Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar lütfen ya sizden rica ediyorum alıntı yaparken az dikkat edin şu arka sayfaya alıntılara bakın allah için 50 satır alıntı altında yarım satır açıklama işmi bu ya bizede yazık da bizde insanız boş yere sayfa doldurmayın lütfen şu alıntınızı düzeltmek çok mu zor arkadaşlar..
  • mawice haklı cidden makale gibi yazı olmuş alıntılar havada uçuşuyor.

@nick diye yazarsak daha iyi olur.
  • Uzun alintilarinizi silin ULEN!
  • Evet beyler alıntılardan konuyu okuyasım gelmiyor
  • Ben birde telefondan giriyorum mobil surumde 2-3 sayfa alintilar arasinda bir seyler varmi kacirmayalim diye yirtiniyoruz.

Evet su hareketlere donelim varmi onceki sayfalardaki pato'nun hareketlerini yapabilen bence demo surum diye bunlari yapamiyoruz yani birebir aynisini yapiyorum ama hicbir sonuc yok?
  • beyler frame rate'i dusuk ama yine de koyacagim videoyu. Kayipsz(avi) kaydettim) 832 MB tuttu. onu wmv.ye cevirecegim buraya koyacagim
  • Gamepad problemi full versiyonda buyuk ihtimal duzelecektir kasmayın bu kadar zaten ne kaldı çıkmasına
  • bakalım netten aldığım logitech f310 elime ulaştı şimdi takalım nasıl olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

ben 2005 den beri hiç fifa oynamama rağmen fifa12 ye direk legendary de girdim.
    ilk maçı 2-1 kazandım. barca-arsenal maçıydı hemde

ikinci maçta milan ile dortmund a 4-1 yenildim
    üçüncü maç 1-0 mağlubiyet.

yani 3 maçta 1 galibiyet aldım ama dediğim gibi 6 yıldır ilk defa fifa oynuyorum.

hiç top kapamıyorum bu yüzden çok rahat çalım-orta-gol üçlüsüne kurban gidiyorum.
    cidden top kapma çok zor olmuş adamlar sağ sol yaparak geçiyor ve yetişemiyorum bile. onun dışında oyun çok güzel bence beğenmeyen olamaz herhalde. her şeyiyle kusursuz olmuş.

bir de kendim çalım atamıyorum tabi. sanırım klavyede oynamak aptallık fakat ben hayatımda elime gamepad almadım yav, kol ile oynadığım maçları amatörde bile kaybederim. bu yüzden klavye ile alışmam gerekecek.
    eğer klavyede nasıl çalım atılması gerektiğini bilen varsa not geçsin minnettar kalırım.

bu arada defans stilini tactical dan legacy e geçirin eskisi gibi oluyor diyenler, öyle bişey yok.

legacy defans yapınca sadece e+s ye basılı tutunca adama daha çok yaklaşıp takip ediyor fakat müdahale kesinlikle yok. müdahaleyi yine D ye basarak biz yapmak zorundayız ki bu legendary modunda baya baya zor.

sadece zaman ve alışmak gerek göreceksiniz oyun müthiş olacak. hele bir de yamalar gelirse doyma tadına :)

Oyunun kurulu olduğu klasörde fifasetup a gir orda fifaconfig.exe ye tıkla keyboard ayarlarını su resimdekiyle ayni yap:http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledjg.png/

http://www.youtube.com/watch?v=NZEv8XFzD8g :part 1

http://www.youtube.com/watch?v=XlRaYN9y1og&src_vid=NZEv8XFzD8g&annotation_id=annotation_299025&feature=iv part 2

bunlarda oyundaki tüm çalım hareketleri var.

Frikik teknikleri:left shift+D yaparsan sert vurur ancak barın 4/3 ünü doldurman lazım 40 yds ve 45 yds arasında etkili.

diğerlerini anlatamıycam frikikte anlatılcak gibi deil karışık.

oyun içi şut teknikleri:q+D plase şut çaprazlardan süper olur.
    lshift+D aşırtma şut kaleci açılınca ayagına kayarken kullan gol olur.

Bu ayarlara göre kontroller:s:pas d :şut a -orta e:arapası w:koşma lshift:adam değiştirme.

dostum bende keyboard ayarları çıkmıyor ya. bak fotoğraf koyayım game settings şu şekilde:
    hatta o bölümde audio vs hiçbiri yok. neden olabilir?

http://imageshack.us/f/708/adszanz.jpg/

Bekle ben şuan o ayarları yapıp upload edeceğim.O ekran bendede öyle manuel ayarlamak lazım.

lİNK:http://hotfile.com/dl/129947449/246330a/FIFA_13.rar.html

Belgelerimde fıfa 12 klasörünün içindeki herşeyi sil.Verdiğim linki indir winrar ile aç içindeki buttondatasetup ile fifassetupu belgelerim/FIFA 12 içine at eğer FIFA 12 yoksa oluştur o klasörü.iŞLEM TAMAM.

