Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://****.com/files/704916796/fifa12_demo_install_eu.zip

ben dosyayı rapide attım ordan indiriyorum
  • Arkadaşlar şuanda şikayet ettiğimiz şeylerin çoğu alışkanlıklarımızdan ötürü... Yani oyuna iyice adapte olduğumuzda hepsi bize normal gelecektir diye düşünüyorum.. Bence yapılan düzeltmelerin hepsi çok iyi.. Oyuna denge gelmiş.. Artık o Multiplay maçlardaki çok gollü maçlar olmaz diye düşünüyorum.. Çünkü oyun ağırlaştı, kaleciyle karşı karşıya gol atmak daha zor, topu defansın arkasına sarkıtmak daha zor.. Defansın yapay zekası geliştirilmiş.. Paslar daha güzel olmuş, şutlar daha güzel olmuş.. Yürüyerek çalım atma kolaylaştırılmış.. Hepsi bence çok iyi gelişmeler.. Yeni defans yapma sistemine ben alışamadım eskisini kullanıyorum.. Zor yani o sisteme alışmak... Oyunda oyuncuların bireysel özellikleri daha iyi yansıtılmış, mesela fabragas'ın xavi'nin, iniesta'nın pasları gerçekten farklı, hissediyorsunuz.. Messi topu aldımı kıvrak, düşmüyor, daha iyi top sürüyor.. Önceki oyunda Walcott ile Messi arasındaki fark daha azdı mesela.. Şimdi daha hissedilir.. Kaleciyle karşı karşıya olayını bence iyi yapmışlar.. Önceki oyunda her pozisyon goldü.. Azcık çapraz yap şut tuşuna dokun yuvarlana yuvarlana top giriyordu içeri, böylesi daha iyi oldu bence... Havadan paslarda da düzeltme iyi olmuş, Fifa 11'de attığın 10 havadan pasın 9'u isabetli oluyordu.. 1'i de defanstan sekiyordu yani.. Hepsi yerinde oluyordu, böylesi daha iyi oldu daha gerçekçi.. Ayrıca yerden kesilen ortalar ve havadan kesilen ortalar da tam aimbot gibi gitmiyor artık, farklı yerlere gidiyor, bazen arkalara düşüyor bazen sekiyor falan gerçekten daha iyi olmuş.. Bir de defans oyuncularının o ortalara daha bir çabayla vurması gerçekten tehlikenin olduğu hissini size hissettiriyor.. Öncekinde sadece topa çıkıyorlardı.. Yani sanki top ortasahaya düşüyormuş gibi çıkıyorlardı.. Bir de şut çeken adamın önünü artık daha güzel kapatıyorlar.. Benim akşam yaklaşık 3-4 saatlik oyunumda aklıma gelen tespitlerim bunlardı.. İlerleyen vakitlerde göreceğiz daha farklılıkları...

