Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

xbox a cıktı pcyede cıksaya yaww....

yakında düşer oyun pardon çıkar.

bu gece çıksa ne güzel olur yaw...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

xbox a cıktı pcyede cıksaya yaww....

yakında düşer oyun pardon çıkar.

bu gece çıksa ne güzel olur yaw...

ins bakalim,oyun abd de erken çıkarsa 27 eylulden once kesin gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 23 Eylül 2011; 18:23:13 >

• Çıksın hiç bakmayacagım sp ye direk dalacagim onlineye gamerangerden kopacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Ben fifa hastasi degilim hatta bu oyundaki donma ve takilmalar canima tak etti ama su FAİL videolarinin
    montaj oldugunu ve PES manyaklari tarafindan hazirlandigini dusunuyorum. Simdiye kadar
    boyle sacma seylere ben denk gelmedim.

demoda 100-150 maç yapmışımdır bir tane fail oldu onuda burda paylaştım(pique nin kafa üstü dönüşü). ufak tefek çarpışmaları bile abartıyor bazıları , ki demo sürümü bu

hocam o kadar maç nasıl yaptın ben 20-25 maç yaptım 20 sine yakınında yenildim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

quote:

quote:

Ben fifa hastasi degilim hatta bu oyundaki donma ve takilmalar canima tak etti ama su FAİL videolarinin
    montaj oldugunu ve PES manyaklari tarafindan hazirlandigini dusunuyorum. Simdiye kadar

demoda 100-150 maç yapmışımdır bir tane fail oldu onuda burda paylaştım(pique nin kafa üstü dönüşü). ufak tefek çarpışmaları bile abartıyor bazıları , ki demo sürümü bu

hocam o kadar maç nasıl yaptın ben 20-25 maç yaptım 20 sine yakınında yenildim zaten

çok hoşuma gitti yeniyorum yeniliyorum berabere kalıyorum, her maçtan ayrı zevk aldım valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok hoşuma gitti yeniyorum yeniliyorum berabere kalıyorum, her maçtan ayrı zevk aldım valla

ben yenildikçe sinir katsayım yükseldi artık semi-pro veya professional da taklıyom legendary da olmuyo bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Çıksın hiç bakmayacagım sp ye direk dalacagim onlineye gamerangerden kopacağım

gameranger ile oynanmayacak bu seneki oyun. ben orjinal almayı düşünüyorum şahsen 50-55 liraydı vatan'da.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben yenildikçe sinir katsayım yükseldi artık semi-pro veya professional da taklıyom legendary da olmuyo bu işler

Aynen bende demo çıktığından bu yana günde en az 5,6 maç yapıyorum öyle abartı bir buga rastlamadım ,bugları bulan arkadaşlar oyunu oynamaktan çok buglarla uğraşıyorlar galiba

• Gameranger yalan oldu bu sene orjinal alın ultimate gelin :D
  • hep fifa fail verilmesin buda pesten gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

gameranger ile oynanmayacak bu seneki oyun. ben orjinal almayı düşünüyorum şahsen 50-55 liraydı vatan'da.

Nası ya _?
  • quote:

quote:

BEYLER BEN BU LANET OLASI DONMA VE TAKILMALARDAN KURTULAMIYORUM. Oyun ciddi sekilde yukleniyor
    merkezi islemciye tamam da fifa 11'de bile boyle izdirap vermiyordu ya.

Screen_sleep denedim olmadi, vsync kapattim olmadi, windowed mode yaptim yine olmadi bir de NOLDUYSA
    OYUN HIZI BENDE SLOWDa bile en az NORMAL gibi.

Oyunu aç aşağı indir ve öncelik atadan real time yada gerçek zamanlı seç.Oyunun fps yi 60 a olmassa 50 ye olmazsa 40 a oda olmadı 30 a kitle.

Bu yontem tuttu ama realtime yapamadim izin vermedi. High yapabildim o da oyundaki donmalari kaldirdi. Takilmalar cok da rahatsiz etmiyor oynanisi etkilemedikce.

Impact Engine gayet iyi calisiyor genelde. Bir carpisma yasadim akillara zarar. Benim hucum oyuncusu rakip savunma oyuncusuna burunla bir girdi, rakip ters takla atti ucarak. Oyunu alismak ve yaptigim hareketleri gorebilmek icin "slow" da oynuyorum. Simdi
    tek sorunum sey kaldi_ DEMO EXPANDER KULLANMAMA RAGMEN KAR DA YAGMIYOR YAGMUR DA! Dedim acaba grafik render
    kalitesi dusuk oldugundan midir, ortaya getirdim hala NE KAR YAGIYOR NE YAGMUR!

Niye olabilir? (Oyun dizinine attim demo expander'i ve 10 dk sure calisiyor lakin KAR DA YOK YAGMUR DA)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Logitech f310 için yorumlarınız nedir arkadaşlar?Almayı düşünüyorumda..

f serisi aynı tasarım. f310, f510 ve f710 aradaki farklar olarak f310 titreşimsiz, f510 titreşimli ve f710 kablosuz geliyor. üçünde de xinput seçeneği var. ben f310 aldım gayet memnunum. mesela deus ex oynarken (pek aksiyona dayalı oynamıyorum) klavyeye çökmekten belim ağrıyınca oyundan felan çıkmadan veya ayarlama yapmadan alıyorum gamepadi elime, arkadaki tuşu xinput'a getiriyorum tık diye kontrol gamepade geçiyor. fifa'da vb oyunlarda zaten tam uyumlu. sağlam bir gamepad hangi modelini alırsan al

f310 da karar kıldım hocam teşekkür ederim açıklaman için.

• quote:

quote:

quote:

Nası ya _?

lan game yok bu sene

• hala düşmedimi oyun nete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

hala düşmedimi oyun nete

Xbox yada PS'cı isen gözün aydın yoksa seni şöyle bekleme koltuğuna alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

arkadaşlar benim gibi gamepad alacaklar için yazıyorum şu an en uygun fiyatlar bimekste mevcut.. ben f710 aldım bana maliyeti ;

Logitech F710 Kablosuz Gamepad (940-000118) 1 73,46 73,46
    Lojistik Hizmet Bedeli 1 5,51 5,51

3 taksit yaptırdım tabiki..tıklayın
    Logitech F710 Kablosuz Gamepad >> 82,12 TL
    Logitech F510 Titreşimli Gamepad >> 65,41 TL
    Logitech F310 Gamepad >> 48,37 TL

F310 kargo dahil 53.80 e geliyo.exa ayni gun kargo + uyelik puani 5tl cek yapinca yaklasik 51liraya geliyo.bugun elime gecmesi lazim yorum yapamiyorum simdiden

Eline geçince yorumlarını eksik etme hocam..

• Beyler Ps göruntusu ile pc goruntusu 11 den beri aynı olacak deniyor 11de muazzam farklar vardı 12 icin 2sindede oynayan varmı ?
  • xbox kolunu puan ile alabileceğim bir yer var mı bldgnz :D xbox kulları pc de de oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler Ps göruntusu ile pc goruntusu 11 den beri aynı olacak deniyor 11de muazzam farklar vardı 12 icin 2sindede oynayan varmı ?

demolara bakaraktan diyebilirim ki Ultra ayarda full hd de PC, PS den açık ara kaliteli ve muazzam.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.