Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackOrWhite34

arkadaşlar demoyu nasıl kurdunuz birisi anlatabilirmi fifa 11 i sildim

FiFA'yı silmeden de kurabilirdin. 2-3 sayfa geride anlatımı vardı. Sildiysen normal Autorun la kuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Orijinalden alıntı: BlackOrWhite34

arkadaşlar demoyu nasıl kurdunuz birisi anlatabilirmi fifa 11 i sildim

FiFA'yı silmeden de kurabilirdin. 2-3 sayfa geride anlatımı vardı. Sildiysen normal Autorun la kuracaksın.

fifa12_demo_install_eu şu dosyayı indirdim tümünü ayıkla dedim sadece autorun dosyası cıktı oda 5 mb birşey tıklıyorum olmuyor.Please insert dvd/cd d: diyor
  • Beyler Arsenal kadrosu güncellenmiş mi son transferler var mı bide overalleri atabilir misiniz buraya?
  • Benim hoşuma gitti hatta video kaydettim kısa 50 saniyelik bişey gol videosu 1080p eklerim uplaod bittimi.Gol dandik ama
  • OYUNDA UFAK TAKILMALAR YAŞAYAN ARKADAŞLAR ŞUNU DENEYİN
    Süre uzatma dosyası olan " FIFA 12 DEMO/Game " içindeki " Rna.ini " dosyasını açıp içine aynen şu satırı yazıp kaydedin;
    " SCREEN_SLEEP=16 "

Benim problemim bu şekilde çözüldü

Kasmayı düzeltmez sadece Micro Stuttering'de işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 13 Eylül 2011; 18:39:24 >
  • Oyun Bende Sabit 59 Fps de çalışıyor Ve kasıyor
  • fifa 11 deki asla çözümünü bulamadığım gameranger daki ağırlık bunda olmaz umarım

torrent sen nelere kadirsin 5dk ya indi, bir bakalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 13 Eylül 2011; 19:11:07 >
  • Bi bakalım daha önce bulduğum linkler 15 dk kala durdu haydi hayırlısı iyiyse alırız oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehanu -- 13 Eylül 2011; 18:57:02 >
  • beyler oyuna girerken hani kontrolleri ayarlama yeri varya hiç bi tuş değişmiyo napıcam ya bu kendi tuşlarıda çok kötü gamepadla oynayım dedim bundada top adamın üstüne gelince sanki çarpmış gibi 2 metre ileri gidiyo yani hiç bişey yapmadan ayağından aşıyo adam
  • Genel olarak oyun çok güzel olmuş şut dengesini çok beğendim ve görsellik daha da artmış kaçan pozisyonlardaki üzüntüler falan çok iyi .
  • Yükledim oyunu,ilkteki FIFA12 yazısı çıkıyor,3-4 saniye gözüküp oyundan atıyor.Napmam gerek bilen var mı?
  • İndirip deneyelim bakalım nasılmış. Torrent den çekiyorum mamunda dan bi sorun yoktur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

Yükledim oyunu,ilkteki FIFA12 yazısı çıkıyor,3-4 saniye gözüküp oyundan atıyor.Napmam gerek bilen var mı?

Belgelerim/FIFA11 deki dosyaları, aynı şekilde Belgelerim/FIFA12 içine atman yeterli olacak. Düzeliyor.

@Winters
    Sorun yok, temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

PC'de oynayanların çoğunun kontrast ve parlaklık ayarını yapmadığını görüyorum bu şekilde çok soluk görüntü alırsınız ayarlar menüsünden Parlaklığı +1 Kontrast'ı +2 yapın görüntü o zaman değişecektir.

Ayarlar demişsinde hangi ayarlar bulamdım ben..

edit: buldum tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foo Fighters -- 13 Eylül 2011; 19:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

sen istatistiklere bakmıyorsun sanırsam pes'in işi bitti.

Pes fanlarına yazık be Fifa dan mahrum kalıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuran#10

Beyler Arsenal kadrosu güncellenmiş mi son transferler var mı bide overalleri atabilir misiniz buraya?

hayır güncel değil fabregas var
    overallara gelirsek:

w.szcwesny:78
    sagna:82
    djorou:78
    gibbs:76
    wilshere:82
    song:83
    wallcott:82
    nasri:86
    fabregas:89
    van persie:87
    fabianski:77
    koscienly:79
    ramsey:77
    diaby:77
    gervinho:84
    arshavin:85
    chamakh:81
    siquillaci:77
    bentder:79
    rosicky:81
    eboue:77
    almunia:76
    vela:74
    miyaichi:71
    traore:73
    lansbury:69
    frimpong:66
    mannone:70
    easmont:68
    jenkinson:60
    bartley:69
    watt:68

istemediğin kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: metehanu

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

sen istatistiklere bakmıyorsun sanırsam pes'in işi bitti.

Pes fanlarına yazık be Fifa dan mahrum kalıyolar

ayar konusunda pes fifadan kat kat önde

• kalecilere ufak bi örnek kendim çektim umarım olmuştur iyi bastırdı rakip :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawice -- 13 Eylül 2011; 19:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

millet pas tuşuyla adamın yanına gidip almamasından hoşnut olan warmı ?

yok

beyler ben hoşnutum.S le rakibi kovaladıktan sonra d ile uygun zamanda topu alın.Çok dikkatli olun çünkü ceza sahası içinde 1 saniyelik geç hamle penaltı olabilir.Geçen sene s ile kovalayıp alıyordu bu sene dahada zorlaşmış s ile kovalayıp d ile hamle yapıyorsunuz.

Ayrıca klavyede bir harektler yapılıyor dehşet .

S ile yakınına geliyorsn arada 10-15 cmlik yer kalıyor kendin biraz daha yaklaşp D ye basman gerekiyor yoksa arada boşlık kaldıgından yetmiyor ayak. S ile yaklaş D ile al olmuyor iştee cry.gif

aslında güzel olmuş. Rakibe topu kaptırınca direk koşmatuşu+pas yapıyoruz. Kendimiz yön verip almaya çalışırsak daha zor ve keyifli olur diye düşünüyorum.

Bu arada isterseniz kontrollere girip ilk sayfada en aşşağıda defans şeklini değiştirirseniz eski haline dönecektir. Direk pres

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuran#10

Beyler Arsenal kadrosu güncellenmiş mi son transferler var mı bide overalleri atabilir misiniz buraya?

hayır güncel değil fabregas var
    overallara gelirsek:

w.szcwesny:78
    sagna:82
    djorou:78
    gibbs:76
    wilshere:82
    song:83
    wallcott:82
    nasri:86
    fabregas:89
    van persie:87
    fabianski:77
    koscienly:79
    ramsey:77
    diaby:77
    gervinho:84
    arshavin:85
    chamakh:81
    siquillaci:77
    bentder:79
    rosicky:81
    eboue:77
    almunia:76
    vela:74
    miyaichi:71
    traore:73
    lansbury:69
    frimpong:66
    mannone:70
    easmont:68
    jenkinson:60
    bartley:69
    watt:68

istemediğin kadar

Çok sağol cevabın için ps3'e çıkınca demosu orada oynayacağım oyunu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.