Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

http://www.aralgame.com/asp/product/3064/FIFA-12-br-ONSIPARIS

şuradaki oyun bildiğimiz pc için olan oyun değilmi???

fiyatı bu kadar düşükmü??? benim aklımda neden 120 liralı rakamlar kaldı?? eğer buysa ben zaten çıktığında orjinal alıcam diyordum şimdi hemen ön sipariş vericem

İndirmişler. 80 tl idi.
  • quote:

o saçma ayak ucu ile dokunup kalecideki bugdan gol atmak ne kadar zevk veriyor anlamıyorum. 10da 10 gol atılıyordu o şekilde çünkü resmen kaleci bugını kullanmaktı o bug olmayınca daha mantıklı daha akılcı vuruşlar gerekiyor.

bahsettiğim vuruş sizin söylediğiniz vuruş değil. plase tuşuyla beraber yavaşça yerden köşeye bırakmaktan bahsediyorum. fifa 11 de zaten fazla gol oluyordu, bu defans sistemi ile daha da fazla gol olacak gibi. kalecileri ve vuruş sistemini değiştirerek bunu değiştirmeye çalışmışlar sanırım. evet alışkanlıktan doğan bir şey elbette ama saçma olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

fiyatı bu kadar düşükmü??? benim aklımda neden 120 liralı rakamlar kaldı?? eğer buysa ben zaten çıktığında orjinal alıcam diyordum şimdi hemen ön sipariş vericem

120 tl yanlış kalmış aklınızda kdv dahil ön sipariş 95 tl idi. Yanındada şapka veya tsirt hediyeli idi. Hediye yine yazıyo ama stoklarla sınırlı diyor. Fiyatı baya aşağıya çekmişler. Cdkey satanlar 40 tl ye satıyorlar bende ön siparişimi onlara vermiştim. Elimde kutu olsun diyosanı maddiyata göre 24 tl pek bişey değil sonuçta 1 kereye mahsus. Eğer alma niyeti olan varsa bu fırsatı kaçırmasın. Aral bu ne yapacakları belli olmaz artırabilirler bakarsınız yarın. Geçici bi kampanyada olabilir. Vakit kaybetmeden verin ön siparişinizi yada cd keylere yönelin

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

İndirmişler. 80 tl idi.

bugüne kadar hiç orjinal oyun almadım ilk kez bunu çıktığında alıcam diye düşünüyordum aklımda niyeyse 120-130 gibi bir rakam kalmıştı

şimdi 68 lira görünce şaşırdım bu kadar düşük beklemiyordum

sanırım benim aklımda kalan fiyatlar ps3 için olan fiyatlardı :S pek piyasayı bilmediğim belli :)

bu fiyata gayet uygun şimdi verdim ön sipariş

• oyun fena sardı lakin kolun analogunu haşat ettik oynamaktan

şöyle sağlam bir gamepad tavsiyesi yapabilecek var mı? hemen dağılmamalı
  • fifa 11 deki o hızlı,çevik oynanış gitmiş.adamlar hantallaşmış gibi geldi bana.ama yapay zeka bu sene yapay bi zeka olmaktan sıyrılmış bence.karşımızda gerçek oyuncu varmış gibi adeta.nereye top atacağımı önceden çok iyi kestiriyor.süper olmuş bence yapay zeka.hatta bazı arkadaşların da şikayet ettiği durum gibi kaleciler de her topu çıkarıyor.gol atmak zorlaşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

fifa 11 deki o hızlı,çevik oynanış gitmiş.adamlar hantallaşmış gibi geldi bana.ama yapay zeka bu sene yapay bi zeka olmaktan sıyrılmış bence.karşımızda gerçek oyuncu varmış gibi adeta.nereye top atacağımı önceden çok iyi kestiriyor.süper olmuş bence yapay zeka.hatta bazı arkadaşların da şikayet ettiği durum gibi kaleciler de her topu çıkarıyor.gol atmak zorlaşmış

