Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: selmes

Her şey iyi güzel oyun dört dörtlük laf yok; yanlız artık birbrinin aynısı golleri atmaktan gına geldi.Şutu manuel yapsamda çok fazla bir gol çeşidi yok oyunda.
    Gamepadle oynuyorum (xbox 360 gamepad) ya koşu yoluna veriyorum ilerdeki atıyor yada karambole içeri giriyorum ani bir şutla gol.Topda sürekli aynı şekilde gol oluyor çok nadirde kafa golü attım ama onlarda kopyala yapıştır cinsi sağada sanki 30 kişi varmış gibi geliyor oynarken boş alan yok.
    Profosionel de oynuyorum dediğim gibi teknik olarak çok iyi bir futbol oyunu yapmışlar tebrikler ea'ye ama gol yollarında çeşitlilik den yana hale daha pes ilerde.

gol atabilmek için kendini aynı şekilde kasıyor olmayasın. işin ilginç tarafı ben daha aynı golleri bile atamadım. hepsi aşırı derecede farklıydı.

Haklı olabilirsin ama ben genelde ezbere oynamam.Pc ye karşı bahsediyorum, oyunu kimseyle test edemedim daha.Oynarken yapay zeka açık verene kadar top çeviriyorum genelde sonra o açıkdan içeri dalıyorum
    Uzaktan şutlar nedense genelde direkde patlıyor, kaleci desen maşşalah panter aşırtmadan gol atmak çok zor (çalım bilmiyorum, anologlarla hafif oynayarak yaptıklarım hariç) ama yanlış anlaşılmasın oyunu çok beğendim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Her şey iyi güzel oyun dört dörtlük laf yok; yanlız artık birbrinin aynısı golleri atmaktan gına geldi.Şutu manuel yapsamda çok fazla bir gol çeşidi yok oyunda.
    Gamepadle oynuyorum (xbox 360 gamepad) ya koşu yoluna veriyorum ilerdeki atıyor yada karambole içeri giriyorum ani bir şutla gol.Topda sürekli aynı şekilde gol oluyor çok nadirde kafa golü attım ama onlarda kopyala yapıştır cinsi sağada sanki 30 kişi varmış gibi geliyor oynarken boş alan yok.
    Profosionel de oynuyorum dediğim gibi teknik olarak çok iyi bir futbol oyunu yapmışlar tebrikler ea'ye ama gol yollarında çeşitlilik den yana hale daha pes ilerde.

gol atabilmek için kendini aynı şekilde kasıyor olmayasın. işin ilginç tarafı ben daha aynı golleri bile atamadım. hepsi aşırı derecede farklıydı.

Haklı olabilirsin ama ben genelde ezbere oynamam.Pc ye karşı bahsediyorum, oyunu kimseyle test edemedim daha.Oynarken yapay zeka açık verene kadar top çeviriyorum genelde sonra o açıkdan içeri dalıyorum
    Uzaktan şutlar nedense genelde direkde patlıyor, kaleci desen maşşalah panter aşırtmadan gol atmak çok zor (çalım bilmiyorum, anologlarla hafif oynayarak yaptıklarım hariç) ama yanlış anlaşılmasın oyunu çok beğendim.

l1+o aşırtmasından cacık olmaz.ibrahimovic gibi bi adamla önce r2 ye basılı tutarak ceza sahasına gel kaleci açılmaya basladıgı an elini çek r2 den oyuncu yavaslayınca kareye bas.Xbox koluna göre rt ile ceza sahasına gir kaleci açılınca elini rt de çek hemen x e bas.

• beyker uplayaalım konuyu
  • pro da oynuyorum adam geçemiyorum birini geçsem diğerini geçemiyorum olmuyor, işte olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediOlmusGidiyorsun

quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

Yapılan Dün kü İstatisliklere Göre Fifa Demo Oynanış Miktarı %70, Pes Demo Oynanış Miktarı %30 Olduğu Açıklandı.

Yani Dünyada Fifayı 567.890.456 Milyon Kişi Oynarken,Pesi 78,563,321 Kişi Oynamış.

(Silenzi0 Pek Fazla Havanlama İstersen.)

münasip bir yerimle öyle güldüm ki anlatamam :D

adam dünya istatistik kurumu müdürü beyler.

Bunu Berlinin Kazanı Yayınladı Ben Saymadım Arkadaşım.

Adam Liseli Beyler.

oyunlar çıkalı 1 hafta olmadı dünyanın %10 luk kısmı bu oyunları oynadı + bi de bu sayılıp istatistik çıkartıldı öyle mi?

ben de şerminin kafası panpa

Şuuru Açık mı Doktor Bey

Berlinin kafası ne yav ? Merlinin azabı olmıcakmı o ?

