Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @wildlove ben demoyu 3 defa indirdim. ki bugün takım açma patch i bilmemne bişeyler denedim pes için yama gibi, bozdu oyunu hata raporu veriyor şimdi bi daha indircem 4 olacak.
    oyunları herkes 1 defa indirmiyor ki. ayrıca böyle uçuk bir fark olması imkansız bence.
  • Ben pasları manuel yapmak istiyorum fakat kaydetmiyor.Ayarlara girince hepsi manuel gibi görünüyor fakat hiç biri değilBi kaç yorum daha gördüm bununla ilgili ama çözümü olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

@wildlove ben demoyu 3 defa indirdim. ki bugün takım açma patch i bilmemne bişeyler denedim pes için yama gibi, bozdu oyunu hata raporu veriyor şimdi bi daha indircem 4 olacak.
    oyunları herkes 1 defa indirmiyor ki. ayrıca böyle uçuk bir fark olması imkansız bence.

Oyunun setup'ı yok mu arkadaşım sende
  • arkadaşlar demofix ile fifa 11 silmeden fifa 12 kurdum.

şimdi denetim masasından fifa 11i kaldıramıyorum fifa 12 gözükmüyor bile orda.

Çözümü nedir? Bilen var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

Yapılan Dün kü İstatisliklere Göre Fifa Demo Oynanış Miktarı %70, Pes Demo Oynanış Miktarı %30 Olduğu Açıklandı.

Yani Dünyada Fifayı 567.890.456 Milyon Kişi Oynarken,Pesi 78,563,321 Kişi Oynamış.

(Silenzi0 Pek Fazla Havanlama İstersen.)

münasip bir yerimle öyle güldüm ki anlatamam :D

adam dünya istatistik kurumu müdürü beyler.

Bunu Berlinin Kazanı Yayınladı Ben Saymadım Arkadaşım.

Adam Liseli Beyler.

oyunlar çıkalı 1 hafta olmadı dünyanın %10 luk kısmı bu oyunları oynadı + bi de bu sayılıp istatistik çıkartıldı öyle mi?

ben de şerminin kafası panpa

Şuuru Açık mı Doktor Bey

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

arkadaşlar demofix ile fifa 11 silmeden fifa 12 kurdum.

fıfa 11 i kur tekrar sonra fıfa 11 i sil 12 yi kur sil sonra hangisini istiyosan onu kur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 17 Eylül 2011; 22:33:39 >
  • LAN BEN SU scoop turn, stop and turn ve drag back fake'i yapamiyorum.
  • Her şey iyi güzel oyun dört dörtlük laf yok; yanlız artık birbrinin aynısı golleri atmaktan gına geldi.Şutu manuel yapsamda çok fazla bir gol çeşidi yok oyunda.
    Gamepadle oynuyorum (xbox 360 gamepad) ya koşu yoluna veriyorum ilerdeki atıyor yada karambole içeri giriyorum ani bir şutla gol.Topda sürekli aynı şekilde gol oluyor çok nadirde kafa golü attım ama onlarda kopyala yapıştır cinsi sağada sanki 30 kişi varmış gibi geliyor oynarken boş alan yok.
    Profosionel de oynuyorum dediğim gibi teknik olarak çok iyi bir futbol oyunu yapmışlar tebrikler ea'ye ama gol yollarında çeşitlilik den yana hale daha pes ilerde.
  • Mesela maç yüklenirken ki practice'deki adamı nasıl değiştiriyoruz. 1 sene önce Fifa 11 oynadığımda sanki yolu vardı bunun

quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

LAN BEN SU scoop turn, stop and turn ve drag back fake'i yapamiyorum.

