Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psiko53

yav yardım edin 50-60 maç yaptım değil galibiyet beraberlik bile alamadım :/
    professional da oynuyorum her maç yeniliyorum adam geçemiyorum birebirde

Gamepad varsa scoop hareketi falan yapacaksın yani mümkün olduğunca rakipten uzaklaşıcaksın ama ilerlemede kaydetmiş olucaksın.
  • quote:

Öyle 2011 den 2012 ye geçerek galibiyet alamazsın direk.Tecrübe lazım biraz ben 1000 maç yapmışımdır fifa 2011+2012 demo da toplam.Bol bol maç yapmak çalım hareketlerini ezberlemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Yaklaşık 6 yıldır fifa oynamıyordum,bazı arkadaşların övgülerinden dolayı indireyim bi deniyeyim dedim ama sonuç hüsran,pes 12 nin demosundan sonra oyuncuları yönlendirmek atari oyunu gibi geldi. legendary seviyesindeki yapay zeka çok kolay daha üst seviye de yok sanırım en azından ben bulamadım.

Atari oyunu gibi demişsin fifa 12'ye fifa 11 oynuyo olmayasın çünkü pesten sonra bende oynadım oyun gerçekten ağar legendary'de kazanmakta oldukça zor...Bi maçını koyda herkes izlesin burda, çok kolay demiş ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

LAN BEN SU scoop turn, stop and turn ve drag back fake'i yapamiyorum.

scoop turn u messi,alexis sanchez,ibrahimovic,pato,iniesta yapabiliyor hareket şöyle:Xbox gamepadine göre.Önce LB ye basıp topu durdur bas topa sonra X E HEMEN ARDINDAN A YA BASILI TUTARAK SOL ANALOGU İR YÖNE ÇEK.Biraz dene yaparsın stop and turn ise messi yapamıyoru alexis ile dene lt ye basılı tutarak önce sağ analogu asagı sonra sola veya sağa çek.Drag back fage diye birşey yok fake rabona diyorsun galiba fake rabona şutu youtubeden bulabiirsin deneye deneye yaparsın eskiden zor gelirdi şimdi maç içinde bile yapabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmes

Her şey iyi güzel oyun dört dörtlük laf yok; yanlız artık birbrinin aynısı golleri atmaktan gına geldi.Şutu manuel yapsamda çok fazla bir gol çeşidi yok oyunda.
    Gamepadle oynuyorum (xbox 360 gamepad) ya koşu yoluna veriyorum ilerdeki atıyor yada karambole içeri giriyorum ani bir şutla gol.Topda sürekli aynı şekilde gol oluyor çok nadirde kafa golü attım ama onlarda kopyala yapıştır cinsi sağada sanki 30 kişi varmış gibi geliyor oynarken boş alan yok.
    Profosionel de oynuyorum dediğim gibi teknik olarak çok iyi bir futbol oyunu yapmışlar tebrikler ea'ye ama gol yollarında çeşitlilik den yana hale daha pes ilerde.

Custom tactic biliyor sen ? custom tactic de ayarlama yapmayı bir öğren biraz kurcala o ayarı sonra legendary de oynamayı öğrenmeye bak sonrada zaten çeşitli goller atarsın singlede öyle bir sorun olmuyor bende ama mpde hep aynı goller çaprazdan rb+o yada ceza sahası içi abanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

@wildlove ben demoyu 3 defa indirdim. ki bugün takım açma patch i bilmemne bişeyler denedim pes için yama gibi, bozdu oyunu hata raporu veriyor şimdi bi daha indircem 4 olacak.
    oyunları herkes 1 defa indirmiyor ki. ayrıca böyle uçuk bir fark olması imkansız bence.

Oyunun setup'ı yok mu arkadaşım sende

siliyorum yer tutmasın diye ne de olsa oyuna bişey olmaz diye sonra güm

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Oyunda Legendary zorluğu,prof dan daha kolay geldi bana. Belki benim oynayış tarzıma daha uygun olduğundandır.Prof da man city i yenmekte bayağı zorlanıyordum,legendary de üst üste 2 kere yendim.

Aynen katılıyorum. Oynamayı bilmeyenlerde legendaryi nasıl yeniyosun diyip duruyor.
  • Beyler tuş ayarlarını

w:ara pas

s : pas

a : orta

d : şut

e : hızlı koşma yapabiliriz oynayamıyorum kafayı yiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Beyler tuş ayarlarını

w:ara pas

s : pas

a : orta

d : şut

e : hızlı koşma yapabiliriz oynayamıyorum kafayı yiyeceğim

belgelerime gel ordan fifa 11 dosyasını bul fifasetup ve button setupu kopyala yine belgelerden fifa 12 dosyasına at
    ii oyunlar
  • Beyler sonunda PS2 kumandamı Xbox 360 emulator ile PS3 kıvamına getirdim. Tutorial'lerde bayaa hareket yapabilmeye başladım gol müthiş çeşitleniyor eğer burada pes daha gol olarak çeşitli diyen varsa hareket yapmıyordur kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmes

Her şey iyi güzel oyun dört dörtlük laf yok; yanlız artık birbrinin aynısı golleri atmaktan gına geldi.Şutu manuel yapsamda çok fazla bir gol çeşidi yok oyunda.
    Gamepadle oynuyorum (xbox 360 gamepad) ya koşu yoluna veriyorum ilerdeki atıyor yada karambole içeri giriyorum ani bir şutla gol.Topda sürekli aynı şekilde gol oluyor çok nadirde kafa golü attım ama onlarda kopyala yapıştır cinsi sağada sanki 30 kişi varmış gibi geliyor oynarken boş alan yok.
    Profosionel de oynuyorum dediğim gibi teknik olarak çok iyi bir futbol oyunu yapmışlar tebrikler ea'ye ama gol yollarında çeşitlilik den yana hale daha pes ilerde.

gol atabilmek için kendini aynı şekilde kasıyor olmayasın. işin ilginç tarafı ben daha aynı golleri bile atamadım. hepsi aşırı derecede farklıydı.

