Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albayh

quote:

Orijinalden alıntı: iamrich

oyun hzını arttır gayet akıcı paslaşma

zaten hızlı da oynuyorum ama istenile yerlere top atmak biraz daha zor gibi.control ayarlarında da tüm ayarlar assisted olarak ayarlı.sanırım bu fifa 12 den kaynaklı.11 de ki gibi pas yapamayacağız.aralara çok iyi toplar atıyodum ben 11 de.

zorlaştırmışlar onu , bence daha iyi oldu fifa 11 de çok rahat havadan paslaşıyordum fifa 12 de öyle değil , daha gerçekçi olmuş böyle.Aralara pas alışınca atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: albayh

quote:

Orijinalden alıntı: iamrich

oyun hzını arttır gayet akıcı paslaşma

zaten hızlı da oynuyorum ama istenile yerlere top atmak biraz daha zor gibi.control ayarlarında da tüm ayarlar assisted olarak ayarlı.sanırım bu fifa 12 den kaynaklı.11 de ki gibi pas yapamayacağız.aralara çok iyi toplar atıyodum ben 11 de.

zorlaştırmışlar onu , bence daha iyi oldu fifa 11 de çok rahat havadan paslaşıyordum fifa 12 de öyle değil , daha gerçekçi olmuş böyle.Aralara pas alışınca atarsın.

alışcaz artık.bi de full sürümü çıksa.gündüzleri oynamaktan bıktım.stad da çok iyi deil.signal iduna park süper oluyo.full sürümü bekliyoz

• oyunda paslar çok hantal top gidicek diye iki saat bekliyoruz. şutlarda gerçekçi olacak diye oncelikle vuracağım adamın onunu şoyle 4-5 metre açıyorum malum beyfendi iki saat gerilmesi lazım sonrasında geriliyo ve fifanın bi klasiği olan kalenin yanından dışarı gidiyo yada direğe çarpıyo. bi de şu durum var oyunlarda. mesela f1 oyunu çıktı çok gerçekçi hata yapma lüksün yok herşeye dikkat etmek zorundasın vs. herşey çok güzel ama ote yandan blur a bakıyosun saçma sapan gerçekçilikle alakası yok ama zevkli ve herkez zevk alarak oynuyo ve bitiriyo oyunu. demek istediğim insanlar zevk almak için oynuyolar oyunları çok gerçekçi yapıcam deyip oyun oldugunu unutmamak ve dengeyi korumak lazım. fifa 11 çok zevkliydi fifa 12 de daha çok gerçek hissi var tabii ama bana 11 kadar zevk vermedi.
  • Fifa çıktı ama oyunda sanki problemler var, çok ağır ilerliyor acaba pc mi kaldırmıyor. Oyunu burdan indirdim http://www.indirhadi.com/Program/6634/FIFA_2012_Demo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhann -- 20 Eylül 2011; 0:54:46 >

• Demoyu denemedim yalnız, sağlam bug'lar var gibi.
  • Merakla beklenen EA Sports tarafından hazırlanan Fifa 12'nin full sürümünde Türkiye Liginin olup olmayacağı merak konusuydu.
    Önce yapılan açıklamalarda ve fifasoccerbog'dan yayınlanan takım listelerinde Türkiye Liginin olmadığını gördük.Fakat daha sonra Radikal gazetesi yazarları tarafından Fifa 12'nin full sürümünün denendiği ve 18 takımında yayınlanacak full sürümde olduğu söylendi.Hatta bizde bunu alıntı yaparak sitemizde paylaştık Radikal Gazetesine güvenerek.
    İşte Radikal Gazetesi'nden alıntı yaparak paylaştığımız o yazı.Okumak İçin Tıklayın

Ama EA Sports Türkiye'deki Fifa severlerin mail ve twitlerine sonunda gerekli cevabı verdi.Verdi vermesine ama biraz alay edercesine bir cevap oldu bu işte EA Sports'un twitterden verdiği cevap:

"Hayır, FIFA 12'De Türkiye Ligi Olmayacak ama Creation Centre'dan yeni bir lig yapabileceksin"

Ayrıca daha önce fifasoccerblog'da yayınlanan takım listesinin de onaylanığını EA Sports twitter hesabından onayladı.

