Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten installer ile gelmiyormuş açık şekilde geliyor. fifa.exe dışındakileri kopyalayıp demonun game klasörüne yapıştırmak yeterli. ha birde rna.ini lazım içinde skip_bootflow= 1 yazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

zaten installer ile gelmiyormuş açık şekilde geliyor. fifa.exe dışındakileri kopyalayıp demonun game klasörüne yapıştırmak yeterli. ha birde rna.ini lazım içinde skip_bootflow= 1 yazan

yok bildiğin autorun'ı setup'ı var bunun mecbur kurmak lazım
  • hadi ya daha inmedi bakamadım. kurulumda serial istiyormu ? ea oyunları serial ister. nasıl kurmuş bu adamlar bunu
  • P2P sürümü de çıkmış hangisi daha iyi?
  • benim indirdiğim link portable yani rardan çıkarınca oyun kurulu oluo.tek yapmam gereken crack bekleyip crak dosyalarını oraya atmak

zaten fifa.exe ye tıklayınca release data check diyor yani crackle doyuracaz bunu demek oluo :)
  • quote:

hadi ya daha inmedi bakamadım. kurulumda serial istiyormu ? ea oyunları serial ister. nasıl kurmuş bu adamlar bunu

İstiyor bir arkadaş denedi 29'un da aktive edilecek diyor yüklenmiyor

FİFA 12 Demo Çıktı
     FİFA 12 Demo Çıktı

• tahmin ettiğim gibi, senin indirdiğin p2p-clone sürüm, berkan ın indirdiği dediğim yöntemle çalışıyor. ama sadece exhibition kısmı
  • Öyle olsa gerek içeriği de budur.

FİFA 12 Demo Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permanent. -- 24 Eylül 2011; 11:11:23 >
  • onu key alanlar indirebilir. 29unda origine tanıttıkları gibi girmiş olurlar oyuna.
  • Çıkış tarihi, 27 Eylül'e çekildi.

http://www.ea.com/soccer/fifa
  • zaten 27 eylül çok yerde söyleniyordu resmi olarak görmek güzel oldu. açılmış halini indirdim birazdan deneyeceiğim, clone versiyonunuda indireyimde key gelince hemen akarım
  • quote:

zaten 27 eylül çok yerde söyleniyordu resmi olarak görmek güzel oldu. açılmış halini indirdim birazdan deneyeceiğim, clone versiyonunuda indireyimde key gelince hemen akarım

Bizde ilaç gelince akarız herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuntimeException -- 25 Eylül 2011; 15:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yspolat

quote:

zaten 27 eylül çok yerde söyleniyordu resmi olarak görmek güzel oldu. açılmış halini indirdim birazdan deneyeceiğim, clone versiyonunuda indireyimde key gelince hemen akarım

Bizde crack gelince akarız herhalde

xbox içinmi pc için mi indirdiniz pc ise geride kalmayalım

• Ya ben herseyi denedim. Ne kar yagiyor ne yagmur. Niye olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Ya ben herseyi denedim. Ne kar yagiyor ne yagmur. Niye olabilir?

Demo olduğu için.

Bu arada oyunu hem pc hem xbox da oynuyorum. Gerçekten süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

arkadaşlar benim gibi gamepad alacaklar için yazıyorum şu an en uygun fiyatlar bimekste mevcut.. ben f710 aldım bana maliyeti ;

Logitech F710 Kablosuz Gamepad (940-000118) 1 73,46 73,46
    Lojistik Hizmet Bedeli 1 5,51 5,51

3 taksit yaptırdım tabiki..tıklayın
    Logitech F710 Kablosuz Gamepad >> 82,12 TL
    Logitech F510 Titreşimli Gamepad >> 65,41 TL
    Logitech F310 Gamepad >> 48,37 TL

F310 kargo dahil 53.80 e geliyo.exa ayni gun kargo + uyelik puani 5tl cek yapinca yaklasik 51liraya geliyo.bugun elime gecmesi lazim yorum yapamiyorum simdiden

Eline geçince yorumlarını eksik etme hocam..

yurtiçi kargonun azizliğine uğradım.22sinin sabahı bulunduğum ile geldi kargo hala bekliyorum ama...

• fifa 12 full torrent link isteyenler pm atsın
  • çalışmıyor beyler demo yöntemi ile. bir türlü açamadım. acele etmenize gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

quote:

Orijinalden alıntı: yspolat

quote:

Bizde crack gelince akarız herhalde

xbox içinmi pc için mi indirdiniz pc ise geride kalmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuntimeException -- 25 Eylül 2011; 15:54:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Ya ben herseyi denedim. Ne kar yagiyor ne yagmur. Niye olabilir?

Demo olduğu için.

Bu arada oyunu hem pc hem xbox da oynuyorum. Gerçekten süper olmuş.

Beni yanlis anladin. Demo expander kurduktan sonra diyorum. 10'ar dakika mac suresi ama kar veya yagmur goremiyorum. Videolara gore demoda da calisiyor gorunuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 24 Eylül 2011; 13:10:35 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.