Hocam sen iyi ki onları yapamıyosun benim artık gamepad'den mi -PS2 gamepadini converter ile bağladım- bilmiyorum ama basit bir hareket deniyorum oluyor sonraki yapışımda istemediğim über hareketler meydana geliyor falan benim analoglarda sorun var galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Gamepad problemi full versiyonda buyuk ihtimal duzelecektir kasmayın bu kadar zaten ne kaldı çıkmasına

Fifa 12 konsol ayarlarının yapılmasın konusunda daha önce bir yazı zaten yazmıştık.Ama gelen istekler üzerine Fifa 12'de konsol tanıma hatası yaşanıldığını öğrendik.Ve bu konuda size yardımcı olabilceğini düşündüğümüz bazı eklentileri kurmanızı öneriyoruz.Fifa 12 konsol(gamepad)tanımama sorununa kesin çözüm aşağıdaki eklentileri kurmanızdır.

FIFA 12 oyununuzdaki gamepadi tanımama sorunlarını düzelten eklenti çıktı.Ama önce Visual Basic 6.0'ı yüklemeniz gerekiyor.

Kaynak:http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/09/fifa-12-gamepad-sorununa-kesin-cozum.html

Bence bunu deneyin sorun ortadan kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltran26 -- 18 Eylül 2011; 0:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

arkadaşlar demofix ile fifa 11 silmeden fifa 12 kurdum.

fıfa 11 i kur tekrar sonra fıfa 11 i sil 12 yi kur sil sonra hangisini istiyosan onu kur:)

2 sinide sildim.

ccleaner ile kayıt defterini düzenledim. Şimdi sorun kalmadı.

Teşekkürler.
  • Yaklaşık 6 yıldır fifa oynamıyordum,bazı arkadaşların övgülerinden dolayı indireyim bi deniyeyim dedim ama sonuç hüsran,pes 12 nin demosundan sonra oyuncuları yönlendirmek atari oyunu gibi geldi. legendary seviyesindeki yapay zeka çok kolay daha üst seviye de yok sanırım en azından ben bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Yaklaşık 6 yıldır fifa oynamıyordum,bazı arkadaşların övgülerinden dolayı indireyim bi deniyeyim dedim ama sonuç hüsran,pes 12 nin demosundan sonra oyuncuları yönlendirmek atari oyunu gibi geldi. legendary seviyesindeki yapay zeka çok kolay daha üst seviye de yok sanırım en azından ben bulamadım.

• quote:

Yaklaşık 6 yıldır fifa oynamıyordum,bazı arkadaşların övgülerinden dolayı indireyim bi deniyeyim dedim ama sonuç hüsran,pes 12 nin demosundan sonra oyuncuları yönlendirmek atari oyunu gibi geldi. legendary seviyesindeki yapay zeka çok kolay daha üst seviye de yok sanırım en azından ben bulamadım.

multi oynar önüne geleni yenersin sende bu kadar yetenekliysen...
  • Demo acayip kasıyor. Bunun nedeni nedir? Sistemim kaldırabilecek bir sistem.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Demo acayip kasıyor. Bunun nedeni nedir? Sistemim kaldırabilecek bir sistem.?

Oyunun ayarlayını iyi yapıp , ekran kartı güncelleştirmesi yapman gerekiyor eğer bu da sorununu çözmez ise ea tam sürümde patch falan getirir
  • Oyunda Legendary zorluğu,prof dan daha kolay geldi bana. Belki benim oynayış tarzıma daha uygun olduğundandır.Prof da man city i yenmekte bayağı zorlanıyordum,legendary de üst üste 2 kere yendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Demo acayip kasıyor. Bunun nedeni nedir? Sistemim kaldırabilecek bir sistem.?

Kasma bendede vardı. xanberk nickli arkadaşın dediklerini yaptım ve oyun yağ gibi akıyor artık

http://forum.donanimhaber.com/m_52758265/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52775833

bu konudaki 3. mesajda.
  • quote:

Senin seviyen realde Barcaya karşı nou campta oynamak herhalde bu oyunlarda kendini heba etme
  • yav yardım edin 50-60 maç yaptım değil galibiyet beraberlik bile alamadım :/
    professional da oynuyorum her maç yeniliyorum adam geçemiyorum birebirde
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.