Kaynak:http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/09/ea-sportsdan-acklama-fifa-12-de-turkiye.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltran26 -- 20 Eylül 2011; 2:14:42 >

• Kaleciler futbol oyunu tarihinde gördüğüm en iyi keleciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

http://www.youtube.com/watch?v=YAR6I_T-uVc&

Demoyu denemedim yalnız, sağlam bug'lar var gibi.

Fail Engine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 20 Eylül 2011; 2:17:48 >
  • http://haberoyun.net/?p=637

FIFA 12'den gol sevinçleri tutorial'i,

güzel şeyler var, birkaç beğendiğim harekette var. Sanırım başlı başına birkaç tanesini her gol attığımda yapacam asdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: hofirat

http://haberoyun.net/?p=637

FIFA 12'den gol sevinçleri tutorial'i,

güzel şeyler var, birkaç beğendiğim harekette var. Sanırım başlı başına birkaç tanesini her gol attığımda yapacam asdf

Bu gol sevinçlerine bakarsak , alttaki video oyun hatası değil

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhann

Fifa çıktı ama oyunda sanki problemler var, çok ağır ilerliyor acaba pc mi kaldırmıyor. Oyunu burdan indirdim http://www.indirhadi.com/Program/6634/FIFA_2012_Demo.html

Demoda genel olarak problem var.
  • quote:

Bunlar ne böyle ya haha

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Bunlar ne böyle ya haha

bunlar gerçekmi ya bu kadar komik kareleri nasıl yakalamışlar bravo .

• Oyun güzel olmuş ama gerçekçiliği baltalayan birkaç şey var... Bence kaleciler haddinden fazla iyi, çarprazdan yada birebirde gol yemiyorlar, birebirde her top kaleciden sekiyor... Bunu düzeltmeliler bence birde sahaya dizilimlerde hata var. Geçen senede hep diyordum, rakip kaleci degaj yaparken yine bizim savunmamız hep orta saha çizgisinde, savunmayı geride kursanızda değişmiyor. O yüzden orta saha kalabalık olduğundan oyun karmaşık bir orta saha mücadelesine dönüşüyor ve hoş olmuyor.
  • PC versiyonunda bu ultimate team versiyonunu ne kadar kişi oynar acaba?Ps3 ün yarısı hatta çeyreği olsa yeterde daha azı olursa ps3 ile aynı sistem ve paket parası olmaması gerek bence.
  • Bu daha guzelmis

• Bu nasıl bir top fiziğidir ya çok yapmacık resmen balon gibi vuruyorsun alakasız bi şekilde havalanıp iniyor berbat bence.. Top sürmeler paslar yine ayağa yapışık gibi gidiyor. Sırf bu yüzden fifa oynamıyorum bu sene değişmiştir diye demoyu kurdum daha da rezalet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu nasıl bir top fiziğidir ya çok yapmacık resmen balon gibi vuruyorsun alakasız bi şekilde havalanıp iniyor berbat bence.. Top sürmeler paslar yine ayağa yapışık gibi gidiyor. Sırf bu yüzden fifa oynamıyorum bu sene değişmiştir diye demoyu kurdum daha da rezalet..

Şut ve pasları semi'ye alın öyle yorum yapın. Her şey otomatikteyken tabi ki öyle olacak. Topun ayağa yapışma olayı da bana PES'te daha kötü geldi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu nasıl bir top fiziğidir ya çok yapmacık resmen balon gibi vuruyorsun alakasız bi şekilde havalanıp iniyor berbat bence.. Top sürmeler paslar yine ayağa yapışık gibi gidiyor. Sırf bu yüzden fifa oynamıyorum bu sene değişmiştir diye demoyu kurdum daha da rezalet..

Alkolsüzken daha iyi gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.