Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

BEYLER BEN BU LANET OLASI DONMA VE TAKILMALARDAN KURTULAMIYORUM. Oyun ciddi sekilde yukleniyor
    merkezi islemciye tamam da fifa 11'de bile boyle izdirap vermiyordu ya.

Screen_sleep denedim olmadi, vsync kapattim olmadi, windowed mode yaptim yine olmadi bir de NOLDUYSA
    OYUN HIZI BENDE SLOWDa bile en az NORMAL gibi.

Oyunu aç aşağı indir ve öncelik atadan real time yada gerçek zamanlı seç.Oyunun fps yi 60 a olmassa 50 ye olmazsa 40 a oda olmadı 30 a kitle.
  • benim oyuna bir şey oldu

ilk çıktığından beri şakır şakır oynuyordum şimdi oyun birden açılmaz oldu tıklıyorum oyuna girer gibi oluyor fifa 12 yazısının olduğu ekran çıkıyor sonra tekrar masaüstüne atıyor ilk defa oluyor

az önce pc den gereksiz bi kaç oyun program vs sildim ama oradada fifa ile ilgili bir şey yoktu anlayamadım sorunu

ben oyunu sipariş ettim oyun elime ulaşıp pc ye kurmadan önce makineye sağlam bir format atmak istiyorum biraz yawaşlama falan oldu

ancak formattan sonra oyunu yüklediğimde kasma takılma falan yaparmı diye korkuyorum çok war burda kasıyor takılıyor diyen ekran kartını güncelle bilmem ne diye cewaplar geliyor çok da bilmiyorum bu işleri :)

şu an 0 sorunla müthiş bir şekilde oynuyordum demoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Bildiğiniz ucuza F510 Gamepad satan yer var mı?İnternet mağazası da olabilir.

dolar yükseldiği için midir bilmem ama f510 çok pahalı
    http://www.netsiparis.com/detay/16821187051/LOGITECH-F510-RUMBLE-GAMEPAD-USB-940-000114
    f310 daha tercih edilesi, titreşim farkı var bir tek. gerçi o da pahalı bence

cahilliğime verin bugüne kadar 10 larca gamepad kırdım fifa pes oynarken ancak tamamı 10-15 liralık snoopy vs di..

fifa 12 için f310 aldım 50 küsüre net üzerinden elime ulaştı

ilkk kez bu kadar kaliteli bir şey le oynuyorum yön tuşları diğer snoopy vs lerden farklı tuşlar yapışık sanki oraya öyle takmışlar yerinden çıkacak gibi duruyor acaba dedim kolda mı bir şey var sanırım hepsi öyleymiş :) elimiz alışkın değil kaliteye :D

daha önce logitech precision(analogsuz model) almıştım. kesinlikle çok kaliteliydi. d-pad tuşları da dediğiniz gibiydi. ben öylesini daha çok seviyorum zaten ps3'de d-pad kullanamam mesela...

her neyse. logitech kesinlikle çok kaliteli gamepad yapıyor. yeterli bütçesi olanlara önereceğim ilk marka olur kendisi.

• arkadaşlar samsung r580 de oynuyorum full ayarlarda oyunda bir sıkıntı yok. Gamepadle oynayında rahat 3-4 yiyorum. Klavyede deniyim diyorum giriyotum oyuna tüm ayarları yapıyorum maça başlıyorum bi gariplik var. Kontrol ayarlarına giriyorum tekrar ki herşey yine manuel değişmiyor bi türlü legancy ye alsamda eski usul savunma yapmıyor. Gamepadde legancy yapınca savunma eski usul oluyor ondan yana sıkıntı yok klavye ile oynayan arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşıyormu acaba ??

Bu arada cdkeyshare den bi mail geldi dağıtıcımcı firma iki kutu çıkarıcakmış oyunu FİFA 12 ve FİFA 12 Extended Edition olarak benden de 5 dolar fiyat farkı istediler almak istersem diye. Böyle bi bilginiz varmı acaba ?
  • oyunda kafa golü atabilen var mı? bol bol orta açıyorum bi denk getirip düzgün kafa vuruşu yapamadım. lt ile rakibi ittirerek avantaj sağlamaya çalışıyorum ama olmuyor bir türlü .
  • Ben bol bol atıyorum. Ortayı açarken adam değiştirme tuşuna da basarak açın, adamın biraz önüne atıyor topu, orta yaptiginiz adami da kosu tusuyla pozisyon aldirirsaniz rahat rahat atarsınız.