yalnız hatırladığım kadarıyla fifa 11 demosu da böyle yavaştı

2 hafta sonra bekleyelim full sürümü eminim ki hız problemi yoktur onda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

oyun fena sardı lakin kolun analogunu haşat ettik oynamaktan

gamepad tavsiyesi bende istiyorum beyler

logitech f310 nasıldır çabuk bozulurmu elimizde kalırmı???
  • Bütçe sorunu yoksa, Xbox 360 gamepadi dışındakiler yalan. Dandik snopyleri de tüm Logitech'leri de kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Bütçe sorunu yoksa, Xbox 360 gamepadi dışındakiler yalan. Dandik snopyleri de tüm Logitech'leri de kullandım.

logitechleri uzun süre kullanmadın galiba. her sene gamepad alan ben 2 yıldır almıyorum chillstream sayesinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

oyun fena sardı lakin kolun analogunu haşat ettik oynamaktan

gamepad tavsiyesi bende istiyorum beyler

logitech f310 nasıldır çabuk bozulurmu elimizde kalırmı???

Elin PS3 koluna alisik sa F310 degilse Orginal XBOX360 kolu , ikisinde on numaradir.
  • beyler xbox ın wirelesslı kolunu pcye baglıyabılırmıym
  • Pc icin gereken aliciyi alirsaniz baglayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiC

Pc icin gereken aliciyi alirsaniz baglayabilirsiniz.

onun adını yazarmısın
  • Arkadaşlar snopy dandik kol ile oyuna girebiliyorum gerekli regedit ayarlarını yaptım ancak oyuncuları topu ayağından aşıyor sürekli ? Çözümü var mıdır bunun acaba?
  • quote:

quote:

quote:

İndirmişler. 80 tl idi.

bugüne kadar hiç orjinal oyun almadım ilk kez bunu çıktığında alıcam diye düşünüyordum aklımda niyeyse 120-130 gibi bir rakam kalmıştı

sanırım benim aklımda kalan fiyatlar ps3 için olan fiyatlardı :S pek piyasayı bilmediğim belli :)

Bu Cd key olayını biri bana anlatabilirmi, fiyatı gayet makul. Oyunu kopya indirip, oyunda bir bölüme cd keyimi giriyoruz nasıl oluyor, hep duyuyorum bu cd key olayını ama hiç almadım...

• beyler sizce dxden xbox360 kablolu kol alsammı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

Arkadaşlar FİFA 11 i silmeden FİFA 12 yi kurmak için ;

1- notepadi açı ve demofix.reg isimli dosya oluşturun

2- bunu içine yapıştırın ve kaydedin.
    quote:

REGEDIT4

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\1DC6AEF331AE7EC47AE47AA4A4A0B7C5]

3- önce bu dosyayı çalıştırın ve sonrasında Fifa 12 demoyu kurun

sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

quote:

quote:

İndirmişler. 80 tl idi.

Bu Cd key olayını biri bana anlatabilirmi, fiyatı gayet makul. Oyunu kopya indirip, oyunda bir bölüme cd keyimi giriyoruz nasıl oluyor, hep duyuyorum bu cd key olayını ama hiç almadım...

Oyunun keyini birinden satın alırsın. ( mesela forumda onlarca satış yapan güvenilir arkadaşlar var ). Daha sonra ea download manager, steam, origin vs vs oyunu nereden indirmen gerekiyorsa oradan indirirsin. Daha sonra keyi girersin oyun orjinal olur.

Yani oyunu kopya indirmek diye bir şey yok. Oyunu yine ea'nin serverlerinden çekeceksin.

• Teşekkür ederim bilgi için, bişey daha saracağım fifayı origin'den indirmek için mesela yine kredi kartı falan gibi bişey istemiyormu? elimde key olduğunu nerden biliyor.. o sistem nasıl işliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.