Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler demoyu yükledim ama oyuna girmiyor tam açılacak gibi oluyor ama kapanıyor.Sistemden olduğunu hiç sanmıyorum çünkü yüksek ayarda oynamaya yetiyor sistemim acaba bu sorun ile karşılaşan var mı?
  • Çok güldüm ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler demoyu yükledim ama oyuna girmiyor tam açılacak gibi oluyor ama kapanıyor.Sistemden olduğunu hiç sanmıyorum çünkü yüksek ayarda oynamaya yetiyor sistemim acaba bu sorun ile karşılaşan var mı?

aynen bende açamadım oyunu. Birkaç saniye sonra masaüstüne atıyor. Belgelerime kopyalanması gereken dosyalarıda kopyaladım ama yinede açılmıyor.

Windows 7 64 bit. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOrWhite34

quote:

Orijinalden alıntı: BlackOrWhite34

ya dosya zipdi ayıkla dedim autoruna tıklıyorum please insert cd dvd diyor ?

???????

onları zipten çıkar bir klasöre sonra kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler demoyu yükledim ama oyuna girmiyor tam açılacak gibi oluyor ama kapanıyor.Sistemden olduğunu hiç sanmıyorum çünkü yüksek ayarda oynamaya yetiyor sistemim acaba bu sorun ile karşılaşan var mı?

aynen bende açamadım oyunu. Birkaç saniye sonra masaüstüne atıyor. Belgelerime kopyalanması gereken dosyalarıda kopyaladım ama yinede açılmıyor.

Windows 7 64 bit. ?

Ben açtım eğer joystick takılı ise onu çıkarın demiş internette birisi aynen de oldu öyle yapınca açıldı oyun
  • Herkes oyun içi değişikliklerden bahsetmiş.. Grafiklerden sadece 1-2 arkadaş bahsetmiş.. Grafikler acayip gelişmiş gördüğüm kadarıyla.. Pato ve Messi'yi birebir yapmışlar , tüm oyuncuları böyle yapsalar gerçek maç izliyomuşuz hissi vericek oyun :D
    Çalımlar daha kolay , önceki omuz atıp alma olayı azalmış..
    Şimdi Xbox'ta da oynadım impact engine çok iyi olmuş..
    Oyuncuların değerleriyle acayip oynamışlar.. Öyle 1-2 arttırma , azaltma fln değil.. Messi 95 olmuş bi kere :D Biraz daha detaya inerseniz çok farklılıklar görüceksiniz.. Mesela Vermalen'in hızı 77 flndı fifa 11 de şimdi 70 in altınta düşmüş..
    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar , oynadıkça yazarım :) İyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

bir kaç maç yaptım ilk izlenimler geliyor.

klavye ile yapıyorum maçları, evet ben o'yum

şimdilik beğenmedim bunu söyleyeyim(bu olur hep)

1. kornerden gol atmak daha kolay
    2. plase şutlar eskisi kadar etkili değil, hele uzaklardan çok zor gibi.
    3. oyuncular daha hantal, sağ sol yaparak çalım atılacağı söyleniyordu ancak adamın dönmesi bir saat sürüyor
    4. hızlı'da oynamama rağmen oyuncular yürüyor gibi geliyo bana :) alışılır heralde buna
    5. top bendeyken iyi güzel de top kapmak zorlaşmış arkadaş bir kere S ile top kapma devre bitmiş, ama nasıl kapılacağı söylenmemiş d ile top kapmak çok zor, çünkü adamı denk getirmek bir hayli zor. sanıyorum bu oyunu klavye ile oynamak çok büyük dezavantaj olacak ya da hiç oynanmayacak.
    6. defans hata yapabiliyor, umarım aşırı değildir.
    7. koşularda çok çabuk yoruluyor sanki oyuncular, ceza sahasına top sürene kadar adamın canı çıkacak diye korktum, en sonunda emekleyerek golü attım :)
    8. atmosfer şahane olmuş, seyirci tepkileri daha doyurucu. karakter modellemesiyle bayağı uğraşılmış, futbolcular çok gerçekçi görünüyor( messi kirpi gibi :D)