Edit: Ortayı yaptıktan sonra kolu aksi yönde tutun.(Kaleciden uzağa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 22 Eylül 2011; 11:22:30 >
  • Merhabalar arkadaşlar bir gamepad alacağim Vatan Bilgisayar'dan tavsiyeniz hangi ürünler olabilir?Saygılarımla..
  • Ps2 orjinal sony kol alıp çevirici ile PC de kullanmak mı daha mantıklı yoksa logitech 310 modelini almak mı?PS2 kolu toplam 50 lira flan logitech magazalarda 60 lira?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Ps2 orjinal sony kol alıp çevirici ile PC de kullanmak mı daha mantıklı yoksa logitech 310 modelini almak mı?PS2 kolu toplam 50 lira flan logitech magazalarda 60 lira?

tabiiki logitech bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

Ps2 orjinal sony kol alıp çevirici ile PC de kullanmak mı daha mantıklı yoksa logitech 310 modelini almak mı?PS2 kolu toplam 50 lira flan logitech magazalarda 60 lira?

tabiiki logitech bence

Ya öyle diyorsunda o logitech kolla 6 ay önce oynamıştım yön tuşlarına basarken biraz zorlandım alışık olmadığımdan da kaynaklanabilir.Sonuçta fifa 12 de arkadaslar arasında yapışık olmayan sony kollarla oynucaz.Yukarıda dediğim kollardan herhangi biri beni 2 sene götürücekse ps2 alışık olduğumuz için daha mantıklı değil mi?
  • fifayı hatta pesi de dijital yön tuşlarıyla oynamak oynanışa balta vurur. analoga alışmaya bakın adamlar mis gibi 360derece dribbling-pas sistemi yaptı siz hala 8 yön oynuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Merhabalar arkadaşlar bir gamepad alacağim Vatan Bilgisayar'dan tavsiyeniz hangi ürünler olabilir?Saygılarımla..

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • quote:

quote:

quote:

tabiiki logitech bence

Ya öyle diyorsunda o logitech kolla 6 ay önce oynamıştım yön tuşlarına basarken biraz zorlandım alışık olmadığımdan da kaynaklanabilir.Sonuçta fifa 12 de arkadaslar arasında yapışık olmayan sony kollarla oynucaz.Yukarıda dediğim kollardan herhangi biri beni 2 sene götürücekse ps2 alışık olduğumuz için daha mantıklı değil mi?

kardeş sen kendi bildiğini yap en iyisi bizim dediğimizi beğenmezsen bize söversin ps2 kolu al o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 22 Eylül 2011; 15:02:42 >

• Oyunun yeni motoru gerçekten çok iyi olmuş. Yalnız birkaç giderilmesi gereken duruma var.
    - Uzaktan çekilen şutların çoğuna defans ayak koyduğu için FIFA 11 de uzaktan şutları plaseyle çekince baya etkili oluyordu en azından defansı aşıp kaleye buluyordu. Ama bu oyunda birebirdeki plaseler oldukça yerinde olmasına karşı Ceza sahası dışında plaseyle vurunlan topların hepsi uçuyor. Öyle bombeli bir vuruşun o şekilde yükselmesi imkansız
    - Yapay zeka müthiş olmuş . CPU çok güzel alan kapatıyor ama top karşıdayken 1 adamı kontrol edebildiğiniz için ( En fazla 2 oda sadece press) Alanı kapatamıyorsunuz o yüzden rakip üstünüze hızlı bir şekilde gelmeyince maç çok sıkıcı hale geliyor. (yani cpu'nun oyuncuları bizim oyuncularımızdan daha zeki )
    -Yeni çarpışma motorundan sanırım. Faullerin çoğunu atlıyor CPU ve çok can sıkıyor.
    -Birde arka arkaya duran oyuncularda auto selectte sıkıntı var pas yavaş olsada arkadakini seçiyor. Yada tam tersi durumlar.
    -Birde hücumda çoğalma sıkıntısı var benim için ama o sanırım full oyunda custom tactics ile halledebilir.