Hocam yaptığınız şeyi indireyim dedim ne kadar kötü ayar yapmışsınız cidden öyle oynayabiliyormusunuz yani

Klavyede çalımları yapmak için öyle oynamak laızm.Ayarları ben yapmadım sadece oyunu o ayarlarla oynanabilir hale getirip ayarı koydum.Ben klavyeyle oynamıyorum gamepadla oynuyorum.Arkadaş çalımları yapmak için istemiş.

Peki hangi tür gamepad? Xbox 360 gamepad'imi yoksa Playstation tarzı mı?

playstation tarzı.Ama ayarları yaparak oynuyorum xbox gamepadi ile aynı tuşlar.

• sıkıldım99 tebrik ederim bizde duvara konuşuyoruz zaten :))
  • Oyuna git gide ısınıyorum , açtığım ortalarda rakibinde benim futbolcumla birlikte topa atlaması falan gerçekten hoş olmuş , zaten havadan pasların zorlaştırılması falanda çok güzel olmuş oyuna gerçekçilik katmış birde bazı yerlerde oyun feci şekilde sıkışıyor topu diğer kadana açmak zorundasın(riskli pas yapmak istemiyorsan) , oyunu oynadıkça seviyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

Oyuna git gide ısınıyorum , açtığım ortalarda rakibinde benim futbolcumla birlikte topa atlaması falan gerçekten hoş olmuş , zaten havadan pasların zorlaştırılması falanda çok güzel olmuş oyuna gerçekçilik katmış birde bazı yerlerde oyun feci şekilde sıkışıyor topu diğer kadana açmak zorundasın(riskli pas yapmak istemiyorsan) , oyunu oynadıkça seviyorum ya

topu diğer kanattaki boş oyuncuya aktarırken rakip ortasaha kafayla topu alıyor. Topu biraz daha şişirerek açmak için ne yapmak gerek çözebildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

Oyuna git gide ısınıyorum , açtığım ortalarda rakibinde benim futbolcumla birlikte topa atlaması falan gerçekten hoş olmuş , zaten havadan pasların zorlaştırılması falanda çok güzel olmuş oyuna gerçekçilik katmış birde bazı yerlerde oyun feci şekilde sıkışıyor topu diğer kadana açmak zorundasın(riskli pas yapmak istemiyorsan) , oyunu oynadıkça seviyorum ya

topu diğer kanattaki boş oyuncuya aktarırken rakip ortasaha kafayla topu alıyor. Topu biraz daha şişirerek açmak için ne yapmak gerek çözebildin mi?

Baya bir doldurman gerekiyor , bende ilk başta fifa 11 deki gibi dolduruyordum sürekli kafayla kesiyorlardı zamanla alışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawice

sıkıldım99 tebrik ederim bizde duvara konuşuyoruz zaten :))

Anlamıyorum ki ne dediğinizi.Ne ddedin görmedim ben ?
  • quote:

Anlamıyorum ki ne dediğinizi.Ne ddedin görmedim ben ?

şu az yukarda yaptığın alıntıya bak kaç satır ne kadar uzun sonra altına yazdoğın yoruma bak ne kadar kısa bu foruma insanlar telefonlarındanda giriyorlar

yaptığım açıklamada bu iyi oku arkadaşım anlıcaksın mutlaka
    quote:

ya arkadaşlar lütfen ya sizden rica ediyorum alıntı yaparken az dikkat edin şu arka sayfaya alıntılara bakın allah için 50 satır alıntı altında yarım satır açıklama işmi bu ya bizede yazık da bizde insanız boş yere sayfa doldurmayın lütfen şu alıntınızı düzeltmek çok mu zor arkadaşlar..
  • alıntı yapma diyorlar.
  • Iste video .avi"yi .mp4'e donusturdum. Frame rate dusuk, nedeni FRAPS!

Res:1024*768

Graph. rendering quality:medium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 16 Eylül 2011; 23:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

alıntı yapma diyorlar.

yani dediklerimizi alıntı yapma diye anladınız ya bravo size alkışlar sizin için

• Arkadaşlar 2-3 sitede fifa2012 de Türkiye ligi var diye haber çıktı doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

ya arkadaşlar lütfen ya sizden rica ediyorum alıntı yaparken az dikkat edin şu arka sayfaya alıntılara bakın allah için 50 satır alıntı altında yarım satır açıklama işmi bu ya bizede yazık da bizde insanız boş yere sayfa doldurmayın lütfen şu alıntınızı düzeltmek çok mu zor arkadaşlar..

katılıyorum alıntı yerine kişinis ismini yababilirsiniz mesela

örnek:

max1993:

altada yorum
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.