şimdilik böyle durumlar, bir kaç maç daha yapalım bakalım

Teker teker cevap vereyim (gerek yok ama yorum yapmak istedim)

1-)Baya maç yaptım kornerden 1 golüm var (o benim kazmalığım olabilir)
    2-)Plase şutu Fifa 11 de çok kullanırdım ve plase vurulacak yeri yakaladığım gibi affetmezdim.Plase şutların düzeltilmesi çok iyi olmuş , böyle daha iyi.
    3-)Oyuncuların hantal olmasına katılıyorum inşallah klavyeden oynadığımızdan dolayıdır çünkü bilgisayar benim kadar hantal değil , birde oyundaki modların çoğu yok onlardan dolayıda olabilir.
    5-)Evet top kapmak zorlaşmış bunun etkisini pvp de görecez.(ani dönüşler için gamepad şart , klavye ile oynanacağını sanmıyorum)
    7-)Yorulma olayı Fifa 11 ile aynı bir oyuncuyla yarım sahayı sürekli koşunca 10 dakikada yoruluyor özellikle messi.
    8-)Kesinlikle taraftarın anlık tepkileri çok güzel olmuş , acaba tam sürümde biraz daha düzenleme olursa tadından yenmez.
    Biraz da ben ekliyeyim

9-)Kalecileri çok beğendim özellikle karşı karşıya iken yerden attığında ayaklarını çok güzel kullanıyorlar, zamanında çıkıyorlar ve çok iyi yer kapatıyorlar , bir kalecide olması gereken herşey var

Şu oyuncuların hantallığı inşallah demodan dolayıdır.Yeni gelen özellikler ile düzelir.

plase şutların bu hale gelmesi gerçekçilik açısından iyi ama görsellik açısından kötü sanırım, muazzam goller atılıyordu ne güzel :)

oyuncular inanılmaz hantal, hantallık bir yana oyunun kendisi yavaş bir kaç maç yaptım da cidden rahatsız oluyorum bazen bu yavaşlıktan, very fast diye bir ayar çıkarmalılar. top kapmayla ilgili arkadaşın tavsiyesini deneyeceğim, rakibe paralel koşmak dışında bir şey yapamadım henüz. böyle tzaen oynanmaz bu oyun, başka alternatif yok çünkü. bakalım şu legacy defencing'e bir.

bana çok daha çabuk yoruluyorlar gibi geldi, messi nasıl olurda topla koşarken arkadakiler anından yetişir yahu, üstelik maçın başıydı. zorluğu düşürüp bir daha bakacağım ama belkide farkında olmadan yormuşumdur bilmiyorum.

kaleciler fazla başarılı olmuş gibi sanki, sert şutlara nasıl bir refleks ile ayak uzatılır öyle yahu, ben olsam gözümü bile kaparım

biraz daha bakayım ne var ne yok. en olmadı hasret gidermek adına bi fifa 11 açacağım

he birde kayarak top alma bayağı zorlaşmış.

zaten legacy defending modundaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 13 Eylül 2011; 20:37:19 >

• Demoyu RumblePad 2 ile oynadım ve beğendim. Bilgisayarımda FIFA 11'in yerini alacak oyun olduğunu belli ediyor... Tam sürümünü beklemedeyim.

1920x1080, High, 4x MSAA:

FİFA 12 Demo Çıktı

FİFA 12 Demo Çıktı

FİFA 12 Demo Çıktı

FİFA 12 Demo Çıktı

• @tylor o hantallık benimde canımı sıkıyor , biranda dönemiyorsun falan inşallah tam sürümde düzelir , birde yorulma işi dediğin gibi messiye yada diğer oyunculara saniyesinde yetişiyorlar ama o oyunun iyilik derecesindendir pvp de böyle bir durumla karşılaşmayız
  • indirmee başladım şimdi kalan 22 dk
  • quote:

Top kapma yine S ile oluyor. Controller ayarlarında Legancy Defending ayarlarsanız olur, varsayılan Tactical defense de . Nereye baksam aynı şeyi yazmışlar. Bir tane ayar bu kadar kafa karıştırmamalıydı.