Pes fanı fln demeyin nefret ederim pesten. Oyunun yeni motorları müthiş gerçekten. Çok sevdim oyun büyük ihtimalle efsane olur saydığım sıkıntıların hiçbiri oyunu seven birini uzaklaştırmaz. Ama benim gibi çabuk sinirlenen birine çok gamepad kırdırabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpy -- 22 Eylül 2011; 16:21:05 >

• oyunun beğenmediğim tek yanı oyuncu gol attıktan sonra en yakınındaki takım arkaşının ona sarılıp gol sevincini yaşayamaması.çok sinir bozucu gerçekten.
  • Oyun tamamen pvp ye göre yapılmış gibi geldi bana. CPU'ya karşı da oynanacak elbet ama diğerinin zevki bambaşka. O sebepledir ki, oyunu karşılıklı oynadıktan sonra karar vermek lazım nasıl olduğuna... Örneğin, şu an defans yapma konusunda çok şikayet eden var ancak pvp olduğunda iki taraf da aynı durumla karşı karşıya kalacağından, (CPU hatasız oynuyor Professional ve üstünde malum) ortaya çok zevkli maçlar çıkacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 22 Eylül 2011; 16:25:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tabiiki logitech bence

kardeş sen kendi bildiğini yap en iyisi bizim dediğimizi beğenmezsen bize söversin ps2 kolu al o zaman

Sorun olmaz mesela ben eski orjinal PS2 kolumu converter ile PC'ye bağladım gayet güzel bir şekilde oynuyorum. Açıkcası bu hareketleri ben tanıdıklara gol çakarken yapacağım için ve TR'de X360 bulunan kafe sayısının bir elin parmak sayısını aşmadığı için PS kolları bu durumda çok daha mantıklı aslında.

• Benim oyun siyirdi. Bir de ya gozlerime bir sey oldu ya da artik zirt pirt image res.degistirmekten,fullscreen windowed yapmaktan siyirdim. Adamlari uzun ince gormeye basladim ve eskisine gore cok uzak geliyor kamera sanki sinek gibiler.
    Hatta su demo expanderle ben bir turlu kar ve yagmur yagdiramadim. Seciyorum ama oyunda bu efekti goremiyorum.

Son olarak, bunu fifa 09'dan beri yasiyorum. Laptopta/netbook oynarken batarya modunu ausbalanciert(balanced) tan hocheleistung
    yuksek performans)a getirdigimde oyunun hizi normal seviyesinde gibi oluyor. Oysa oyun hizi slow secili ayarlarda. Bunu
    bir turlu anlayamadim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawice

arkadaşlar samsung r580 de oynuyorum full ayarlarda oyunda bir sıkıntı yok. Gamepadle oynayında rahat 3-4 yiyorum. Klavyede deniyim diyorum giriyotum oyuna tüm ayarları yapıyorum maça başlıyorum bi gariplik var. Kontrol ayarlarına giriyorum tekrar ki herşey yine manuel değişmiyor bi türlü legancy ye alsamda eski usul savunma yapmıyor. Gamepadde legancy yapınca savunma eski usul oluyor ondan yana sıkıntı yok klavye ile oynayan arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşıyormu acaba ??

Bu arada cdkeyshare den bi mail geldi dağıtıcımcı firma iki kutu çıkarıcakmış oyunu FİFA 12 ve FİFA 12 Extended Edition olarak benden de 5 dolar fiyat farkı istediler almak istersem diye. Böyle bi bilginiz varmı acaba ?

evet klavye ile ayar yapınca assisted-manuel bölümünde save yapmıyor gamepad ile yapıyor sanırım aynı sorun fıfa11 dede vardı klavye ile yardımlar menüsü kapalıydı hiç bişi yapamıyorduuk 1.01 patch i ile klavye kullananlarda o ayarları deiştirebiliyordu

• Vatan Bilgisayar'dan bir gamepad önerebilirmisiniz arkadaşlar?F/p ürünü olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.