• FİFA 12DE DİKKATİMİ ÇEKTİ..ARA PASLARI ÖZELLİKLE HAVADAN GELEN ARA PASLARINDA KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALMAK ÇOK KOLAY..BİR DİKKATİMİ DAHA ÇEKEN BİR ŞEY..OYUN SADECE TOPUN OLDUĞU YERDE OYNANIYOR..DİĞER ADAMLAR GÜLLÜK GÜLİSTANLIK..İŞTE BU NOKTADA PESTEN AYRILIYOR..GERÇİ PESTE YAPAY ZEKA YAPIYORUM DİYE İYİCE SIÇTI:d
  • quote:

Klavye ile oynuyorsan normaldir. Ben de aynı durumdayım. Oyun biraz daha özel çalım ve hareket üzerine yoğunlaşmış, yani normal şekilde basit oyun, hıza dayalı veya pasa dayalı oyun oynamak zorlaşmış. En son bilgisayara zarar vermemek için kapattım oyunu, aşırı derecede sinirleniyorum oynarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

LAN BEN SU scoop turn, stop and turn ve drag back fake'i yapamiyorum.

scoop turn u messi,alexis sanchez,ibrahimovic,pato,iniesta yapabiliyor hareket şöyle:Xbox gamepadine göre.Önce LB ye basıp topu durdur bas topa sonra X E HEMEN ARDINDAN A YA BASILI TUTARAK SOL ANALOGU İR YÖNE ÇEK.Biraz dene yaparsın stop and turn ise messi yapamıyoru alexis ile dene lt ye basılı tutarak önce sağ analogu asagı sonra sola veya sağa çek.Drag back fage diye birşey yok fake rabona diyorsun galiba fake rabona şutu youtubeden bulabiirsin deneye deneye yaparsın eskiden zor gelirdi şimdi maç içinde bile yapabiliyorum.

Var oyle bir sey. Videoda gorebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 18 Eylül 2011; 15:16:05 >

• Bir de bunlar var;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 18 Eylül 2011; 15:38:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

Yapılan Dün kü İstatisliklere Göre Fifa Demo Oynanış Miktarı %70, Pes Demo Oynanış Miktarı %30 Olduğu Açıklandı.

Yani Dünyada Fifayı 567.890.456 Milyon Kişi Oynarken,Pesi 78,563,321 Kişi Oynamış.

(Silenzi0 Pek Fazla Havanlama İstersen.)

münasip bir yerimle öyle güldüm ki anlatamam :D

adam dünya istatistik kurumu müdürü beyler.

Bunu Berlinin Kazanı Yayınladı Ben Saymadım Arkadaşım.

Adam Liseli Beyler.

oyunlar çıkalı 1 hafta olmadı dünyanın %10 luk kısmı bu oyunları oynadı + bi de bu sayılıp istatistik çıkartıldı öyle mi?

ben de şerminin kafası panpa

Şuuru Açık mı Doktor Bey

Berlinin kafası ne yav ? Merlinin azabı olmıcakmı o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediOlmusGidiyorsun -- 18 Eylül 2011; 15:32:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

Yapılan Dün kü İstatisliklere Göre Fifa Demo Oynanış Miktarı %70, Pes Demo Oynanış Miktarı %30 Olduğu Açıklandı.

Yani Dünyada Fifayı 567.890.456 Milyon Kişi Oynarken,Pesi 78,563,321 Kişi Oynamış.

(Silenzi0 Pek Fazla Havanlama İstersen.)

münasip bir yerimle öyle güldüm ki anlatamam :D

adam dünya istatistik kurumu müdürü beyler.

Bunu Berlinin Kazanı Yayınladı Ben Saymadım Arkadaşım.

Adam Liseli Beyler.

oyunlar çıkalı 1 hafta olmadı dünyanın %10 luk kısmı bu oyunları oynadı + bi de bu sayılıp istatistik çıkartıldı öyle mi?

ben de şerminin kafası panpa

Şuuru Açık mı Doktor Bey

Berlinin kafası ne yav ? Merlinin azabı olmıcakmı o ?

• quote:

Bir de bunlar var;

Bunları aşırı prolar dışında maç içinde yapabilecek babayiğit yoktur heralde yapmaya uğraşmaya değmez.Ben yapamıyorum mesela :D

• quote:

Yaklaşık 6 yıldır fifa oynamıyordum,bazı arkadaşların övgülerinden dolayı indireyim bi deniyeyim dedim ama sonuç hüsran,pes 12 nin demosundan sonra oyuncuları yönlendirmek atari oyunu gibi geldi. legendary seviyesindeki yapay zeka çok kolay daha üst seviye de yok sanırım en azından ben bulamadım.

amma sallamışsın be hacı
  • quote:

Yapay zeka çok mu kolay , fifa 12 yerine pese falan mı tıkladın
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.