Arkadaşım sen ilk bakacağın siteyi öğren ondan sonra istatistik yaz buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

pro da oynuyorum adam geçemiyorum birini geçsem diğerini geçemiyorum olmuyor, işte olmuyor

Sırtını yaslayarak git , ani dönüşler falan yap geçebiliyorsun
  • Oyunun çıkmasına son 10 gün

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 19 Eylül 2011; 2:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

UHEUHE Super olmuş:) Sabah sabah çok güldüm ya:))
  • Demo çıktığından beri sürekli oynuyorum bence de yapay zekaya karşı oynamak biraz eziyet olmuş ya.. Hele bi oyun çıksın online oyunda göreceğiz oyunun tadını.. Çünkü legendary'de adamlar ne defansın arkasına top bırakıyor, ne çalım atabiliyorsun, ne orta kesip gol atabiliyorsun.. Baya topu alıp oyun kuracan 10 dk da gidip gol atacaksın.. Üstte selmas arkadaşın dediği bi tek düzelik yok oyunda bence, sana öyle gelmesinin sebebi yapay zekaya karşı hep aynı yollardan gol atmayı deniyor olman muhtemelen.. Oyunun full versiyonunu bekleyelim bakalım.. Bence online oyun çok zevkli olacaktır.. Umarım multiplay kısmını Fifa 11'deki gibi rezil yapmazlar da zevkle oynarız oyunu.. Bu demo baydı beni biraz, gol atmak eziyet olmuş yapay zekaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 19 Eylül 2011; 10:14:12 >
  • quote:

hahahahhahha :D
  • quote:

gülmekten gözümden yaş geldi
    süper bi uyum olmuş.oynarken çok görecez herhalde bu uçan sabrileri

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Demo çıktığından beri sürekli oynuyorum bence de yapay zekaya karşı oynamak biraz eziyet olmuş ya.. Hele bi oyun çıksın online oyunda göreceğiz oyunun tadını.. Çünkü legendary'de adamlar ne defansın arkasına top bırakıyor, ne çalım atabiliyorsun, ne orta kesip gol atabiliyorsun.. Baya topu alıp oyun kuracan 10 dk da gidip gol atacaksın.. Üstte selmas arkadaşın dediği bi tek düzelik yok oyunda bence, sana öyle gelmesinin sebebi yapay zekaya karşı hep aynı yollardan gol atmayı deniyor olman muhtemelen.. Oyunun full versiyonunu bekleyelim bakalım.. Bence online oyun çok zevkli olacaktır.. Umarım multiplay kısmını Fifa 11'deki gibi rezil yapmazlar da zevkle oynarız oyunu.. Bu demo baydı beni biraz, gol atmak eziyet olmuş yapay zekaya..

legendary i geçtim proda yenemiyorum ya fifa 11 böle değildi abi ya bu nedir sabahtan beri kafayı yedirtti bana seedorfa bi geliyo tmm adam yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

gülmekten gözümden yaş geldi
    süper bi uyum olmuş.oynarken çok görecez herhalde bu uçan sabrileri

halep te 70 arşın

• bu yapay zeka değil ileri zeka olmuş , ama memnunuz

legendaryde barçayı yenene tebrikler
  • BEYLER BEN BU LANET OLASI DONMA VE TAKILMALARDAN KURTULAMIYORUM. Oyun ciddi sekilde yukleniyor
    merkezi islemciye tamam da fifa 11'de bile boyle izdirap vermiyordu ya.

Screen_sleep denedim olmadi, vsync kapattim olmadi, windowed mode yaptim yine olmadi bir de NOLDUYSA
    OYUN HIZI BENDE SLOWDa bile en az NORMAL gibi.
  • arkadaşlar ben pc için fifa12 ye uygun kol alacam. Varmıdır bir tavsiye.
    Net te araştırdım maşallah hepsinde bir problem var.
    Gerçi ben sadece fia oynuyorum. Test edip onaylayan tabi fiyatıd a kol gibi olmayan tavisyeleriniz var ise paylaşınız lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuksan

arkadaşlar ben pc için fifa12 ye uygun kol alacam. Varmıdır bir tavsiye.
    Net te araştırdım maşallah hepsinde bir problem var.
    Gerçi ben sadece fia oynuyorum. Test edip onaylayan tabi fiyatıd a kol gibi olmayan tavisyeleriniz var ise paylaşınız lütfen.

valla ben platoon un gamepadini kullanıyorum fiyatı da 20 lira gayet de güzel joysticklerle hareketlerde de bi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

BEYLER BEN BU LANET OLASI DONMA VE TAKILMALARDAN KURTULAMIYORUM. Oyun ciddi sekilde yukleniyor

Screen_sleep denedim olmadi, vsync kapattim olmadi, windowed mode yaptim yine olmadi bir de NOLDUYSA

ekranda titreme mi var dostum kartın nvidiaysa çözümünü biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonlu_325

quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

BEYLER BEN BU LANET OLASI DONMA VE TAKILMALARDAN KURTULAMIYORUM. Oyun ciddi sekilde yukleniyor

ekranda titreme mi var dostum kartın nvidiaysa çözümünü biliyorum

bende de hava toplarınd slow motion mode gibi bişey oluyor ve ekran kartım nvdia gtx 260 çözüm önerini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.