadı of.Beyler oyun gamepad'i algılamıyor.Sebebini bilen var mı?

gampad klasöründeki fifa11 settings' den ayarları yaptıktan sonra "belgelerim"de fifa11 klasörü açılıyor, oradaki dosyaları belgelerim/fifa 12 kalsörüne atınca çalıştı bende.

@ultrASoldiers

programın çalışması için visual basic 6 gerekiyormuş
    http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=20429

• ooo bakalım o zaman
  • pes 2012 demosunu da indirmiştim

açıkcası bu beni çok daha fazla sardım maddi olarak tek brini tercih etme imkanım olacak sanırım onuda fifa 12 den yana kullancağım gibi görünüyor...

klavye ayarlarını tam beceremedim

gamepad ile oynamak da bana pek zevk vermiyor ama

şöyle 50-60-70 civarı bi gamepad önerebilirmisiniz???

logitech olabilir
  • Impact Engine harika birşey olmuş devrim niteliğinde bazı buglar olması normal full sürümde olmaz bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

pes 2012 demosunu da indirmiştim

açıkcası bu beni çok daha fazla sardım maddi olarak tek brini tercih etme imkanım olacak sanırım onuda fifa 12 den yana kullancağım gibi görünüyor...

logitech olabilir

Logitech Chillstream öneririm ben kullanıyorum ve çok memnunum oyunlarda hiçbir ayar yapmana gerek yok direk X360 gamepad i olarak tanıyor.
  • Beyler oyun konsollarla aynı olacak deniliyordu öyle mi olmuş?
  • bende hersey alt ust oldu ya. Manyaklık bende netbookla fifa oynamaya kalkiyorum

bu cok sik araliklarla olan takilmanin nedeni nedir? packard bell vr-46 ile oynamaya calisiyorum ki witcher 2
    bile oynanabilirdi ama bunda takilma sorunu fena!
  • Hava değişimi süper olmuş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

pes 2012 demosunu da indirmiştim

logitech olabilir

Logitech Chillstream öneririm ben kullanıyorum ve çok memnunum oyunlarda hiçbir ayar yapmana gerek yok direk X360 gamepad i olarak tanıyor.

Hocam ben playstation koluna alışık olduğum için xbox kolu tuhaf geliyor.Zorluk yaşar mıyım ve playstation kolundan daha yaygın olduğuna göre daha mı rahat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Top nasıl top. Hala içinde mıknatıs olan şamrel mi?

biraz daha ağırlaşmış gibi. ama futbolcular balon gibi olmuş bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

DEMO EXTENDER !!

http://www.multiupload.com/K751LFKTRW

rardan çıkan dosyayı oyunun kurduğunuz klasörün içine atın

bunu deniyen var mı? oyun inanılmaz kolay adamlar kaleme yaklaşamıyor bile.

Denedim çalışıyor. zorluk seviyesi en aşa seviye olan amateur da açılıyor direk, game setting'ten değiştirmeniz gerek.

teşekkürler işe yaradı.

bunu yükleyin, pasları, ara pasları ve şutları manuel yapın. maçlar inanılmaz keyifli geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 13 Eylül 2011; 22:42:02 >

• fifa 11'i silmeden bunu yüklemenin bi yolu yok mu? regedit falan fistan. 11'in setup'ı yok, baştan indirmeyeyim o kadar şeyi bi daha.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.