Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu nasıl bir top fiziğidir ya çok yapmacık resmen balon gibi vuruyorsun alakasız bi şekilde havalanıp iniyor berbat bence.. Top sürmeler paslar yine ayağa yapışık gibi gidiyor. Sırf bu yüzden fifa oynamıyorum bu sene değişmiştir diye demoyu kurdum daha da rezalet..

bir futbol oyununda yapılmış en iyi top fiziği, paslar ve top sürmelere sahiptir bu oyun. bunları da göremiyorsan koyu bir pes fanısın, fifa'yı oynaman da hiçbir şeye değil doğrudan oyuna hakarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: trabzonlu_325

quote:

burda okudum oyun şöyle mükemmel böyle mükemmel deniliyo hep cektim baktim oyuna pesin ikinci demosu cok cok daha eglenceli geldi bana bide spiker gelcek o oyuna peh bu 14. sene fifa yine kötü yine kötü

bi kötü yanını sölesene neyini beğenmedin

basta kontrollerden dolayi baya bi zorladi arti oynanisi begenmedim stad seyirci vs ilgilendirmiyo beni buarada hersene fifa serisini falan takip eden biri diilim 98den sonra 99 biraz 2000den sonrakilerin hicbirini begenmiyorum pesle menejerlik keser beni fifa12 bedava gelse ne hdd de yer harcarim nede zaman

konusuna damlamayı biliyorsun ama ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trabzonlu_325

quote:

burda okudum oyun şöyle mükemmel böyle mükemmel deniliyo hep cektim baktim oyuna pesin ikinci demosu cok cok daha eglenceli geldi bana bide spiker gelcek o oyuna peh bu 14. sene fifa yine kötü yine kötü

bi kötü yanını sölesene neyini beğenmedin

basta kontrollerden dolayi baya bi zorladi arti oynanisi begenmedim stad seyirci vs ilgilendirmiyo beni buarada hersene fifa serisini falan takip eden biri diilim 98den sonra 99 biraz 2000den sonrakilerin hicbirini begenmiyorum pesle menejerlik keser beni fifa12 bedava gelse ne hdd de yer harcarim nede zaman

konusuna damlamayı biliyorsun ama ;)

merak ettim yorum yaparken sana mı sorcak bu forumdaki herkes ? sana göre angelina joliede güzel olabilir ama bana göre diil (buarada sadece örnek verdim şimdi sen onuda tartışmaya başlarsın :)

• Arkadaşlar şutlarla ilgili bi sorum var.Arena rooney ile oynarken şuta LT ile basınca sanki top spin gidiyomuş gibi oluyo.ben mi öyle zannettim yoksa LT nin şut a bi değişiklik kazandırdığı doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albayh

Arkadaşlar şutlarla ilgili bi sorum var.Arena rooney ile oynarken şuta LT ile basınca sanki top spin gidiyomuş gibi oluyo.ben mi öyle zannettim yoksa LT nin şut a bi değişiklik kazandırdığı doğru mu?

doğru duydun lt ile değişik şekillerde şut çekebiliyorsun
  • http://www.youtube.com/watch?v=r4a8liHvd6I&feature=player_embedded gol sevinçlerini bilerek yapmak için
  • FIFA tutkudur.
  • Bildiğiniz ucuza F510 Gamepad satan yer var mı?İnternet mağazası da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Bildiğiniz ucuza F510 Gamepad satan yer var mı?İnternet mağazası da olabilir.

dolar yükseldiği için midir bilmem ama f510 çok pahalı
    http://www.netsiparis.com/detay/16821187051/LOGITECH-F510-RUMBLE-GAMEPAD-USB-940-000114
    f310 daha tercih edilesi, titreşim farkı var bir tek. gerçi o da pahalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

http://www.netsiparis.com/detay/16821187051/LOGITECH-F510-RUMBLE-GAMEPAD-USB-940-000114

HB'de ikisi arasında 4 liralık bir fark var.F510 alacağım sanırım.

• topa yerden sert vurmak için ne yapmak gerek? Yerden vurabilmek için şut tuşuna bas çek yapıyorum yavaş gidiyor bu seferde. Birde penaltı atarken duraksama hangi tuşla yapılıyor bulabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 21 Eylül 2011; 1:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

topa yerden sert vurmak için ne yapmak gerek? Yerden vurabilmek için şut tuşuna bas çek yapıyorum yavaş gidiyor bu seferde. Birde penaltı atarken duraksama hangi tuşla yapılıyor bulabilen var mı?

Yerden vuruş için ayağın dışıyla az basıp deneyin Bazen şık goller oluyor yerden
  • Ben fifa hastasi degilim hatta bu oyundaki donma ve takilmalar canima tak etti ama su FAİL videolarinin
    montaj oldugunu ve PES manyaklari tarafindan hazirlandigini dusunuyorum. Simdiye kadar
    boyle sacma seylere ben denk gelmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Ben fifa hastasi degilim hatta bu oyundaki donma ve takilmalar canima tak etti ama su FAİL videolarinin
    montaj oldugunu ve PES manyaklari tarafindan hazirlandigini dusunuyorum. Simdiye kadar

ekran kartın ne dostum
  • Takılmalar için oyunu window modda başlat arkadaşım bakalım düzelecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Ben fifa hastasi degilim hatta bu oyundaki donma ve takilmalar canima tak etti ama su FAİL videolarinin

demoda 100-150 maç yapmışımdır bir tane fail oldu onuda burda paylaştım(pique nin kafa üstü dönüşü). ufak tefek çarpışmaları bile abartıyor bazıları , ki demo sürümü bu
  • Şut tuşuna bastıktan sonra geri yön tuşuna basarsanız , biraz daha yerden gider.. Penaltı da şut a bastıktan sonra bir kez daha şut tuşuna basın fake atar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santana1905 -- 21 Eylül 2011; 15:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

cahilliğime verin bugüne kadar 10 larca gamepad kırdım fifa pes oynarken ancak tamamı 10-15 liralık snoopy vs di..

fifa 12 için f310 aldım 50 küsüre net üzerinden elime ulaştı

ilkk kez bu kadar kaliteli bir şey le oynuyorum yön tuşları diğer snoopy vs lerden farklı tuşlar yapışık sanki oraya öyle takmışlar yerinden çıkacak gibi duruyor acaba dedim kolda mı bir şey var sanırım hepsi öyleymiş :) elimiz alışkın değil kaliteye :D

• sistem solda beyler. Nvidia veya ATI/AMD degil yani. Windowed modu da pek ise yaramadi.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.