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Arkadaşlar şuanda şikayet ettiğimiz şeylerin çoğu alışkanlıklarımızdan ötürü... Yani oyuna iyice adapte olduğumuzda hepsi bize normal gelecektir diye düşünüyorum.. Bence yapılan düzeltmelerin hepsi çok iyi.. Oyuna denge gelmiş.. Artık o Multiplay maçlardaki çok gollü maçlar olmaz diye düşünüyorum.. Çünkü oyun ağırlaştı, kaleciyle karşı karşıya gol atmak daha zor, topu defansın arkasına sarkıtmak daha zor.. Defansın yapay zekası geliştirilmiş.. Paslar daha güzel olmuş, şutlar daha güzel olmuş.. Yürüyerek çalım atma kolaylaştırılmış.. Hepsi bence çok iyi gelişmeler.. Yeni defans yapma sistemine ben alışamadım eskisini kullanıyorum.. Zor yani o sisteme alışmak... Oyunda oyuncuların bireysel özellikleri daha iyi yansıtılmış, mesela fabragas'ın xavi'nin, iniesta'nın pasları gerçekten farklı, hissediyorsunuz.. Messi topu aldımı kıvrak, düşmüyor, daha iyi top sürüyor.. Önceki oyunda Walcott ile Messi arasındaki fark daha azdı mesela.. Şimdi daha hissedilir.. Kaleciyle karşı karşıya olayını bence iyi yapmışlar.. Önceki oyunda her pozisyon goldü.. Azcık çapraz yap şut tuşuna dokun yuvarlana yuvarlana top giriyordu içeri, böylesi daha iyi oldu bence... Havadan paslarda da düzeltme iyi olmuş, Fifa 11'de attığın 10 havadan pasın 9'u isabetli oluyordu.. 1'i de defanstan sekiyordu yani.. Hepsi yerinde oluyordu, böylesi daha iyi oldu daha gerçekçi.. Ayrıca yerden kesilen ortalar ve havadan kesilen ortalar da tam aimbot gibi gitmiyor artık, farklı yerlere gidiyor, bazen arkalara düşüyor bazen sekiyor falan gerçekten daha iyi olmuş.. Bir de defans oyuncularının o ortalara daha bir çabayla vurması gerçekten tehlikenin olduğu hissini size hissettiriyor.. Öncekinde sadece topa çıkıyorlardı.. Yani sanki top ortasahaya düşüyormuş gibi çıkıyorlardı.. Bir de şut çeken adamın önünü artık daha güzel kapatıyorlar.. Benim akşam yaklaşık 3-4 saatlik oyunumda aklıma gelen tespitlerim bunlardı.. İlerleyen vakitlerde göreceğiz daha farklılıkları...

+1

çok iyi özetlemişsin. fifa11 bazı konularda çok kolaydı, oyunun buglarını kullanarak avantaj sağlanıyordu. şimdi bug yok oyunda biraz yavaşlatılınca oyun kurmak pas yapmak gerekiyor. oyun çıkmadan önce videolarda tanıtılan player vision olayı çok iyi yansıtılmış dediğin gibi xavi ile cesc ile çok daha geniş alana pas ile hükmedebiliyoruz diğer oyuncuların saha görüşü dar olduğundan oyunu kuran oyuncularla topu buluşturmak çok daha önemli artık. eskiden her ortasaha oyuncusuyla havadan top u forvetin önüne atabiliyorduk artık dediğim gibi vision sayesinde çok dengeli olmuş.

ekleme: bunu arkadaşlarıma da söyledim burada da söyleyeyim. eğer biz geçen sene fifa11 pc yerine fifa11 konsol oynasaydık bu oyunu bu kadar çok yadırgayan çıkmazdı. çünkü 2 yıllık bir atlama yapmış olduk bir anda ve herkesin hoşuna gitmedi bu değişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 14 Eylül 2011; 11:17:13 >

• Beyler oyunu lcd tv'de oynayan varmı?

Ben ultramonla tvye atamadım fifayı, diğer oyunlarda sorun yok, bunda bir hata pencersi geliyor ve sadece 0001 yazıyor.

