Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Ben bol bol atıyorum. Ortayı açarken adam değiştirme tuşuna da basarak açın, adamın biraz önüne atıyor topu, orta yaptiginiz adami da kosu tusuyla pozisyon aldirirsaniz rahat rahat atarsınız.

Edit: Ortayı yaptıktan sonra kolu aksi yönde tutun.(Kaleciden uzağa)

kafa golü atabildim pro'da bu şekilde. rt kornerlerde işe yarar belki ama normal ortalarda bir işe yaramadı bende. Bahsettiğin gibi geriye doğru basarak orta açınca daha rahat gol atılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Vatan Bilgisayar'dan bir gamepad önerebilirmisiniz arkadaşlar?F/p ürünü olursa sevinirim.

http://www.exa.com.tr/logitech/oyun_kollari/logitech_f310-366-13875.html

bu ürünü sipariş ettim yarın geçer elime.güzel performans için bunu seçtim ucuza alıpta analog bozuldu hassasiyet azaldı uğraşmak istemedim.üye oldugunda gelen 1000 puanı 5lira hediye çeki yapabiliyoruz galiba o şekilde çok uygun fiyata geliyo havale ile. vatanda baktım 63 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Vatan Bilgisayar'dan bir gamepad önerebilirmisiniz arkadaşlar?F/p ürünü olursa sevinirim.

http://www.exa.com.tr/logitech/oyun_kollari/logitech_f310-366-13875.html

bu ürünü sipariş ettim yarın geçer elime.güzel performans için bunu seçtim ucuza alıpta analog bozuldu hassasiyet azaldı uğraşmak istemedim.üye oldugunda gelen 1000 puanı 5lira hediye çeki yapabiliyoruz galiba o şekilde çok uygun fiyata geliyo havale ile. vatanda baktım 63 lira.

Teşekkür ederim

• Snopy Jwin ler çok mu kötüdür arkadaşlar,kullananınız var mı hiç?
  • quote:

Snopy Jwin ler çok mu kötüdür arkadaşlar,kullananınız var mı hiç?

gamepad bir kere alıyorsunuz almışken iyi birşey alın. Ben 2004'ten beri bir sürü farklı gamepad alıp(ucuz 10-15 lira) denedim. Hepsinde bir sorun vardı ya tuşları sertti ya analoğu sertti ya da çabuk bozuldu vs. 2 sene önce logitech chillstream aldım(45tl) hemen hemen hergün kullanıyorum en ufak bir sorunu yok herşey olması gerektiği gibi. Sonuç olarak bu tip kaliteli gamepad'lerden tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Snopy Jwin ler çok mu kötüdür arkadaşlar,kullananınız var mı hiç?

gamepad bir kere alıyorsunuz almışken iyi birşey alın. Ben 2004'ten beri bir sürü farklı gamepad alıp(ucuz 10-15 lira) denedim. Hepsinde bir sorun vardı ya tuşları sertti ya analoğu sertti ya da çabuk bozuldu vs. 2 sene önce logitech chillstream aldım(45tl) hemen hemen hergün kullanıyorum en ufak bir sorunu yok herşey olması gerektiği gibi. Sonuç olarak bu tip kaliteli gamepad'lerden tavsiye ederim.

Teşekkür ederim..
  • Oyun ne zaman çıkıyor arkadaşlar ?
  • Key satan internet harici flan yer var mı İstanbulda ?
  • 27 eylül de çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muss99

27 eylül de çıkıyor.

Evet 27 Eylül de çıkıyormuş , benim aklıma nasıl girdi bu tarih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 23 Eylül 2011; 8:59:46 >
  • http://goo.gl/5tk4

şuna benzer bir gamepad var ancak oyuna girmeye çalıştığımda fifa 12 yazısından sonra hemen masaüstüne atıyor.logitec almak gerek sanırım
  • 27 eylül mü ? çok az kalmış 4 gün sonra tam sürüm
  • Çıksında oynayayım diyeceğim ancak bir dahaki çarşıya kısmetse... Pes 12 ve Fifa12` merak ediyorum baya.
  • arkadaşlar benim gibi gamepad alacaklar için yazıyorum şu an en uygun fiyatlar bimekste mevcut.. ben f710 aldım bana maliyeti ;

Logitech F710 Kablosuz Gamepad (940-000118) 1 73,46 73,46
    Lojistik Hizmet Bedeli 1 5,51 5,51

3 taksit yaptırdım tabiki..tıklayın
    Logitech F710 Kablosuz Gamepad >> 82,12 TL
    Logitech F510 Titreşimli Gamepad >> 65,41 TL
    Logitech F310 Gamepad >> 48,37 TL

• Logitech f310 için yorumlarınız nedir arkadaşlar?Almayı düşünüyorumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

arkadaşlar benim gibi gamepad alacaklar için yazıyorum şu an en uygun fiyatlar bimekste mevcut.. ben f710 aldım bana maliyeti ;

Logitech F710 Kablosuz Gamepad (940-000118) 1 73,46 73,46
    Lojistik Hizmet Bedeli 1 5,51 5,51

3 taksit yaptırdım tabiki..tıklayın
    Logitech F710 Kablosuz Gamepad >> 82,12 TL
    Logitech F510 Titreşimli Gamepad >> 65,41 TL
    Logitech F310 Gamepad >> 48,37 TL

F310 kargo dahil 53.80 e geliyo.exa ayni gun kargo + uyelik puani 5tl cek yapinca yaklasik 51liraya geliyo.bugun elime gecmesi lazim yorum yapamiyorum simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 23 Eylül 2011; 16:04:48 >

• quote:

Logitech f310 için yorumlarınız nedir arkadaşlar?Almayı düşünüyorumda..

f serisi aynı tasarım. f310, f510 ve f710 aradaki farklar olarak f310 titreşimsiz, f510 titreşimli ve f710 kablosuz geliyor. üçünde de xinput seçeneği var. ben f310 aldım gayet memnunum. mesela deus ex oynarken (pek aksiyona dayalı oynamıyorum) klavyeye çökmekten belim ağrıyınca oyundan felan çıkmadan veya ayarlama yapmadan alıyorum gamepadi elime, arkadaki tuşu xinput'a getiriyorum tık diye kontrol gamepade geçiyor. fifa'da vb oyunlarda zaten tam uyumlu. sağlam bir gamepad hangi modelini alırsan al
  • xbox a cıktı pcyede cıksaya yaww....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

xbox a cıktı pcyede cıksaya yaww....

yakında düşer oyun pardon çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.