Evet controller ayarlarından defending ayarını tactical defense den legacy defense çevirirseniz işte asıl o zaman ikili mücadeleler ve S ile pres yapıp top kapma açılıyor. Impact engine motoruda burda devreye giriyor zaten. Çünkü oyuncular birbirini itiyor çekiyor dengesini bozuyor. Tam bir görsel şölen ve gerçekçilik oluyor yaniTactical defense in olayı ne çözemedim açıkçası sanki rakibin etrafında görünmez bir duvar var ve ne kadar S ye basarsanız basın yaklaşamıyorsunuz yanına. O yüzden kimsenin kullanıcağını sanmıyorum bu ayarı. Geçen sene olduğu gibi Fifa bu senede mükemel bir iş çıkarmış. Fifayla başlayıp PES le devam eden yolculuk bu senede Fifayla devam edicek gibi görünüyor. PES'i kötüleyen ve beğenmeyen arkadaşlara gelince şunu unutmasınlar ki eğer PES pc için çıkmasaydı geçen seneki ve bu seneki Fifayı daha çok beklerdik PC ye o yüzden teşekkürler KONAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.dincer -- 13 Eylül 2011; 20:56:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Top kapma yine S ile oluyor. Controller ayarlarında Legancy Defending ayarlarsanız olur, varsayılan Tactical defense de . Nereye baksam aynı şeyi yazmışlar. Bir tane ayar bu kadar kafa karıştırmamalıydı.

Evet controller ayarlarından defending ayarını tactical defense den legacy defense çevirirseniz işte asıl o zaman ikili mücadeleler ve S ile pres yapıp top kapma açılıyor. Impact engine motoruda burda devreye giriyor zaten. Çünkü oyuncular birbirini itiyor çekiyor dengesini bozuyor. Tam bir görsel şölen ve gerçekçilik oluyor yaniTactical defense in olayı ne çözemedim açıkçası sanki rakibin etrafında görünmez bir duvar var ve ne kadar S ye basarsanız basın yaklaşamıyorsunuz yanına. O yüzden kimsenin kullanıcağını sanmıyorum bu ayarı. Geçen sene olduğu gibi Fifa bu senede mükemel bir iş çıkarmış. Fifayla başlayıp PES le devam eden yolculuk bu senede Fifayla devam edicek gibi görünüyor. PES'i kötüleyen ve beğenmeyen arkadaşlara gelince şunu unutmasınlar ki eğer PES pc için çıkmasaydı geçen seneki ve bu seneki Fifayı daha çok beklerdik PC ye o yüzden teşekkürler KONAMI

Taktical defense oyuna ilk girdiğiniz zaman açılan tutorial da net olarak anlatılıyor. Aslında daha gerçekçi bir yapısı ve oynanışı var. İlk girince oradaki 7 adet anlatımı kullanırsanız yeni sistemin farklılığı daha net anlaşılıyor. Rakip koşarken tactical da ise rakibin omuzundan tutuma, engelleme gibi bir seçenek var. Legacy de olmuyor sanırsam böyle bir hareket.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Zaten legancy defending de ama yinede olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

PC'de oynayan arkadaşlar Parlaklık ve Kontrast ayarı yapmadan oynamayın yoksa renkler çok soluk görünecektir.