Aslında lazım olan fifa.exe parametresi, yani direkt ikinci ekranda açılması için. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Arkadaşlar şuanda şikayet ettiğimiz şeylerin çoğu alışkanlıklarımızdan ötürü... Yani oyuna iyice adapte olduğumuzda hepsi bize normal gelecektir diye düşünüyorum.. Bence yapılan düzeltmelerin hepsi çok iyi.. Oyuna denge gelmiş.. Artık o Multiplay maçlardaki çok gollü maçlar olmaz diye düşünüyorum.. Çünkü oyun ağırlaştı, kaleciyle karşı karşıya gol atmak daha zor, topu defansın arkasına sarkıtmak daha zor.. Defansın yapay zekası geliştirilmiş.. Paslar daha güzel olmuş, şutlar daha güzel olmuş.. Yürüyerek çalım atma kolaylaştırılmış.. Hepsi bence çok iyi gelişmeler.. Yeni defans yapma sistemine ben alışamadım eskisini kullanıyorum.. Zor yani o sisteme alışmak... Oyunda oyuncuların bireysel özellikleri daha iyi yansıtılmış, mesela fabragas'ın xavi'nin, iniesta'nın pasları gerçekten farklı, hissediyorsunuz.. Messi topu aldımı kıvrak, düşmüyor, daha iyi top sürüyor.. Önceki oyunda Walcott ile Messi arasındaki fark daha azdı mesela.. Şimdi daha hissedilir.. Kaleciyle karşı karşıya olayını bence iyi yapmışlar.. Önceki oyunda her pozisyon goldü.. Azcık çapraz yap şut tuşuna dokun yuvarlana yuvarlana top giriyordu içeri, böylesi daha iyi oldu bence... Havadan paslarda da düzeltme iyi olmuş, Fifa 11'de attığın 10 havadan pasın 9'u isabetli oluyordu.. 1'i de defanstan sekiyordu yani.. Hepsi yerinde oluyordu, böylesi daha iyi oldu daha gerçekçi.. Ayrıca yerden kesilen ortalar ve havadan kesilen ortalar da tam aimbot gibi gitmiyor artık, farklı yerlere gidiyor, bazen arkalara düşüyor bazen sekiyor falan gerçekten daha iyi olmuş.. Bir de defans oyuncularının o ortalara daha bir çabayla vurması gerçekten tehlikenin olduğu hissini size hissettiriyor.. Öncekinde sadece topa çıkıyorlardı.. Yani sanki top ortasahaya düşüyormuş gibi çıkıyorlardı.. Bir de şut çeken adamın önünü artık daha güzel kapatıyorlar.. Benim akşam yaklaşık 3-4 saatlik oyunumda aklıma gelen tespitlerim bunlardı.. İlerleyen vakitlerde göreceğiz daha farklılıkları...

Bende ekleme yapayım , fifa 11 de plase şutu çok fazla kullanan ve şikayetçi olan biri olarak fifa 12 de plase şutların zorlaştırılmasına çok sevindim.Fifa 11 de pozisyonunu bulduğum gibi affetmiyordum.Fifa 12 de ise plase ile şut çekmek gerçekten yetenek istiyor , hem o pozisyonu yaratacaksın hemde o mükemmel kalecileri geçeceksin.Birde yapay zekayı inanılmaz derecede geliştirmişler , hiç düşünmediğimiz şeyleri yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 14 Eylül 2011; 11:33:25 >

• selam bu demo extender icinden rna.ini cikmiyor mu? Sanki hala sure ayni. Yoksa yanlis yere mi baktim? Halftime.length'ı ne yapmaliyim?

2) ben oyundan ciktigimda bile fifa.exe32 calisiyor gorunuyor. Nedeni?

3) Screen sleep denen sey nerede kullaniliyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 14 Eylül 2011; 11:37:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Beyler oyunu lcd tv'de oynayan varmı?

Ben ultramonla tvye atamadım fifayı, diğer oyunlarda sorun yok, bunda bir hata pencersi geliyor ve sadece 0001 yazıyor.

Aslında lazım olan fifa.exe parametresi, yani direkt ikinci ekranda açılması için. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Ben Philips 82 ekran LCD TV de 1080p Full HD oynuyorum, yağ gibi akıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

quote:

ikinci ekrana görüntüyü nasıl verdiniz?

• quote:

ultramondan kısayolla açmadan önce, oyunun settingsinden çözünürlüğü tv ye uygun yap ondan çıkıyor o sorun. fifa11 de de yapıyordu. bende birazdan tv de oynayacğaım.
  • FIFA şu Manager bölümüne bi el atsa tadından yenmez..Acaba bu oyunda bi gelişme varmı yoksa herzman yaptıkları gibi sadece al-sat üzerine mi kurmuşlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

demo extender nasıl kullanılıyor ?

?
  • Bende neden seyirciler görükmüyor, grafik kötü. uzaktan adamın eli düm düz görünüyor. full ayarlarda acıyorum oyunu ama görüntü cok kötü. saha renksiz ve düz. cizgiler kötü. pc yi 106 ekrana bagladıkdan sonra görüntüde bi bozulma oldu die korkuyorm yaw
  • intel pentium dual core e 2180 2.01 ghz
    2gb ram 800 mhz
    asus EN9500GT 1 gb

bu sistemde en düşükte bile kasıyor ne yapmak lazım
  • quote:

quote:

quote:

ikinci ekrana görüntüyü nasıl verdiniz?

