Bildirim
FİFA 12 Demo Çıktı (39. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Game RAngerden fifa 11 oynayan varsa kapışabiliriz nickim:04I11.11.11 UZUN SÜREDİR FİFA 11 OYNAMIYORUM FİFA 12 DEMOYA ALIŞTIM 11 AŞIRI HIZLI GWLİYOR fifA 12demodan sonra hiç sarmadı. -
-
Artık klavye'yi kıracam top kapamıyorum karşı takım 5-6 tane takıyor legendary'de harbi maç kazanan var mı...? -
oyun çok güzel orjinal almayı düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Artık klavye'yi kıracam top kapamıyorum karşı takım 5-6 tane takıyor legendary'de harbi maç kazanan var mı...?
Son yaptığım maçlarda topu ayağımda tutup atak yapabiliyorum çok fazla sokmuyorum ceza alanına ama girdiklerinde atıyorlar 1,2 tane , oyun süresi 3 değilde 5,6 dk olsa ayağımda top dolaştıra dolaştıra yenebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şenol Güneş
quote:
Artık klavye'yi kıracam top kapamıyorum karşı takım 5-6 tane takıyor legendary'de harbi maç kazanan var mı...?
Son yaptığım maçlarda topu ayağımda tutup atak yapabiliyorum çok fazla sokmuyorum ceza alanına ama girdiklerinde atıyorlar 1,2 tane , oyun süresi 3 değilde 5,6 dk olsa ayağımda top dolaştıra dolaştıra yenebilirim.
Maç yaptıkça gelişiyorum zaten...Fifa 11'deki top kapma sistemi bebe oyunu kalıyo fifa 12 yanında bunun da ayarını tutturamamışlar.sanki gol atmak kolaymış gibi bi de top kapmayı zorlaştırmışlar.Artık gol atmayı bıraktım zaten her top kapmaya bi gol yazacam kendime ama oyunun kalitesine lafım yok...sadece bazı tutarsızlıklar var oyunda o kadar.İnşallah tam sürümde daha iyi olur.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Şenol Güneş
quote:
Son yaptığım maçlarda topu ayağımda tutup atak yapabiliyorum çok fazla sokmuyorum ceza alanına ama girdiklerinde atıyorlar 1,2 tane , oyun süresi 3 değilde 5,6 dk olsa ayağımda top dolaştıra dolaştıra yenebilirim.
Maç yaptıkça gelişiyorum zaten...Fifa 11'deki top kapma sistemi bebe oyunu kalıyo fifa 12 yanında bunun da ayarını tutturamamışlar.sanki gol atmak kolaymış gibi bi de top kapmayı zorlaştırmışlar.Artık gol atmayı bıraktım zaten her top kapmaya bi gol yazacam kendime ama oyunun kalitesine lafım yok...sadece bazı tutarsızlıklar var oyunda o kadar.İnşallah tam sürümde daha iyi olur.
Oyuncular bazı yerlerde biraz hantal kalıyor onun dışında güzel olmuş mesela Milan'ı seçip karşıma Barcelona yı aldım , yeni top kapma sistemi tamda burada kendini gösteriyor , eğer oyuncuları iyi kullanıp senden daha çelimsiz oyuncuların üstüne iyi yüklenirsen topu daha rahat kapıyorsun(tabi kısa oyuncularında kıvraklığı var) bu olay benim baya hoşuma gitti.
-
arkadaşlar online sistemi nasıl olcak diğer serilerde çok hile oluyormuydu yendikçe puan mı alınıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: designr
bende kasma yoktu 11 de yanlız şöyle bir sorun vardı ati lerdeydi bu sorun genelde titreme frame atlama gibi bir sorun vardı. sonra 1.01 patch ile düzelmişti. ama 12 demoda hiç sorunsuz yağ gibi akıyor.
evet benim kartta ati zaten.. benim patchlede düzelmemişti ama cevabınız için teşekkürler yağ gibi akıyorsa pes 3 ten beri bilgisayarımda sadece pes bulunurken bu sefer fifa yı da es geçmeyeceğim :) (umarım aynı sorunu yeniden yaşamam) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: xdangerx66
quote:
Orijinalden alıntı: SiLenzi0
FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.
Yapılan Dün kü İstatisliklere Göre Fifa Demo Oynanış Miktarı %70, Pes Demo Oynanış Miktarı %30 Olduğu Açıklandı.
Yani Dünyada Fifayı 567.890.456 Milyon Kişi Oynarken,Pesi 78,563,321 Kişi Oynamış.
(Silenzi0 Pek Fazla Havanlama İstersen.)
münasip bir yerimle öyle güldüm ki anlatamam :D
adam dünya istatistik kurumu müdürü beyler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
quote:
quote:
FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.
Yapılan Dün kü İstatisliklere Göre Fifa Demo Oynanış Miktarı %70, Pes Demo Oynanış Miktarı %30 Olduğu Açıklandı.
Yani Dünyada Fifayı 567.890.456 Milyon Kişi Oynarken,Pesi 78,563,321 Kişi Oynamış.
Bunu Berlinin Kazanı Yayınladı Ben Saymadım Arkadaşım.
Adam Liseli Beyler.
-
şu top kapma olayını çözebilen var mı ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Adam Liseli Beyler.
oyunlar çıkalı 1 hafta olmadı dünyanın %10 luk kısmı bu oyunları oynadı + bi de bu sayılıp istatistik çıkartıldı öyle mi?
ben de şerminin kafası panpa
-
Daha oynama fırsatı bulamadım inse de oynasam Gamepad fiyatlarıda uçmuş dolar kuru yüzünden -
Legendary de en iyi berabere kalıyorum.Ayrıca arkadaşlar karşı karşıyayken skilli aşırtma yapmayınca gol atmak aşırı zor kaleciler mükkemel kurtarıyor ya fake rabona stiliyle yada skill aşırtma ile atmak zorundasınız yoksa çok zor girmesi çaprazdan karşı karşıyaysanız gol olabiliyior ama tam yüzyüzeyken imkansız gibi. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Adam Liseli Beyler.
oyunlar çıkalı 1 hafta olmadı dünyanın %10 luk kısmı bu oyunları oynadı + bi de bu sayılıp istatistik çıkartıldı öyle mi?
ben de şerminin kafası panpa
indiren sayısı üzerinden gözelce istatistiği çıkarılabilir. daha işin demoyu torrentten indireni kısmı da var benim gibi
-
Beyler legendary de farkla galibiyet alabilen babayuiğit varmı attım en fazla gol 3 benim oda 4,3 yenildim ya resmen karşı takım yürüyerek ceza sahasına girebiliyor pres yapmak çok zor r2 ye basarak topa gitmek üstüne o ya basıp topu almak falan onu yapana kadar adam vuruyor.Birde çekilen her şuta defans oyuncular acayip bir şekilde ayak koyuyorlar..Falsolu plase vuruyorum süzülerek giderken adam kareteci gibi ayağını kafa hizasına getirip topu taca atıyor vs.Böyle garip olaylar çok var oyunda.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X