bi pesci olarak ilk defa fifanın grafikleri hoşuma gitmişti Tinúviel 'in söylediği ayarı yapınca tatından yenmez hale geldi :D teşekkürler .eski fifa serilerinde açardım açtıgım gibi kapayıp pesle gecirirdim bi seneyi .ama pesden daha canlı hoş geldi suan grafikleri:D ben biraz daha değişiğini uyguladım yanlız sonuçlar aşagıda:D
    ilk iki resim fifanın kendi ilk gelen ayarı .3 ve 4 resimlerse ayarla oynadıktan sonraki resimler en sonada yapdıgım ayarı koydum:D
     FİFA 12 Demo Çıktı
     FİFA 12 Demo Çıktı
     FİFA 12 Demo Çıktı
     FİFA 12 Demo Çıktı
     FİFA 12 Demo Çıktı

karanlık geldiyse brightness i bi tane daha arttırın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 13 Eylül 2011; 21:08:50 >

• şutlar fifa 11 e göre değişmiş, sert vurabilmek için daha fazla basılı tutmak gerekiyor şut tuşuna.

şimdi bir maç yaptım profa düşürüp, 10-1 bitti. hala adam kovalayıp top kapmak zor. controller bölümünde ayarlar manuel mi olacak yoksa auto mu ya da ortaya karışık mı ?

bu ayarları değiştiriyorum ancak çıkıp tekrar girdiğimde hepsi tekrar manuel hale geliyor

fifa 11 den setupları direk kopyalamıştım ondan mı acaba
  • tuş ayarlarını adam akıllı yapabilsem oyun bence şahane

yarım yamalak tuşlarla 4-5 dakika oynadım oldukça keyifli geldi

şöyle fifa 09 daki gibi bir klavye ayarı bulabilsem gamepad almak istemiyorum bana tuş ayarlarını tam yapınca klavye ile oynamak daha zevkli geliyor

biraz daha uğraşacağım klavye ile umarım tam sürümünde böyle sorun olmaz olmadı alacağım orta seviye bir joystick

ayrıca bugüne kadar yaklaşık 10 sene önce çocukken aldığım nfs 4 hariç hiç orjinal oyun almadım ancak satışa çıkarsa almayı kafaya koydum orjinal fifa 12
  • ekran kartım Ati hd6950 ve ufak takılmalar oluyor bende bunun bi çözümü varmı fifa11i en ufak takılma olmadan oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

bir kaç maç yaptım ilk izlenimler geliyor.

klavye ile yapıyorum maçları, evet ben o'yum

şimdilik beğenmedim bunu söyleyeyim(bu olur hep)

1. kornerden gol atmak daha kolay
    2. plase şutlar eskisi kadar etkili değil, hele uzaklardan çok zor gibi.
    3. oyuncular daha hantal, sağ sol yaparak çalım atılacağı söyleniyordu ancak adamın dönmesi bir saat sürüyor
    4. hızlı'da oynamama rağmen oyuncular yürüyor gibi geliyo bana :) alışılır heralde buna
    5. top bendeyken iyi güzel de top kapmak zorlaşmış arkadaş bir kere S ile top kapma devre bitmiş, ama nasıl kapılacağı söylenmemiş d ile top kapmak çok zor, çünkü adamı denk getirmek bir hayli zor. sanıyorum bu oyunu klavye ile oynamak çok büyük dezavantaj olacak ya da hiç oynanmayacak.
    6. defans hata yapabiliyor, umarım aşırı değildir.
    7. koşularda çok çabuk yoruluyor sanki oyuncular, ceza sahasına top sürene kadar adamın canı çıkacak diye korktum, en sonunda emekleyerek golü attım :)
    8. atmosfer şahane olmuş, seyirci tepkileri daha doyurucu. karakter modellemesiyle bayağı uğraşılmış, futbolcular çok gerçekçi görünüyor( messi kirpi gibi :D)

şimdilik böyle durumlar, bir kaç maç daha yapalım bakalım

3 gol attım 3 de yaklasık 30 metreden :D yakından gol atamadım daha çözemedim oyunu klavye ile. Full sürüm çıksın bir duruma göre xbox kablolu gamepad alacagım

gt540m ve i7 2630qm var hiç takılma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 13 Eylül 2011; 21:09:46 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.