Ben sadece LCD TV kullanıyorum. Tek ekran.

• İndiriyorum, oyunu kurup kısa bir paylaşım yapabilirim.
  • Kaleciler çıldırtıyor.Hep harika, hep mükemmel kurtarışlar... Abartmışlar !
  • quote:

Geçen seneye kadar fifadan nefret ederdim, pes benim için vazgeçilmezdi, fifa iyi olsa onu oynarım derdim, ama fifa 5 para etmezdi, fakat son birkaç yıl içerisinde Konaminin oyunu geliştirme problemleri nedeniyle, uzun yıllardan sonra ilk defa geçen sene fifayıda pcme kurdum, tabi EA Sportsun pc oyuncularını gerikazanmak için yaptığı hamlelerinde etkisi büyüktü, ve geçen yıl hem fifa hemde pes oynadım.

Bu sene ise Konami pes 2012 ile beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Elbette demoya göre konuşuyorum ama bu saatten sonra full sürümdede pek bi değişiklik olmayacak zaten. Oyun o eski Pes havasından uzaklaşmış, bambaşka bir şey olmuş, zaten demodaki o top sürüş şekli ve kalecilerin aptalca hareketleri hepimizce malum. Bunlar düzelse bile bişeyler eksik kalmış oyunda. Ayrıntılara giremeyeceğim şimdi. Ha bu sene Pes oynamam mı? Elbette oynarım.

Fakat;

Maladyonun diğer tarafında bugün beni tam anlamıyla mest eden bir Fifa 12 var. Saatlerdir oynuyorum, pes 6 dan buyana hiçbir futbol oyunundan bu kadar zevk almamıştım. Top fiziği olmuş, şutlar olmuş, paslar olmuş, pozisyonlar artık tek düze değil, gol çeşitliliği var, animasyonlar harika, grafikler harika, atmosfer harika... Ufak tefek kusurlar ise bu kadar zenginliğin yanında hiç önemli değil benim için.
    Fifa daha iyi olsun Fifa oynarım diyordum, evet Fifa bu sene kesinlikle Pesten çok çok üstün ve daha iyi bir oyun olmuş. Ve ben bu sene çok fifa, azıcıkta pes oynayacağım. Tebrikler EA Sports.

senin ağır pesci olduğunu bilirim ben de öyleydim geçen seneye kadar dürüst yorumuna katılıyorum

• bu oyun için logitech f310 gamepad almak istiyorum yeter mi

lakin 15-20 liralık joystickler lede oynanır ama sinirlendiğimde kaybettiğimde onları çabuk parçalıyorum biraz paralı bir şey olursa daha uzun ömürlü olur :)
  • FIFA 2012 pek beğenmedim.

FIFA 2011 daha güzeldi. FIFA 2012 oynanış tarzı hafif den PES'e kaymış gibi geldi bana. (Buradan kastım oyunda bir abartılı gevşeklik var. PES 2011 de aynı şey vardı o sebeple Pes ile bir benzerlik belirtisi kullandım)

FIFA 2011

EA ve Konami firmaları anlayamıyorum nedense. Bir sene çok güzel oyun çıkarıyorlar sonraki sene bozuyorlar. Demo pek hoşuma gitmedi. Ful oyun çıkınca daha net yorum yapmak lazım. Demolar çok yanıltıcı olabiliyor.

Kimi oyun var demo sürümü oynuyorsun harika esas oyun çıkıyor berbat yada tam tersi demo sürüm berbat esas oyunu süper olan oyunlar olabiliyor.

Şimdilik FIFA 2011 diyorum.
  • http://www.aralgame.com/asp/product/3064/FIFA-12-br-ONSIPARIS

şuradaki oyun bildiğimiz pc için olan oyun değilmi???

fiyatı bu kadar düşükmü??? benim aklımda neden 120 liralı rakamlar kaldı?? eğer buysa ben zaten çıktığında orjinal alıcam diyordum şimdi hemen ön sipariş vericem
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.